Προς το περιεχόμενο

E-shop newletter 23-6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για όσους δεν είχαν προλάβει κατά καιρούς τα πολύ καλά ηχεία LOGITECH S220 (και εγώ μέσα σε αυτούς) μπορούν να τα πάρουν στα 19.90.

Όλο το newsletter εδώ !

Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα όπως και ο 120GB SSD στα 96.50.

Αρχίσει και θυμίζει το παλιό καλό e-shop.

Άντε να δούμε...

Τα ηχειάκια φυσικά τα παρήγγειλα ήδη...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο τρομερές οι προσφορές. Pixma τώρα στα 57 προσφορά είναι? Τα ηχεία πάντως είναι πολύ καλά αλλά και πάλι η προσφορά δεν είναι σαν τις καλές μέρες του e-shop.

Τhanks πάντως στον topic starter.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Αξιζει καθολου ο ssd???

Με τα ίδια ή λίγα περισσότερα χρήματα παίρνεις ταχύτερο και αξιόπιστο SSD πχ Crucial M4

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι θέλουν δουλειά ακόμα. :)

Γενικά τα ηχεία επειδή τα έχω ακούσει κιόλας είναι πολύ καλά και ποιοτικά σε αυτά τα χρήματα!

Δημοσ.

Με τα ίδια ή λίγα περισσότερα χρήματα παίρνεις ταχύτερο και αξιόπιστο SSD πχ Crucial M4

Εχω καιρο να κοιταξω τιμες! Αν ειναι κοντα στα λεφτα τοτε οντως δεν νομιζω οτι αξιζει!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εχω καιρο να κοιταξω τιμες! Αν ειναι κοντα στα λεφτα τοτε οντως δεν νομιζω οτι αξιζει!

Εντάξει στις RAM η Mushkin είναι γνωστή αλλά στους SSD είναι παντελώς άγνωστη. Και να πώ ότι οι καλύτερες προτάσεις απαιτούν διπλά χρήματα εντάξει. Αλλά οι τιμές πέφτουν συνεχώς και παίζουν και αρκετές προσφορές.Πρίν μερικές μέρες με 99 έπαιρνες τον Intel 330 120GB.Καμία σχέση με αυτόν εδώ.

Δημοσ.

Εντάξει στις RAM η Mushkin είναι γνωστή αλλά στους SSD είναι παντελώς άγνωστη. Και να πώ ότι οι καλύτερες προτάσεις απαιτούν διπλά χρήματα εντάξει. Αλλά οι τιμές πέφτουν συνεχώς και παίζουν και αρκετές προσφορές.Πρίν μερικές μέρες με 99 έπαιρνες τον Intel 330 120GB.Καμία σχέση με αυτόν εδώ.

Η αληθεια ειναι οτι την ειχα δει την προσφορα κ κακως την αφησα! Θελω εναν ssd μεχρι 100€ γιαυτο κ ρωτησα για αυτον!

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι την ειχα δει την προσφορα κ κακως την αφησα! Θελω εναν ssd μεχρι 100€ γιαυτο κ ρωτησα για αυτον!

Στα 100 € μπορείς να παρεις αυτόν τον ssd http://www.skroutz.gr/s/339586/OCZ-Agility-3-SATA-III-2-5-SSD-120GB.html?keyphrase=ssd+agility+120gb

δοκιμασμένο και αξιόπιστο.

Δημοσ.

πολυ καλη περιπτωση παιδια το ποντικι της logitech.

το ειχα παρει απο πλαισιο κοντα στα 30 ευρω,και μπορω να πω ειναι φοβερο..

μεγαλο,καλο Precision,ανετο στο χερι,το scroll κουμπι που εχει ειναι φοβερο,το προτεινω με κλειστα ματια.

Δημοσ.

Στα 100 € μπορείς να παρεις αυτόν τον ssd http://www.skroutz.gr/s/339586/OCZ-Agility-3-SATA-III-2-5-SSD-120GB.html?keyphrase=ssd+agility+120gb

δοκιμασμένο και αξιόπιστο.

Τωρα μολις τον κοιτουσα! Μαλλον για αυτον με βλεπω! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Δημοσ.

Η Οθονη λεει τιποτα; Για IPS πανελ νομιζω ειναι πολυ καλα τα λεφτα, εκτος αν υπαρχει κατι αλλο και μου ξεφευγει.

Δημοσ.

22 αρα ιps 126ε δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο.φαινεται μια χαρα

Τωρα ειδα ομως οτι Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 08 Ιουνίου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...