xristoforos89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Τωρα ειδα ομως οτι Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 08 Ιουνίου Υπομονη 3 ημερες..
c_access Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Υπομονη 3 ημερες.. Ευκολο να το λες, δυσκολο να το κανεις οτι εχει χαλασει η οθονη σου και χρειαζεσαι κατι αμεσα
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ευκολο να το λες, δυσκολο να το κανεις οτι εχει χαλασει η οθονη σου και χρειαζεσαι κατι αμεσα Εντάξει προτίμησε msystems που έχει διαθεσημότητα αλλά εκτός Αθηνών θέλουν και ένα 15αρι νταβατζιλίκι (παλιά ήταν 30).Κατανοητό ότι χρειάζεσαι το PC αλλα αν δεν είναι για δουλειά μπορείς να περιμένεις νομίζω.
mpokwsths Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 πολυ καλη περιπτωση παιδια το ποντικι της logitech. το ειχα παρει απο πλαισιο κοντα στα 30 ευρω,και μπορω να πω ειναι φοβερο.. μεγαλο,καλο Precision,ανετο στο χερι,το scroll κουμπι που εχει ειναι φοβερο,το προτεινω με κλειστα ματια. Μακριά από αυτό το ποντίκι. Ισχύουν τα παραπάνω αλλά έχει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ input lag. Εκτελεί με καθυστέρηση τις κινήσεις του χεριού. Το έχω και το έχω φυλάξει στη ντουλάπα.
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Η οθόνη είναι πολύ καλή περίπτωση. 22" IPS και με HDMI. Τώρα εγώ όμως είμαι στο δίλημμα. Να πάρω αυτή την οθόνη ή να δώσω +50 ευρώ για 23"? Δεν είναι και μικρή η διαφορά στα λεφτά
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Η οθόνη είναι πολύ καλή περίπτωση. 22" IPS και με HDMI. Τώρα εγώ όμως είμαι στο δίλημμα. Να πάρω αυτή την οθόνη ή να δώσω +50 ευρώ για 23"? Δεν είναι και μικρή η διαφορά στα λεφτά 23αρα φαντάζομαι την γνωστή dell ?
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 23αρα φαντάζομαι την γνωστή dell ? Ή την Dell ή μία LG IPS 23". Τα 50 ευρώ διαφορά που είπα ήταν για την LG. Η Dell έχει 60 ευρώ πάνω. Τι λες?
jokerakias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 για εμένα πήγαινε στην 22αρα και εγω για 23αρα ήμουν αλλα κατέληξα σε 22αρα και είναι super
mobile_32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Παιδιά για όσους δεν είχαν προλάβει κατά καιρούς τα πολύ καλά ηχεία LOGITECH S220 (και εγώ μέσα σε αυτούς) μπορούν να τα πάρουν στα 19.90. Όλο το newsletter εδώ ! Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα όπως και ο 120GB SSD στα 96.50. Αρχίσει και θυμίζει το παλιό καλό e-shop. Άντε να δούμε... Τα ηχειάκια φυσικά τα παρήγγειλα ήδη... Τα ηχεία συνδέονται με απλό jack πανω στο laptop ή με rca???
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 για εμένα πήγαινε στην 22αρα και εγω για 23αρα ήμουν αλλα κατέληξα σε 22αρα και είναι super Μάλλον αυτό θα κάνω. Αν βρω τα λεφτά πριν τελειώσει η προσφορά. EDIT: Τελικά από όσο πρόσεξα δεν είναι 22άρι αλλά 21.5 ή μπορεί και 21 δεν ξέρω. Πάντως αλλού λένε 22 και αλλού 21.5. Τελικά τι είναι?
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ή την Dell ή μία LG IPS 23". Τα 50 ευρώ διαφορά που είπα ήταν για την LG. Η Dell έχει 60 ευρώ πάνω. Τι λες? Κοίτα όπως και να το κάνουμε η Dell είναι Dell (μην με πει κανείς funnboy ) Οι ίντσες επίσης είναι άλλη ιστορία. Κλείνω 3 χρόνια με 24αρα και θεωρώ ότι είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης αυτή η διάσταση 23-24. Θα σου πρότεινα αν έχεις την δυνατότητα να δείς και τις 2 από κοντά και να αποφασίσεις ή έστω μέσα από review για την LG.Για την 2312 δεν θα δυσκολευτείς εδώ να ρωτήσεις την έχουν αρκετοί. Όσο για την χρηματική διαφορά των 60 ευρώ, εγώ κρίνω πώς 23αρα επώνυμη οθόνη 187 ευρώ δεν είναι πολλά. Κριτήριο που έχω 2007 αγορά LG 1970 330 ευρώ Μπορεί να είμαι λάθος αλλά έτσι σκέφτομαι σε κάποιες περιπτώσεις. Και φυσικά έχουμε και το γνωστό "Οθόνη δεν αλλάζεις κάθε χρόνο - Πάρε μια καλή"
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Κοίτα όπως και να το κάνουμε η Dell είναι Dell (μην με πει κανείς funnboy ) Οι ίντσες επίσης είναι άλλη ιστορία. Κλείνω 3 χρόνια με 24αρα και θεωρώ ότι είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης αυτή η διάσταση 23-24. Θα σου πρότεινα αν έχεις την δυνατότητα να δείς και τις 2 από κοντά και να αποφασίσεις ή έστω μέσα από review για την LG.Για την 2312 δεν θα δυσκολευτείς εδώ να ρωτήσεις την έχουν αρκετοί. Όσο για την χρηματική διαφορά των 60 ευρώ, εγώ κρίνω πώς 23αρα επώνυμη οθόνη 187 ευρώ δεν είναι πολλά. Κριτήριο που έχω 2007 αγορά LG 1970 330 ευρώ Μπορεί να είμαι λάθος αλλά έτσι σκέφτομαι σε κάποιες περιπτώσεις. Και φυσικά έχουμε και το γνωστό "Οθόνη δεν αλλάζεις κάθε χρόνο - Πάρε μια καλή" Και εγώ αυτό σκέφτομαι για αυτό θα κοιτάξω για 23άρι. Η Dell μου αρέσει αλλά θα μπορώ να συνδέω το ps3 με hdmi το dvi και ταυτόχρονα να έχω συνδεδεμένο και το PC αλλά σε καλή ανάλυση? Θα προτιμούσα όχι VGA γιατί είναι αναλογική σύνδεση. Το σύστημα μου μπορείτε να το δείτε στην υπογραφή.
jokerakias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 για εμενα δεν έπαιζαν πολλα money για αυτο κατέληξα στην 22αρα lg(ips226v) με την προοπτική αργότερα να πάω σε 24αρα και να έχω την lg για δεύτερη. όπως είπε και ο φίλος παραπάνω οθόνη δεν αλλάζεις κάθε μέρα και εγώ θυμάμαι είχα πάρει την samsung syncmaster 152v 330e πρίν καμιά 10ετία...
xetasa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Τα ηχεία συνδέονται με απλό jack πανω στο laptop ή με rca??? Με διπλό jack (πράσινο και πορτοκαλί) συνδέονται και είναι super λέμε τα ηχειάκια! Τα πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Thanks topic starter!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 (μην με πει κανείς funnboy ) λίγο δύσκολο μιας και γράφεται fanboy Και εγώ αυτό σκέφτομαι για αυτό θα κοιτάξω για 23άρι. Η Dell μου αρέσει αλλά θα μπορώ να συνδέω το ps3 με hdmi το dvi και ταυτόχρονα να έχω συνδεδεμένο και το PC αλλά σε καλή ανάλυση? Θα προτιμούσα όχι VGA γιατί είναι αναλογική σύνδεση. Το σύστημα μου μπορείτε να το δείτε στην υπογραφή. για ηχεία τι θα χρησιμοποιείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα