argirisparxas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ακούστε τώρα τι έγινε στην συνέχεια, οπως προείπα απο αρχες Μαΐου ειχε αρχισει να πεφτει η ταχύτητα στο ιντερνετ.Oπου έφτασε αρχές Ιουνίου στα 0,3mbbs.. εκει ηταν που εκανα το λαθος κ την πατησα, δηλωσα την βλάβη κ επειδη καθυστερουσαν να το διωρθοσουν εκανα αιτηση μεταφορας για την forthnet.Tην επομενη μερα εστειλαν εναν τεχνικο απο εργολαβο στην πόλη μου κ μου ειπε οτι το ενα απο τα δυο καλωδια απο την πολυκατοικία κ πισω με βαση την ωμικη αντισταση ειναι βραχυκυκλωμενο.Ωραια του ειπα δωστω βλαβη στΟΝ οτε ή φτιαχτό.Δε μπορω να το φτιαξω ειπε...θα δωσω την βλαβη στην wind, παιρνουν 2 μερες περνω τηλ την wind κ μου λενε οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι διοτι εισαι στο σταδιο καταργησης του βροχου.Tου ειπα οτι η μεταφορα θα γινει στις 20 του μηνα, μεχρι τοτε εχω ιντερνετ κ σταθερο απο την wind.. δωσε την βλαβη στο οτε να αλαξει ζευγαρι καλωδιων.. η απαντηση ηταν δεν γινετε τιποτα απο την στιγμη που βρισκεστε σε διαδικασια μεταφορας... αφου επανελαβα οτι δεν στεκουν αυτα που λεει 3-4 φορες κ αυτος απαντουσε το ιδιο πραγμα, εκλεισα το τηλ βριζοντας θεους κ δαιμονες.Του ειπα οτι η μεταφορα θα γινει στις 20/6/2012 κ μεχρι εκεινη την ημερα θα μου ζητησετε να σας πληρωσω ιντερνετ... κ μου ειπε οτι θα με πιστωσουν για αυτο... ααα αυτη ειναι η εξυπηρετηση που κανετε εσεις στον κοσμο του ειπα, απειλισα οτι θα κοψω κ το κινητο απο αυτους αλλα τιποτα δεν εκαναν απο την παρασκευη που τα ειπα.Οταν περασουν 3 μηνες κ δεν χρεωνομε την αναβαθμιση του κινητου θα φυγω απο την κινητη της wind.Πηρα ενα γνωστο τεχνικο απο τον ΠΟΤΕ κ μου ειπε οτι αν δεν το δωσουν βλαβη απο την wind δεν μπορουν να κανουν κατι...ουτε την μεταφορα ποιο νωρις απο wind σε forthnet απο την προκαθορισμενη ημερομηνια μπορουν να κανουν οι του ΠΟΤΕ.. Κακό του κεφαλιού τους κάνουνε γιατί εάν στο φτιάχνανε παρόλο που ήσουν στην διαδικασία για να φύγεις θα κέρδιζαν την εμπιστοσύνη σου.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Κακό του κεφαλιού τους κάνουνε γιατί εάν στο φτιάχνανε παρόλο που ήσουν στην διαδικασία για να φύγεις θα κέρδιζαν την εμπιστοσύνη σου. οπως εγραψα και πιο πανω δεν ειναι μονο θεμα wind.ακομα και αν ηθελε η wind επειδη η βλαβη στον οτε μπαινει διαμεσω ενος προγραμματος (wcrm ) αν θυμαμαι καλα τοτε αν η γραμμη βρισκεται σε κατασταση διακοπης η μεταφορας σε αλλο παροχο τοτε δεν γινεται να δηλωθει βλαβη οσο και να θελει ο παροχος.πλεον ολα πανε με υπολογιστη και με προγραμμα.οπως δεν μπορεις να δωσεις βλαβη με αλλη αιτιολογια αμα δεν κλεισει η προηγουμενη γιατι αλλαζει το state της γραμμης.επισης αν εχουν περασει 2 μερες δεν δεχεται το προγραμμα να δωσεις συνδυαστικο κτλ.Δεν ειναι οπως παλια επερνες τηλ και το δινες βλαβη και οκ ελα ας βγει συνδυαστικο η ξαναδειτε το δεν παιζει και ας μην εχει κλεισει η βλαβη.πλεον ολα απο το προγραμμα οποτε δεν μπορει να γινει τιποτα (η σχεδον τιποτα) εξω απο αυτο.. οποτε οσο και να θελει η wind αν δεν θελει το προγραμμα λογω οτι η γραμμη ειναι υπο καταργηση υπο μεταφορα κτλ δεν γινεται.state που δεν επιτρεπεται η δηλωση βλαβης.θα ξαναγινει κανονικο state οταν μεταφερθει στην forthnet.
GIANNIS400 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Κακό του κεφαλιού τους κάνουνε γιατί εάν στο φτιάχνανε παρόλο που ήσουν στην διαδικασία για να φύγεις θα κέρδιζαν την εμπιστοσύνη σου. α μπραβο φιλε, υπηρχε περιπτωση να μην τους δησφιμουσα τουλαχιστον.. θα ελεγα δλδ οτι μεχρι εκει μπορουν και αν μου ζηταγε καποιος την γνωμη θα του την εδινα.Τωρα που ακουσα κ απο εναν αλλο οτι οταν εχεις κλειστο το κινητο κ το ανοιγεις σου ερχονται οι κλησεις που σου ειχαν κανει σε μηνυμα οποτε γουσταρει η wind... το εχω παρατηρησει κατα κορον κ σε εμενα... απλα δεν ειχα δωσει σημασια... οποτε μωλις περασει το 5 μηνο θα φαει σουτ και η κινητη. οπως εγραψα και πιο πανω δεν ειναι.θα ξαναγινει κανονικο state οταν μεταφερθει στην forthnet. Τωρα αλλα τρελα συνβαινουν φιλε με το ιντερνετ... εστειλε η forthnet προχθες παρασκευη τεχνικο της... μου μετράει κάτω στο box της πολυκατοικίας με ενα οργανο κ μου λεει εισαι μια χαρα.Του λεω δεν υπαρχη αυτο που λες εχω ταχυτητα 0,6mbbs αντι για 6, η απαντηση ηταν παμε πανω να δουμε τις καλωδιωσεις... ανεβαίνοντας πάνω ειδε οτι ειχα 0,6mbbs.Κουνισε τα καλωδια στην μπριζα, πηρε τηλεφωνα στην forthnet, κ ως δια μαγειας μου ειπε οτι ειμαστε οκ...οντως ειχα 5,9dawnload kai 1mbbs upload... αυτες οι τιμες ειναι το τελειο για τα 3,7χλμ που ειμαι σε αποσταση.Πιστεψα κ εγω οτι το προβλημα λυθηκε.Φευγω λοιπον να επιστρεψω στην δουλεια... γυρναω αναβω το υπ/στη.. παλι 0,7mbbs kai o,3upload.Παιρνω τον τεχνικο μια κ ειναι απο την πολη μου κ τον γνωριζω.. κ μου λεει οτι δεν μπορω να κανω κατι παρε στην forthnet, παπαρ..ες δλδ. Παιρνω forthnet κ μου λενε θα σε παρουμε αυριο αφου εξετασουμε εξονιχιστικα την γραμμη σου (το σαβατο δλδ).Τους παιρνω τηλ χθες αφου δεν με πηραν κ μου ειπαν οτι το εδωσαν βλαβη στον οτε... να πω ακομη οτι χθες ολη μερα δεν ειχα καθολου ιντερνετ... απο χθες το βραδυ που τους πηρα εχω 2.3mbbs με 3,7mbbs dawnload κ σταθερα 0.94mbbs upload.Oσες φορες επανεκινω το ρουτερ αλαζει η τιμη... οποιο κ ρουτερ βαλω το ιδιο συνβενει...αυριο θα ερθει ο οτε, δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει...εσεις μπορειτε να δωσετε μια εξηγηση.Κ πως εγινε και εφτιαξε απο χθες που τους εκραξα.. κ ειδικα σαβατιατικα εφτιαξε...πολυ περιεργα ολα αυτα δε νομιζετε... δεν βγαζω ακρη με τιποτα... τα φωτα σας φιλοι μου..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 α μπραβο φιλε, υπηρχε περιπτωση να μην τους δησφιμουσα τουλαχιστον.. θα ελεγα δλδ οτι μεχρι εκει μπορουν και αν μου ζηταγε καποιος την γνωμη θα του την εδινα.Τωρα που ακουσα κ απο εναν αλλο οτι οταν εχεις κλειστο το κινητο κ το ανοιγεις σου ερχονται οι κλησεις που σου ειχαν κανει σε μηνυμα οποτε γουσταρει η wind... το εχω παρατηρησει κατα κορον κ σε εμενα... απλα δεν ειχα δωσει σημασια... οποτε μωλις περασει το 5 μηνο θα φαει σουτ και η κινητη. Τωρα αλλα τρελα συνβαινουν φιλε με το ιντερνετ... εστειλε η forthnet προχθες παρασκευη τεχνικο της... μου μετράει κάτω στο box της πολυκατοικίας με ενα οργανο κ μου λεει εισαι μια χαρα.Του λεω δεν υπαρχη αυτο που λες εχω ταχυτητα 0,6mbbs αντι για 6, η απαντηση ηταν παμε πανω να δουμε τις καλωδιωσεις... ανεβαίνοντας πάνω ειδε οτι ειχα 0,6mbbs.Κουνισε τα καλωδια στην μπριζα, πηρε τηλεφωνα στην forthnet, κ ως δια μαγειας μου ειπε οτι ειμαστε οκ...οντως ειχα 5,9dawnload kai 1mbbs upload... αυτες οι τιμες ειναι το τελειο για τα 3,7χλμ που ειμαι σε αποσταση.Πιστεψα κ εγω οτι το προβλημα λυθηκε.Φευγω λοιπον να επιστρεψω στην δουλεια... γυρναω αναβω το υπ/στη.. παλι 0,7mbbs kai o,3upload.Παιρνω τον τεχνικο μια κ ειναι απο την πολη μου κ τον γνωριζω.. κ μου λεει οτι δεν μπορω να κανω κατι παρε στην forthnet, παπαρ..ες δλδ. Παιρνω forthnet κ μου λενε θα σε παρουμε αυριο αφου εξετασουμε εξονιχιστικα την γραμμη σου (το σαβατο δλδ).Τους παιρνω τηλ χθες αφου δεν με πηραν κ μου ειπαν οτι το εδωσαν βλαβη στον οτε... να πω ακομη οτι χθες ολη μερα δεν ειχα καθολου ιντερνετ... απο χθες το βραδυ που τους πηρα εχω 2.3mbbs με 3,7mbbs dawnload κ σταθερα 0.94mbbs upload.Oσες φορες επανεκινω το ρουτερ αλαζει η τιμη... οποιο κ ρουτερ βαλω το ιδιο συνβενει...αυριο θα ερθει ο οτε, δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει...εσεις μπορειτε να δωσετε μια εξηγηση.Κ πως εγινε και εφτιαξε απο χθες που τους εκραξα.. κ ειδικα σαβατιατικα εφτιαξε...πολυ περιεργα ολα αυτα δε νομιζετε... δεν βγαζω ακρη με τιποτα... τα φωτα σας φιλοι μου.. Μπορεί να είναι βλακώδες αυτό που θα πω,αλλά έχεις ελέγξει την πρίζα τηλεφώνου;Είχα κάποτε πάνω-κάτω,μέσες άκρες το ίδιο πρόβλημα(όχι βέβαια τέτοια τραγικά πράγματα) και έφταιγαν τα καλώδια τηλεφώνου που κατέληγαν στην πρίζα.Ήταν παλιού τύπου(με κλιψάκι) και επειδή τα καλώδια ήταν κοινή τη θέα,προφανώς οξειδώθηκαν και μου έκαναν την ζημιά.
p8grs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αν διαβασεις τα προηγουμενα σχολια θα εβλεπες οτι το παιδι τραβηξε καλωδιο απο το κουτι του ΟΤΕ κατευθιαν στο modem του. Οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 α μπραβο φιλε, υπηρχε περιπτωση να μην τους δησφιμουσα τουλαχιστον.. θα ελεγα δλδ οτι μεχρι εκει μπορουν και αν μου ζηταγε καποιος την γνωμη θα του την εδινα.Τωρα που ακουσα κ απο εναν αλλο οτι οταν εχεις κλειστο το κινητο κ το ανοιγεις σου ερχονται οι κλησεις που σου ειχαν κανει σε μηνυμα οποτε γουσταρει η wind... το εχω παρατηρησει κατα κορον κ σε εμενα... απλα δεν ειχα δωσει σημασια... οποτε μωλις περασει το 5 μηνο θα φαει σουτ και η κινητη. Τωρα αλλα τρελα συνβαινουν φιλε με το ιντερνετ... εστειλε η forthnet προχθες παρασκευη τεχνικο της... μου μετράει κάτω στο box της πολυκατοικίας με ενα οργανο κ μου λεει εισαι μια χαρα.Του λεω δεν υπαρχη αυτο που λες εχω ταχυτητα 0,6mbbs αντι για 6, η απαντηση ηταν παμε πανω να δουμε τις καλωδιωσεις... ανεβαίνοντας πάνω ειδε οτι ειχα 0,6mbbs.Κουνισε τα καλωδια στην μπριζα, πηρε τηλεφωνα στην forthnet, κ ως δια μαγειας μου ειπε οτι ειμαστε οκ...οντως ειχα 5,9dawnload kai 1mbbs upload... αυτες οι τιμες ειναι το τελειο για τα 3,7χλμ που ειμαι σε αποσταση.Πιστεψα κ εγω οτι το προβλημα λυθηκε.Φευγω λοιπον να επιστρεψω στην δουλεια... γυρναω αναβω το υπ/στη.. παλι 0,7mbbs kai o,3upload.Παιρνω τον τεχνικο μια κ ειναι απο την πολη μου κ τον γνωριζω.. κ μου λεει οτι δεν μπορω να κανω κατι παρε στην forthnet, παπαρ..ες δλδ. Παιρνω forthnet κ μου λενε θα σε παρουμε αυριο αφου εξετασουμε εξονιχιστικα την γραμμη σου (το σαβατο δλδ).Τους παιρνω τηλ χθες αφου δεν με πηραν κ μου ειπαν οτι το εδωσαν βλαβη στον οτε... να πω ακομη οτι χθες ολη μερα δεν ειχα καθολου ιντερνετ... απο χθες το βραδυ που τους πηρα εχω 2.3mbbs με 3,7mbbs dawnload κ σταθερα 0.94mbbs upload.Oσες φορες επανεκινω το ρουτερ αλαζει η τιμη... οποιο κ ρουτερ βαλω το ιδιο συνβενει...αυριο θα ερθει ο οτε, δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει...εσεις μπορειτε να δωσετε μια εξηγηση.Κ πως εγινε και εφτιαξε απο χθες που τους εκραξα.. κ ειδικα σαβατιατικα εφτιαξε...πολυ περιεργα ολα αυτα δε νομιζετε... δεν βγαζω ακρη με τιποτα... τα φωτα σας φιλοι μου.. αν γινεται αυτο με την κινητη απλα ελεος.ειχα καποτε wind αλλα δεν ειχα προσεξει κατι.ισως να μην το ειχα προσεξει.πλεον ειναι vodafone οποτε... τωρα για το φιλο με το ιντερνετ.το να βλεπεις καθε φορα διαφορετικη τιμη συγχρονισμου με μικρη διακυμανση ειναι φυσιολογικο.μιλαμε 200-300-400 Kbps οχι 1-2-3 Mbps.τωρα εσενα η κατι γινεται με κανα πριζακι και κανει διαφορα κουφα πραγματι η κατι τρεχει με την γραμμη σου και ο μονος τροπος ειναι να γινει ελεγχος και 2-3 φορες συγχρονισμος αποσυγχρονισμος στην χωνευτη και μετα στο σπιτι για να δεις τι φταιει και τι οχι.αν πιανουν τα χερια σου το κανεις και εσυ αλλιος πρεπει να το κανει τεχνικος.τωρα για να λες οτι εχεις 2,3 με 3,7 μαλλον σου εβαλαν καποιο Profile οποτε παιζεις πιο χαλημα αλλα πιο σταθερα.οποτε δεν ηταν το κραξιμο αλλα μαλλον το Profile>γραψε μας τα χαρακτηριστικα .λογικα δεν πρεπει να εχεις 6 margin αλλα παραπανω εκτος αν σου βαλαν κανα Masked profile οποτε ναι θα δεις 6 Margin και παλι.δεν βγηκε τεχνικος εξω το weekend.δεν βρισκω κατι το παραξενο απλα θελει δοκιμες για να φανει τι φταιει ακριβως και το βασικο να αποκλειστει οτι φταιει κατι στο σπιτι γιατι ειναι κριμα να χανεις ταχυτητα για χαλια καλωδιωση μεσα στο σπιτι η για ενα φιλτρο που λειπει σε ενα τηλεφωνο η σε συναγερμο. Μπορεί να είναι βλακώδες αυτό που θα πω,αλλά έχεις ελέγξει την πρίζα τηλεφώνου;Είχα κάποτε πάνω-κάτω,μέσες άκρες το ίδιο πρόβλημα(όχι βέβαια τέτοια τραγικά πράγματα) και έφταιγαν τα καλώδια τηλεφώνου που κατέληγαν στην πρίζα.Ήταν παλιού τύπου(με κλιψάκι) και επειδή τα καλώδια ήταν κοινή τη θέα,προφανώς οξειδώθηκαν και μου έκαναν την ζημιά. εχω δει με οξειδωμενα καλωδια εχω δει καλωδιο να εχει φυγει καλωδιο να ακουμπαει με το αλλο πριζακι με υγρασια μεχρι και καλωδιο που το φαγε το κουνελι.πολλοι λενε δεν φταιει τιποτα στο χωρο μου δεν πειραξα κατι αλλα ολο και κατι εχουν πειραξει η εχει πειραχτει. Αν διαβασεις τα προηγουμενα σχολια θα εβλεπες οτι το παιδι τραβηξε καλωδιο απο το κουτι του ΟΤΕ κατευθιαν στο modem του. Οποτε δεν ισχυει αυτο που λες. το κατευθειαν απο το κουτι στο modem του ειναι παλι σχετικο.καταργησε την παλια καλωδιωση?καταληγει σε πριζακι η σε κλιπ?εχει βαλεικαι τηλ η οχι?τι καλωδιο εβαλε?αν ειναι τηλεφωνικο αστα να πανε.εχω δει να ριχνουν 20 μετρα τηλεφωνικα.
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 το κατευθειαν απο το κουτι στο modem του ειναι παλι σχετικο.καταργησε την παλια καλωδιωση?καταληγει σε πριζακι η σε κλιπ?εχει βαλεικαι τηλ η οχι?τι καλωδιο εβαλε?αν ειναι τηλεφωνικο αστα να πανε.εχω δει να ριχνουν 20 μετρα τηλεφωνικα. Εβγαλα απο το κλιπς του κουτιού το καλώδιο που ανεβαίνει στην πολυκατοικία κ συνδεσα το καλώδιο που είχα αγοράσει.Το οποίο καλώδιο είναι καινούριο και το σύνδεσα μόνο κ μονό για να δω αν εχει προβλημα η εσωτερικη καλωδιωση της πολυκατοικιας... τελικα φανηκε οτι δεν εχει προβλημα η εσωτερικη καλωδιωση της πολυκατοικίας αφου το ιδιο πρόβλημα εξακολουθούσε να υπαρχη.Ηταν δλδ σα να συνδεσα το ρουτερ στο καλώδιο του οτε στο box.Κ αν μετρήσεις το καλώδιο που συνδεσα απο το box ειναι 20m και ειναι 0,75mm (to κλασικο καλωδιο τηλεφωνου), ενώ της εσωτερικής καλωδίωσης είναι 30-35m.Και με το παλιο καλωδιο της πολυκατικιας ειχα 6mbbs πριν 1 μηνα.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εβγαλα απο το κλιπς του κουτιού το καλώδιο που ανεβαίνει στην πολυκατοικία κ συνδεσα το καλώδιο που είχα αγοράσει.Το οποίο καλώδιο είναι καινούριο και το σύνδεσα μόνο κ μονό για να δω αν εχει προβλημα η εσωτερικη καλωδιωση της πολυκατοικιας... τελικα φανηκε οτι δεν εχει προβλημα η εσωτερικη καλωδιωση της πολυκατοικίας αφου το ιδιο πρόβλημα εξακολουθούσε να υπαρχη.Ηταν δλδ σα να συνδεσα το ρουτερ στο καλώδιο του οτε στο box.Κ αν μετρήσεις το καλώδιο που συνδεσα απο το box ειναι 20m και ειναι 0,75mm (to κλασικο καλωδιο τηλεφωνου), ενώ της εσωτερικής καλωδίωσης είναι 30-35m.Και με το παλιο καλωδιο της πολυκατικιας ειχα 6mbbs πριν 1 μηνα. οκ αν και καλο θα ηταν να ειχες κανει την δοκιμη απο το κουτι οχι με τηλεφωνικο καλωδιο αλλα με δικτυου.εκτος αν εννοεις οτι το 20μ Καλωδιο ηταν ραζιμ (πορτοκαλι γκρι) η ηταν ραζιμ οπως ειναι της πολυκατοικιας μπλε κοκκινο.αν ηταν τηλεφωνικο οκ για δοκιμη αλλα ειναι χαλια ποιοτικα .οποτε μπορεις να χασεις περισσοτερο με 20 μετρα τηλεφωνικο παρα με 40 μετρα ραζιμ (οποιοδηποτε απο τα 2) η δικτυου.δεν το λεω συγκεκριμενα για τωρα αλλα γενικα.γενικα τηλεφωνικο μονο στα τηλεφωνα η στο ρουτερ μονο αν ειναι να χρησιμοποιησεις το default του κουτιου που ειναι 1.8 μετρα.απο εκει και πανω και προληπτικα παντα δικτυου που απλα το κανει σαν τηλεφωνικο.rj11 κλιπ σε ενα ζευγαρι απο τα 4.επαναλαμβανω.δεν σημαινει οτι θα σου κανει προβλημα υποχρεωτικα το τηλεφωνικο αφου εχω δει και τηλεφωνικο πολυ λεπτο που τυλιγεται να ειναι 15 μετρα και να παιζει απλα το αποφευγουμε διοτι αμα δημιουργησει προβλημα και δεν παει το μυαλο σου θα ψαχνεις 100 ωρες να δεις τι φταιει.συν οτι πολλες φορες μπορει να παθει κατι το καλωδιο και να μην φαινεται τιποτα εξωτερικα και ομως απο μεσα να εχει ζημια και να εχεις αποσυνδεσεις η να χανεις σε ταχυτητα κτλ.το εχω πετυχει και αυτο.η καλωδια που ειναι συνδεδεμενα και ξεχασμενα κανουν θεματα η περνανε κοντα απο ρευματα η εχουν splitter στην ακρη χωρις να ειναι κουμπωμενο κατι(ριχνει ταχυτητα γιατι δεν τερματιζει καπου).σε σενα ναι δεν φταιει αυτο.και το τηλεφωνικο και η καλωδιωση προβλημα ναι δεν παιζει. παντως και 3 Mbit να μεινεις με 1mbit upload και να ειναι σταθερα με 54 attenuation οσο εχεις μην το πεις πουθενα.μια χαρα.πραγματι με 6ari margin που δινει η forthnet και με την ποιοτητα χαλκου που εχεις μπορει ναμην ειναι σταθερο στα 6mbit. 6mbit μερικες φορες εχουν ατομα με 40 attenuation. τωρα ο οτε το πιο πιθανο ειναι να πει μεγαλη αποσταση.ισως να ηταν πιο stable αν εκανε καμια αλλαγη καλωδιου αλλα λιγο χλωμο.θα πει σιγουρα μεγαλη αποσταση.οτι αλλαζει η ταχυτητα συγχρονισμου μετα απο καθε Reboot αυτο δειχνει γενικως ασταθης γραμμη να το πω απλα χαλια γραμμη.οποτε μαλλον για αυτο μια στα 6mbit και μια στα 0,3.αν και με το καλωδιο που ειχες ριξει εκανε το ιδιο μια πχ στα 6 μια στα 1 μια στα 2 ναι τοτε ειναι η γραμμη. επισης οταν η γραμμη επαιζε σωστα κλειδωνες στα 6.μετα ομως οταν εκανε τα σκαμπανεβασματα επειδη το margin ηταν οριακα εκανε αποσυγχρονισμο και μετα συγχρονιζε οπου να νε.ειδικα αμα εβρισκε οταν συγχρονιζε την γραμμη στα χαλια της για αυτο το 0,3 mbit.τωρα μαλλον σου αλλαξαν Profile και κοπηκαν καποιες ψηλες συχνοτητες που μπορει να εκαναν το θεμα οποτε μπορει να κανει μικροτερο σκαμπανεβασμα αλλα και να κανει εχεις περισσοτερο περιθωριο πριν κανει disconnect.ολα αυτα εφοσον δεν φταιει η καλωδιωση του σπιτιου οπως ειπαμε.απλα ο τεχνικος απο forthnet μαλον κατι πειραξε στην πριζα με την καλη εννοια ειδε οτι πηγε 6 οποτε σου λεει κατι δεν πηγαινε καλα.μαλλον δεν φανταστηκε οτι απλα μπορει να ετυχε.αλλα για να δεις αν ειναι αυτο η θα πας στο κουτι του οτε και θα κανεις παλι δοκιμες για να δεις στα ποσα θα συγχρονιζει σε καθε Reboot η θα ξαναριξεις το καλωδιο που ειχες η ενα καλυτερο απο τηλεφωνικο για να το δεις ξανα ποσο συγχρονιζει και ποσο αλλαζει.ο τεχνικος του οτε ηρθε?τι ειπε?
GIANNIS400 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 οκ αν και καλο θα ηταν να ειχες κανει την δοκιμη απο το κουτι οχι με τηλεφωνικο καλωδιο αλλα με δικτυου....και το τηλεφωνικο και η καλωδιωση προβλημα ναι δεν παιζει. ηταν καλωδιο που ριχνουν στις σωληνωσεις των κτηριων για τα τηλ/να και οχι τηλεφωνικο ευκαπτο κ πολυκλωνο, το καλωδιο ηταν μονοκλωνο.Ειπα μεν τηλεφωνικο καλωδιο και μπερδευτηκες, αλλά ποιο κατω ειπα 0,75 καρε οπως λεμε στην ορολογια μας οι ηλεκτρολογοι... το τηλεφωνικο ειναι λεπτοτερο. παντως και 3 Mbit να μεινεις με 1mbit upload και να ειναι σταθερα με 54 attenuation οσο εχεις μην το πεις πουθενα.μια χαρα.πραγματι με 6ari margin που δινει η forthnet και με την ποιοτητα χαλκου που εχεις μπορει ναμην ειναι σταθερο στα 6mbit. 6mbit μερικες φορες εχουν ατομα με 40 attenuation. εχω αλαξει 3 εταιρειες(conex, hol,wind) κ με ολες επαιζα στα 5mbbs pouline... απ οτι μου είπαν στα 3,7 χιλιόμετρα που είμαι τα 5mbbs είναι καλά πως τωρα ξαφνικα χαλασε ο χαλκος χάλασαν κ ρημάχτηκαν όλα . τωρα ο οτε το πιο πιθανο ειναι να πει μεγαλη αποσταση.ισως να ηταν πιο stable αν εκανε καμια αλλαγη καλωδιου αλλα λιγο χλωμο.θα πει σιγουρα μεγαλη αποσταση.οτι αλλαζει η ταχυτητα συγχρονισμου μετα απο καθε Reboot αυτο δειχνει γενικως ασταθης γραμμη να το πω απλα χαλια γραμμη.οποτε μαλλον για αυτο μια στα 6mbit και μια στα 0,3.αν και με το καλωδιο που ειχες ριξει εκανε το ιδιο μια πχ στα 6 μια στα 1 μια στα 2 ναι τοτε ειναι η γραμμη. θα ξαναπω οτι η γραμμη επαιζε μια χαρα για 5 χρονια, κ κατι αποσυνδεσεις που ειχα παλια τι διόρθωσε η hol πριν 3 χρονια.Στο σταθερο εχω πολυ θορυβο, μιλαω και νομιζεις οτι εχω βαλει ριαδιοφωνακι στο ακουστικο που ειναι σε κενο σταθμο (εκει που δεν εχει σταθμο και ακουτε το χαρακτιριστικο ΧΧΧΧχχχ).Μια περιπτωση για μενα ειναι να πηγαν να φτιαξουν κατι στο καφαο του ΟΤΕ κ να κουνισαν το καλωδιο το δικο μου κ να μην κανει καλη επαφη, μια αλλη περιπτωση ειναι να ακουμπαει το καλωδιο το δικο μου καπου μεσα στο καφαο κ να βραχυκυκλωνει...με αποτελεσμα να εχω τρομερο θορυβο στο σταθερο τηλ και χαλια ιντερνετ.Να φταιει το καλωδιο που φευγει απο την πολυκατοικια μου μεχρι το καφαο δεν το νομιζω επειδη μενω σε εργατοικες κατοικιες και τα καλωδια ειναι καινουρια, επειδή τις κατοικίες τις έφτιαξαν το 1996 κ τα σπίτια κατοικήθηκαν το 2000. Μου παει στο μυαλο περισσοτερο να παιζει προβλημα στο καφαο του ΟΤΕ. επισης οταν η γραμμη επαιζε σωστα κλειδωνες στα 6.μετα ομως οταν εκανε τα σκαμπανεβασματα επειδη το margin ηταν οριακα εκανε αποσυγχρονισμο και μετα συγχρονιζε οπου να νε.ειδικα αμα εβρισκε οταν συγχρονιζε την γραμμη στα χαλια της για αυτο το 0,3 mbit.τωρα μαλλον σου αλλαξαν Profile και κοπηκαν καποιες ψηλες συχνοτητες που μπορει να εκαναν το θεμα οποτε μπορει να κανει μικροτερο σκαμπανεβασμα αλλα και να κανει εχεις περισσοτερο περιθωριο πριν κανει disconnect. Δεν επαιζε στα 6 σταθερα παλια η γραμμη, αλλα στα 5,6 με 5,3mbbs για 4χρονια.Δεν εκανε αποσυνχρονισμο η γραμμη μονη της αλλα εγω επανεκεινουσα το ρουτερ κ εβλεπα 2,5mbbs μετα 2mbbs μετα 3mbbs και μετα τα 0,6mbbs.Κ τωρα μεγαλα σκαμπανεβασματα εχω, δλδ πριν λιγο ειχα 0,7mbbs και τωρα εχω 2mbbs... oποτε δεν νομιζω να εχουν αλαξει προφιλ. ολα αυτα εφοσον δεν φταιει η καλωδιωση του σπιτιου οπως ειπαμε. Δεν φταιει η καλωδίωση του σπιτιου απλα ο τεχνικος απο forthnet μαλον κατι πειραξε στην πριζα με την καλη εννοια ειδε οτι πηγε 6 οποτε σου λεει κατι δεν πηγαινε καλα. απλα ετυχε κ συνχρωνισε στα 5,7 οπως ειχε τυχει κ σε εμενα, αλλα αυτη την φορα νομιζα οτι κατι εφτιαξε γι αυτο δεν του ειπα να το ψαξει κ αλλο..βλακεια μου. αλλα για να δεις αν ειναι αυτο η θα πας στο κουτι του οτε και θα κανεις παλι δοκιμες για να δεις στα ποσα θα συγχρονιζει σε καθε Reboot η θα ξαναριξεις το καλωδιο που ειχες η ενα καλυτερο απο τηλεφωνικο για να το δεις ξανα ποσο συγχρονιζει και ποσο αλλαζει.ο τεχνικος του οτε ηρθε?τι ειπε? ο τεχνικος που ηρθε 2φορα με παραίνεση δικη μου μια κ τυνχανει να τον ξερω... παραδεχτηκε το λαθος την πρωτη φορα και ειπε οτι εχω προβλημα πριν την πολυκατοικια μου.Τωρα απο την ΤΡΙΤΗ που ηρθε ο τεχνικος με ταλαιπωρουν με ενα συνδυαστικο το οποιο δεν εχουν κλειση ουτε ραντεβου παρα τα 100τηλ που τους εχω παρει.Περιμενουμε λενε τον οτε, Κ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥς ΡΩΤΗΣΑ...δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε μου εχουν σπασει τα νευρα.
GIANNIS400 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σήμερα έχασα πάσα ιδέα για τον κολοσο του δικτύου που ονομαζετε αγαπητοί συνφωρουμητες forthnet.Απο τις 27/6/2012 μου λένε οτι εδωσαν συνδυαστικό στον ΟΤΕ κ τελικα αποδειχτηκε σημερα οτι ελεγαν ψεματα..., κ μαλιστα μου το επιβεβαιωσε ο τεχνικος της forthnet o οποιος ηρθε για 3η φορα στο σπιτι μου για να ελενξει την γραμμή μου.Φεύγοντας μου ειπαν οτι πανε στο κεντρο να δουν και απο εκει τι γινετε κ θα το δωσουν σιγουρα συνδυαστικό σημερα.Οπως προ ειχα πει το παιδι που ηρθε ως τεχνικος της forthnet ειναι και γνωστος μου.Τον πήρα τηλέφωνο πριν λιγο και ειπε οτι το έδωσαν τελικα συνδυαστικό, ας ελπισουμε οτι ειναι ετσι. Αλλα πειτε μου τωρα τι να κανω γω με αυτην την κοροϊδια που μου επαιξαν επι μια εβδομαδα οτι ειχαν δωσει συνδιαστικο ενω δεν το ειχαν δωσει.Περνεις ενα οπλοπολυβολο των 50mm κ πας εκει κ τους γ...ας το κερατο!! Τι να κανω πειτε Υ.Γ: Να πω την αληθεια κατι ειχα καταλαβει οτι παιζοτανε, διότι στον ΟΤΕ δεν εβρισκαν το ονομα μου οι οτετσιδες... κ οι τις forthnet μου τα μασαγαν οταν τους ρωταγα για ημερομηνια στο συνδιαστικο.
GIANNIS400 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 τελικα γυρισα CONNEX, εφυγα απο forthnet αφου δεν το εφτιαχναν με την καμια, εβαλα την γυναικα μου κ εκανε αιτηση για νεο αριθμο για να μην περιμενω αλλες 20 μερες οπως περιμενα απο wind να παω forthnet, και εφαγα ετσι 1 μηνα+ χωρις ινερνετ μαζι με την βλαβη που δεν μου εφτιαχνε η wind.Αρα λοιπον ξεκιναει η βλαβη στην wind 1 ιουνιου... κ περιμενω 5 μερες, τα παιρνω κ κανω αιτηση για forthnet 5 ιουνιου, μου το μεταφερουν στις 20 ουνιου χωρις να φτιαξουν κατι, περιμενω 10 μερες χωρις να κληνει ο οτε αυτο το περιβοητο συνδιαστικο κ στελνω την γυναικα μου για νεο αριθμο.Μου το συνδεσαν την τριτη κ πηρα τους κοδικους χθες... κατι περιεργο, χθες πρωι ειχα ιντερνετ χωρις του κοδικους αφου ειχα βαλει ενα δικο μου ρουτερ... γιαΤΙ ΑΡΑΓΕ? Εχθες ειχα 2mbbs ταχύτητα αντι για 24mbbs, τους ειχε πει η γυναικα μου οτι θελει το πακετο με το "απεριοριστο ιντερνετ" δλδ ενοουσε την 24αρα απλα δεν ηξερε να το πει.. απαντηση υπαλληλου ΟΤΕ, "ολα απεριοριστα ειναι μην ανησηχεις" τελικα απο προχθες εβαλαν την 2αρα συνδεση κ σημερα αλαξαν το προφιλ σε 24αρα.Μηπως αυτο το τεχνασματακι του υπαλληλου του οτε να κανει πως δεν καταλαβε ηταν για να μου δωσουν οχι τοσο καλο ρουτερ?... μου εδωσαν ενα sagemcom 1704w. Tωρα στα της συνδεσης, η καινουρια γραμμη ειναι πολυ ποιο καθαρη απο την προηγουμενη, δεν ακουγετε θορυβος οταν μιλαω στο τηλεφωνο οπως παλια στην αλλη γραμμη που καταργησα. Τωρα στο ιντερνετ, εβαλα το zyxel p-660hw-t1 κ ειχα αποσυνδεση, ετσι ξαναεβαλα το sagemcom του οτε,... φαινεται ποιο σταθερο αλλα κ αυτο μου εκανε μια αποσυνδεση, εκανε την αποσυνδεση οταν το pc ηταν σε κατασταση αναμονης-soft energy, κ με το που μπηκε σε λειτουργία normal απο soft που ηταν ειδα οτι ηταν εκτος δικτυου, μηπως φταιει η κατασταση αναμονης του pc που ηταν εκτος δικτυου? To sagemcom εχει την ιδιοτητα να κανει refresh καθε 10 δευτερολεπτα οταν εισαι στο μενου του.Βλεπω λοιπον οτι το snr ειναι στο 9 down και 9 up, ειναι καλο αυτο το snr? Η ταχύτητα μου ειναι 4,9mbbs down με 830 up, σε αυτο το ρουτερ δεν μπορω να δω το attenuation, ξερει κανεις σε ποιο σημειο του μενου του ειναι? Και δωστε μια απαντηση για το snr παιδια, τι ειναι το καλητερο για τα 3,7χλμ που ειμαι μακρια?
drake. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Άντε με το καλο να πας και στην HELLAS ONLINE ,πάντως εμενα η wind μου τα έχει ζαλίσει με περνούν 6-7 φορες τον μηνα για να μου πουν για το ίδιο πακέτο σύνδεσης,ελεος
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 παντως το 48-54 attenuation αν ειναι πραγματικο ειναι παρα πολυ και απορω πως με wind με 9 profile Κλειδωνες 6 Mbit σχεδον.αν ειναι ετσι τοτε με forthnet θα πρεπει να δεις 7 Mbit σχεδον αν το φτιαξουν οπως πριν.αν παιξεις και 6 Mbit παντως τοτε πρεπει να εχεις πολυ καλο χαλκο και ψιλοκαινουριο γιατι συνηθως 6 Mbit Παιζουν με 40-42 attenuation. Nα υποθέσω δλδ για να καταλαβω τι γινεται με το snr.... με 9 snr ειναι ποιο σταθερο το συστημα απ οτι με 6 snr? Δλδ με 6snr κερδιζεις παραπανω ταχύτητα απο οτι με 9snr αλλα χανεις σε σταθεροτητα?. Θα μπορουσαν να μου δωσουν καλητερο ρουτερ απο το sagemcom 1704 στον ΟΤΕ ξερει κανεις και οσο αναφορα αυτα ειναι καλα ρουτερ? Καπου ειχα ακουσει οτι ο οτε εδεινε tomson.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ηταν καλωδιο που ριχνουν στις σωληνωσεις των κτηριων για τα τηλ/να και οχι τηλεφωνικο ευκαπτο κ πολυκλωνο, το καλωδιο ηταν μονοκλωνο.Ειπα μεν τηλεφωνικο καλωδιο και μπερδευτηκες, αλλά ποιο κατω ειπα 0,75 καρε οπως λεμε στην ορολογια μας οι ηλεκτρολογοι... το τηλεφωνικο ειναι λεπτοτερο. εχω αλαξει 3 εταιρειες(conex, hol,wind) κ με ολες επαιζα στα 5mbbs pouline... απ οτι μου είπαν στα 3,7 χιλιόμετρα που είμαι τα 5mbbs είναι καλά πως τωρα ξαφνικα χαλασε ο χαλκος χάλασαν κ ρημάχτηκαν όλα . θα ξαναπω οτι η γραμμη επαιζε μια χαρα για 5 χρονια, κ κατι αποσυνδεσεις που ειχα παλια τι διόρθωσε η hol πριν 3 χρονια.Στο σταθερο εχω πολυ θορυβο, μιλαω και νομιζεις οτι εχω βαλει ριαδιοφωνακι στο ακουστικο που ειναι σε κενο σταθμο (εκει που δεν εχει σταθμο και ακουτε το χαρακτιριστικο ΧΧΧΧχχχ).Μια περιπτωση για μενα ειναι να πηγαν να φτιαξουν κατι στο καφαο του ΟΤΕ κ να κουνισαν το καλωδιο το δικο μου κ να μην κανει καλη επαφη, μια αλλη περιπτωση ειναι να ακουμπαει το καλωδιο το δικο μου καπου μεσα στο καφαο κ να βραχυκυκλωνει...με αποτελεσμα να εχω τρομερο θορυβο στο σταθερο τηλ και χαλια ιντερνετ.Να φταιει το καλωδιο που φευγει απο την πολυκατοικια μου μεχρι το καφαο δεν το νομιζω επειδη μενω σε εργατοικες κατοικιες και τα καλωδια ειναι καινουρια, επειδή τις κατοικίες τις έφτιαξαν το 1996 κ τα σπίτια κατοικήθηκαν το 2000. Μου παει στο μυαλο περισσοτερο να παιζει προβλημα στο καφαο του ΟΤΕ. Δεν επαιζε στα 6 σταθερα παλια η γραμμη, αλλα στα 5,6 με 5,3mbbs για 4χρονια.Δεν εκανε αποσυνχρονισμο η γραμμη μονη της αλλα εγω επανεκεινουσα το ρουτερ κ εβλεπα 2,5mbbs μετα 2mbbs μετα 3mbbs και μετα τα 0,6mbbs.Κ τωρα μεγαλα σκαμπανεβασματα εχω, δλδ πριν λιγο ειχα 0,7mbbs και τωρα εχω 2mbbs... oποτε δεν νομιζω να εχουν αλαξει προφιλ. Δεν φταιει η καλωδίωση του σπιτιου απλα ετυχε κ συνχρωνισε στα 5,7 οπως ειχε τυχει κ σε εμενα, αλλα αυτη την φορα νομιζα οτι κατι εφτιαξε γι αυτο δεν του ειπα να το ψαξει κ αλλο..βλακεια μου. ο τεχνικος που ηρθε 2φορα με παραίνεση δικη μου μια κ τυνχανει να τον ξερω... παραδεχτηκε το λαθος την πρωτη φορα και ειπε οτι εχω προβλημα πριν την πολυκατοικια μου.Τωρα απο την ΤΡΙΤΗ που ηρθε ο τεχνικος με ταλαιπωρουν με ενα συνδυαστικο το οποιο δεν εχουν κλειση ουτε ραντεβου παρα τα 100τηλ που τους εχω παρει.Περιμενουμε λενε τον οτε, Κ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥς ΡΩΤΗΣΑ...δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε μου εχουν σπασει τα νευρα. α οκ νομιζα για τηλεφωνικο.δεν το ξερω σαν 0,75 καρε για αυτο εγινε το μπερδεμα.λες το κλασσικο κοκκινο μπλε. ναι για 3,7 km τα 5 mbps ειναι Super.δεν ειναι παραξενο να χαλασει ο χαλκος.απο καλωδιακη μεχρι οτιδηποτε μπορει να γινει.οξειδωση,βραχυκυκλωμα. αν δεν εκανε καλη επαφη τοτε δεν θα ειχες φυσημα.να ακουμπαει πραγματι πιο πιθανο.μπα μην το λες οτι μπορει να μην ειναι και το καλωδιο απο κατανεμητη οτε στην πολυκατοικια επειδη ειναι καινουρια.μπορει να ειναι οτιδηποτε και σε αυτο το καλωδιο.υπογεια παει και αυτο οποτε το να το χτυπησαν δεν ειναι κατι δυσκολο. εχω δει μεχρι και μεσα στο σπιτι καλωδιο πισω απο τους τοιχους να εχει παθει ζημια. αυτο με το σκαμπανεβασμα μια στα 2,5 μια στα 3 μια στα 6 και να μην σου κανει αποσυνδεσεις ειναι παραξενο.συνηθως αμα η γραμμη πηγαινει τοσο πανω κατω σε Reboot ειναι παραξενο να μην εχει αποσυνδεσεις εκτος αν ειχες κανα margin 15.Που να φανταστεις και εσυ οτι δεκα λεπτα πιο μετα απο 5,7 mbit Θα πηγαινε στα 3 mbit και λιγοτερο. ο εργολαβος του οτε δεν εχει καμια σχεση.εργολαβια απο τον οτε θα βγει αν ειναι καλωδιακη. Σήμερα έχασα πάσα ιδέα για τον κολοσο του δικτύου που ονομαζετε αγαπητοί συνφωρουμητες forthnet.Απο τις 27/6/2012 μου λένε οτι εδωσαν συνδυαστικό στον ΟΤΕ κ τελικα αποδειχτηκε σημερα οτι ελεγαν ψεματα..., κ μαλιστα μου το επιβεβαιωσε ο τεχνικος της forthnet o οποιος ηρθε για 3η φορα στο σπιτι μου για να ελενξει την γραμμή μου.Φεύγοντας μου ειπαν οτι πανε στο κεντρο να δουν και απο εκει τι γινετε κ θα το δωσουν σιγουρα συνδυαστικό σημερα.Οπως προ ειχα πει το παιδι που ηρθε ως τεχνικος της forthnet ειναι και γνωστος μου.Τον πήρα τηλέφωνο πριν λιγο και ειπε οτι το έδωσαν τελικα συνδυαστικό, ας ελπισουμε οτι ειναι ετσι. Αλλα πειτε μου τωρα τι να κανω γω με αυτην την κοροϊδια που μου επαιξαν επι μια εβδομαδα οτι ειχαν δωσει συνδιαστικο ενω δεν το ειχαν δωσει.Περνεις ενα οπλοπολυβολο των 50mm κ πας εκει κ τους γ...ας το κερατο!! Τι να κανω πειτε Υ.Γ: Να πω την αληθεια κατι ειχα καταλαβει οτι παιζοτανε, διότι στον ΟΤΕ δεν εβρισκαν το ονομα μου οι οτετσιδες... κ οι τις forthnet μου τα μασαγαν οταν τους ρωταγα για ημερομηνια στο συνδιαστικο. για το συνδυαστικο αυτο που ξερω ειναι οτι συνηθως πρωτα θα γινει ελεγχος στον πελατη αν το προβλημα συνεχιζει γινεται ελεγχος στο α/κ μηπως φταιει κατι μεσα εκει μετα παει μια βλαβη στον οτε υποχρεωτικα και μετα αναλογα τι απαντησει ο οτε γινεται η επισκεψη η επικοινωνια με τον πελατη αν το προβλημα υφιστατε και μετα συνδυαστικο.συνδυαστικο δεν μπορει να βγει αν δεν δηλωθει μια βλαβη στον οτε τουλαχιστον οποτε και μετα την αρση της βλαβης το συνδυαστικο νομιζω μπορει να δηλωθει υποχρεωτικα μεσα σε 2 μερες.τωρα γιατι εστειλαν τον τεχνικο τρεις φορες στο σπιτι σου δεν μπορω να καταλαβω αλλα οκ.ισως να απανταγε ο οτε στις βλαβες οτι το εφτιαξε ποιος ξερει τι. Άντε με το καλο να πας και στην HELLAS ONLINE ,πάντως εμενα η wind μου τα έχει ζαλίσει με περνούν 6-7 φορες τον μηνα για να μου πουν για το ίδιο πακέτο σύνδεσης,ελεος εκει καμια καταγγελια να τελειωνεις.η βγαλε το νουμερο σου απο την λιστα που μπορουν να παρουν.στο τελος θα βαλεις wind και θα συνεχιζουν να σε παιρνουν. wind ηθελες, καλα να παθεις !!! ( μακρια... ) Oi Μισοι λενε τα καλυτερα λογια οι αλλοι μισοι το πληρες θαψιμο. Nα υποθέσω δλδ για να καταλαβω τι γινεται με το snr.... με 9 snr ειναι ποιο σταθερο το συστημα απ οτι με 6 snr? Δλδ με 6snr κερδιζεις παραπανω ταχύτητα απο οτι με 9snr αλλα χανεις σε σταθεροτητα?. Θα μπορουσαν να μου δωσουν καλητερο ρουτερ απο το sagemcom 1704 στον ΟΤΕ ξερει κανεις και οσο αναφορα αυτα ειναι καλα ρουτερ? Καπου ειχα ακουσει οτι ο οτε εδεινε tomson. ναι το 9 snr ειναι πιο σταθερο απο το 6 αλλα χανεις σε ταχυτητα.το 6 δινει μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα ειναι πιο ευκολο να κανεις αποσυνδεση.βεβαια αν εχεις καλη γραμμη οχι σαν την δικια σου που εχει τοσο μεγαλο attenuation παιζεις ανετα με 6 και πολυ καλα.φαντασου οτι εγω ειμαι με 6 και παιζω τοσα χρονια μια χαρα.εχω δει και αλλα ατομα με καλες γραμμες να ριχνουν το snr και πιο κατω και να παιζουν.απλα πχ στην forthnet δινουν 6 απο default που δινει την μεγαλυτερη ταχυτητα και αμα καποιος εχει προβλημα απλα του ανεβαζουν το margin σε 8 η 11 η 15.οι περισσοτερες εταιρειες δινουν 9 απο default για να ειναι πιο σιγουρες οτι ο πελατης θα ειναι σταθερος.οπως και κατι Hol κτλ δεν δινουν fast path επισης διοτι το fast path κανει την γραμμη επισης πιο ευαλωτη στις αποσυνδεσεις.ο καθενας οπως το βλεπει.ναι ο οτε εδινε κατα καιρους thomson και ειναι οτι πιο σταθερο.. ενα ενα γιατι εχεις γραψει και πολλα ο οτε σε κλειδωνει με 9 Margin στο down και 9 στο up. β.σε μερικα ρουτερ δεν φαινεται το attenuation οποτε η πρεπει να το δεις με αλλο ρουτερ η πρεπει να ρωτησεις τον οτε.αμα εισαι στα 3.7 Km μην περιμενεις και παρα πολλα.λογικα θα εχεις πανω απο 45 attenuation. στην γραμμη σου η καλυτερη λυση θα ηταν ενα Thomson. γ.λογικο ειναι αφου πηρες αλλο ζευγαρι το ζευγαρι αυτο να μην εχει προβλημα.θα ησουν πολυ ατυχος να επεφτες και σε δευτερο χαλασμενο. κακως απο την wind στην forthnet δεν ζητησες αλλη γραμμη εφοσον ηξερες οτι εχεις προβλημα.θα πληρωνες κατι παραπανω για νεα γραμμη αλλα θα γλυτωνες την υπολοιπη ταλαιπωρια. αν εβαλες τωρα αλλο ρουτερ με στοιχεια πχ forthnet μεσα ειναι λογικο που συνδεεσαι αφου ο οτε οταν βλεπει στοιχεια αλλου παροχου σε συνδεει κανονικα σαν να ησουν ARYS.οπως παλια δηλαδη.γραμμη οτε αλλα παροχος πχ forthnet η hol. απλα συνδεεσαι στο bbras του αλλου παροχου ,ρουτερ παροχου κτλ. τωρα δεν ξερω αν αξιζει να πας στα 24 mbps αφου δεν νομιζω να ξεπερασεις τα 5 mbit Που εισαι και αμα δεν χρειαστει να σου ριξουν την ταχυτητα αν εχεις αποσυνδεσεις.βεβαια εξαρτατε αν εχεις προβλημα να δινεις αυτα τα λιγα παραπανω ευρω που ειναι η 24αρα απο την 2αρα. αν η διαφορα στην τιμη δεν σε πειραζει για τα 3 παραπανω mbps που εχεις τοτε εννοειται οτι κρατα τα 5 mbps Που εχεις αρκει να μην εχεις αποσυνδεσεις.παντως αν εχεις αποσυνδεσεις βρες ενα thomson πριν μιλησεις με τον οτε και σου χαμηλωσει την ταχυτητα.γιατι αν εχεις αποσυνδεσεις ο οτε θα σε ριξει το πιο πιθανο στα 2 απευθειας.δεν νομιζω καν να μπει στον κοπο να σου βαλει profile.παντως για τα 3,7 km που εισαι ναι τα 5 mbps με 9 margin ειναι πολυ μια χαρα.απλα καλο θα ηταν να ειχαμε και το attenuation γιανα δουμε οτι ειναι πραγματι 3,5 Km.an to attenuation σου ειναι το 54 που ελεγες οτι ειχες τοτε οτι παιζεις 5 mbit ειναι απλα θαυμα.απλα δεστο και τωρα που εχεις πιο καθαρη γραμμη διοτι μπορει να εχει πεσει το attenuation. αν δικαιουσαι αλλο ρουτερ με την 24 αρα που μαλλον χλωμο το κοβω μπορεις να πας και να στο αλλαξουν. αν και συνηθως πλεον οτι και να βαλεις τα ιδια ρουτερ σου δινουν πλεον.το ιδιο και σε αλλους παροχους. για την αποσυνδεση με το ρουτερ του οτε κανονικα δεν θα πρεπε να πεσει οταν παει standby το Pc.απλα μπες μεσα στο ρουτερ και σιγουρεψου οτι (αν εχει επιλογη) οτι ειναι always connected και οχι connect on demand η idle timeout μετα απο χ λεπτα.αν και στα περισσοτερα ρουτερ εχει καταργηθει αυτη η επιλογη εν τουτοις τσεκαρε το μηπως αυτο σου ριξε την γραμμη. βεβαια αν ειναι αυτο τοτε θα πρεπει αν σου ριξει μονο το ιντερνετ και οχι το συγχρονισμο.αν και θα το δεις και στην πορεια αν θα σου κανει αποσυνδεση οταν χρησιμοποιεις το ιντερνετ και οχι οταν εισαι standby.επισης θα πρεπε με το που ξαναερθει το Pc σε normal Mode αν εισαι ασυρματα να ξανασυνδεθει οπως καιαμα εχει πεσει το Ppp απο το ρουτερ να το ξανασηκωσει με το που ζητησει το Pc λιγα data.κοινως δεν θα προλαβαινες να καταλαβεις κατι οτι δεν εχει ιντερνετ περα απο το μικρο delay αν ησουν ασυρματα και επρεπε να ξανασυνδεθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα