GIANNIS400 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εδώ κ 3 εβδομάδες έβλεπα την ταχύτητα μου να πέφτει σταδιακα μεχρι που εφτασε στα 0,4mbbs απο 5,85mbbs που πιανω το maximum λογο 3km απόστασης. Πείρα την wind τηλ κ μου ελεγαν τις κλασικες παπ@@@ιες... οτι φταιει η εσωτερικη μου καλωδιωση ή η καλωδιωση στο εσωτερικο της πολυκατηκιας μου...απο το box μεχρι την μπριζα μου.Ετσι κ εγω τα πειρα στο κρανιο κ πηγα κ αγορασα ενα καλωδιο 25μ...το εριξα εξω απο το μπαλκονι και μπηκα στην εισοδο της πολυκατηκιας κ το συνδεσα στο box πανω στην κλεμα που ερχετε το καλωδιο του ΟΤΕ απευθειας.Μετα συνδεσα την αλλη ακρη του καλωδιου στο ρουτερ χωρις να μεσολαβεί τηλεφωνικη συσκευη επειδη την ειχα αποσυνδεσει... ειδα λοιπον τα ιδια χαλια, 0,5mbbs.Toυς πείρα τηλ και πριν αρχιζουν να μου λενε το κλασικό παραμυθι εξηγησα τι εκανα... μετα θα δαγκωθηκαν κ μου ειπαν οτι θα το δωσουμε στις βλαβες.. μετα απο μια μερα μου ειπαν οτι μου εβαλαν το προφιν των 2mbbs...κ ποιος σας ειπε να βαλετε 2mbbs τους ειπα...μια χαρα ειμουν με 6mbbs.Τεσπα μου ειπαν θα ειναι τοσο μεχρι να φτιαξουμε την βλαβη για να ειναι ποιο σταθερο το συστημα... σημερα παω να κανω αιτηση στην forthnet, τους βαρεθηκα. Αλλα τι μπορει να φταίει μπορει να φανταστεί κανεις? Υ.Γ: Aυτοι μου ειπαν σε 4 τηλεφωνο που τους πειρα εχει χαλασει ο συνχρονισμος μαλον στο διανεμητη τους γι αυτο συνχρονιζω με χαμηλη ταχητυτα...επειδη δεν μπορω να συνχρονισω καλα...
argirisparxas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εάν μας έδινες τα στατιστικά της γραμμής σου θα ήταν καλύτερα.Οι γείτονες σου είχαν αυτό το πρόβλημα??Πάντως με το 6άρι της Forthnet πιστεύω θα πιάνεις κάτι παραπάνω σίγουρα..
krypton Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 εκεί στη wind μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται. αφού μπήκες στο κόπο και συνδέθηκες κατευθείαν με το καλώδιο του οτε, τότε εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα (έτσι νομίζω δηλαδή)
GIANNIS400 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εάν μας έδινες τα στατιστικά της γραμμής σου θα ήταν καλύτερα.Οι γείτονες σου είχαν αυτό το πρόβλημα??Πάντως με το 6άρι της Forthnet πιστεύω θα πιάνεις κάτι παραπάνω σίγουρα.. οι γείτονες δεν έχουν το ιδιο πρόβλημα, γυρω στο 48db-54db έχω εξασθένηση λόγο απόστασης...3χλμ από κέντρο ΟΤΕ. Αν η forthnet ειναι καλύτερη απο την wind θα ικανοποιηθώ πολύ επειδή μου ειχε σπασει τα νευρα μερικες φορες η wind με το κώλυμα στο σερφαρισμα... απλές σελίδες απο blocks τις φόρτωνε σε 15 δευτερόλεπτα...δε μιλαω για ονλινε παιχνιδια, ορισμενες φορες τραβαγα τα μαλια μου.Ειδικα το τελευταιο μηνα το ξεφτιλισανε το πραγμα... Σημερα το πρωϊ εκανα αιτηση στην forthnet με 41.24ευρο...start pack και ιντερνετ +σταθερα
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 οι γείτονες δεν έχουν το ιδιο πρόβλημα, γυρω στο 48db-54db έχω εξασθένηση λόγο απόστασης...3χλμ από κέντρο ΟΤΕ. Αν η forthnet ειναι καλύτερη απο την wind θα ικανοποιηθώ πολύ επειδή μου ειχε σπασει τα νευρα μερικες φορες η wind με το κώλυμα στο σερφαρισμα... απλές σελίδες απο blocks τις φόρτωνε σε 15 δευτερόλεπτα...δε μιλαω για ονλινε παιχνιδια, ορισμενες φορες τραβαγα τα μαλια μου.Ειδικα το τελευταιο μηνα το ξεφτιλισανε το πραγμα... Σημερα το πρωϊ εκανα αιτηση στην forthnet με 41.24ευρο...start pack και ιντερνετ +σταθερα 48 με 54 attenuation ειναι 4 Km οχι 3. β.το 6 το margin ισως να μην ειναι οτι πιο stable σε τετοιο attenuation.αν εχει προβλημα ο χαλκος που μαλλον εχει τοτε αν πας στην Forthnet Με το ιδιο ζευγαρι ισως να εχεις το ιδιο προβλημα.με την forthnet το καλο σιγουρα ειναι οτι θα παρεις thomson ρουτερ που ειναι οτι πιο stable σε χαλια γραμμες.
weber122 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 με forthnet θα έχεις snr 6 οπότε μπορεί να έχει λίγο παραπάνω συγχρονισμό. ωραίο πακέτο πήρες, ντοκυμαντερ και ξερό ψωμί αυτή τη περίοδο.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 με forthnet θα έχεις snr 6 οπότε μπορεί να έχει λίγο παραπάνω συγχρονισμό. ωραίο πακέτο πήρες, ντοκυμαντερ και ξερό ψωμί αυτή τη περίοδο. ας δουμε κανα ντοκιμαντερ γιατι με αυτα που βλεπουμε στην πραγματικη ζωη)θριλερ) δεν θα την βγαλουμε για πολυ...
weber122 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ας δουμε κανα ντοκιμαντερ γιατι με αυτα που βλεπουμε στην πραγματικη ζωη)θριλερ) δεν θα την βγαλουμε για πολυ... καλύτερα να βλέπω animal planet και discovery παρά τον χθεσινό ant1 που έκανε ολόκληρη εκπομπή για να μας δείξει τι θα πάθουμε αν πάμε σε δραχμή.
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ακούστε τώρα τι έγινε στην συνέχεια, οπως προείπα απο αρχες Μαΐου ειχε αρχισει να πεφτει η ταχύτητα στο ιντερνετ. Oπου έφτασε αρχές Ιουνίου στα 0,3mbbs.. εκει ηταν που εκανα το λαθος κ την πατησα, δηλωσα την βλάβη κ επειδη καθυστερουσαν να το διωρθοσουν εκανα αιτηση μεταφορας για την forthnet.Tην επομενη μερα εστειλαν εναν τεχνικο απο εργολαβο στην πόλη μου κ μου ειπε οτι το ενα απο τα δυο καλωδια απο την πολυκατοικία κ πισω με βαση την ωμικη αντισταση ειναι βραχυκυκλωμενο.Ωραια του ειπα δωστω βλαβη στΟΝ οτε ή φτιαχτό.Δε μπορω να το φτιαξω ειπε...θα δωσω την βλαβη στην wind, παιρνουν 2 μερες περνω τηλ την wind κ μου λενε οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι διοτι εισαι στο σταδιο καταργησης του βροχου.Tου ειπα οτι η μεταφορα θα γινει στις 20 του μηνα, μεχρι τοτε εχω ιντερνετ κ σταθερο απο την wind.. δωσε την βλαβη στο οτε να αλαξει ζευγαρι καλωδιων.. η απαντηση ηταν δεν γινετε τιποτα απο την στιγμη που βρισκεστε σε διαδικασια μεταφορας... αφου επανελαβα οτι δεν στεκουν αυτα που λεει 3-4 φορες κ αυτος απαντουσε το ιδιο πραγμα, εκλεισα το τηλ βριζοντας θεους κ δαιμονες.Του ειπα οτι η μεταφορα θα γινει στις 20/6/2012 κ μεχρι εκεινη την ημερα θα μου ζητησετε να σας πληρωσω ιντερνετ... κ μου ειπε οτι θα με πιστωσουν για αυτο... ααα αυτη ειναι η εξυπηρετηση που κανετε εσεις στον κοσμο του ειπα, απειλισα οτι θα κοψω κ το κινητο απο αυτους αλλα τιποτα δεν εκαναν απο την παρασκευη που τα ειπα.Οταν περασουν 3 μηνες κ δεν χρεωνομε την αναβαθμιση του κινητου θα φυγω απο την κινητη της wind.Πηρα ενα γνωστο τεχνικο απο τον ΠΟΤΕ κ μου ειπε οτι αν δεν το δωσουν βλαβη απο την wind δεν μπορουν να κανουν κατι...ουτε την μεταφορα ποιο νωρις απο wind σε forthnet απο την προκαθορισμενη ημερομηνια μπορουν να κανουν οι του ΠΟΤΕ... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΒΛΑΒΗ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΧΩΡΙς ΙΝΤΕΡΝΕΤ δηλων ο ΠΑΘΩΝ Κ ΕΠΛΗΡΩΝ :-D
ntg1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη Wind (γενικά), αλλά τη τάση να φταίει πάντα κάτι άλλο πέρα απ'τους ίδιους όταν υπάρχει πρόβλημα είτε στη κινητή, είτε στη σταθερή τηλεφωνία τους, την επιβεβαιώνω... Το πρόβλημα που έχουν με το delay στα sms στο δίκτυο τους (από τότε που ήταν ακόμη Telestet) ακόμη να το λύσουν. Στέλνεις μηνύματα και φτάνουν όποτε θέλουν. Πάντα φταίει "το δίκτυο του άλλου", "το κινητό του άλλου", "οι ρυθμίσεις σου", αλλά ποτέ οι ίδιοι τους! Την ίδια ταχτική ακολουθούν όπως βλέπω και στο internet...
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 καλύτερα να βλέπω animal planet και discovery παρά τον χθεσινό ant1 που έκανε ολόκληρη εκπομπή για να μας δείξει τι θα πάθουμε αν πάμε σε δραχμή. για αυτο καλα κανω και δεν βλεπω τηλεοραση.αστα να πανε.τηλεθεαση θελουν τα παντα θα δειξουν.ταμεγαλωνουν και λιγο τα μεσα ενημερωσης.μια χαρα τετοια να βλεπουμε να χαιρομαστε .οπως ειπες καλυτερα discovery η utube. Ακούστε τώρα τι έγινε στην συνέχεια, οπως προείπα απο αρχες Μαΐου ειχε αρχισει να πεφτει η ταχύτητα στο ιντερνετ. Oπου έφτασε αρχές Ιουνίου στα 0,3mbbs.. εκει ηταν που εκανα το λαθος κ την πατησα, δηλωσα την βλάβη κ επειδη καθυστερουσαν να το διωρθοσουν εκανα αιτηση μεταφορας για την forthnet.Tην επομενη μερα εστειλαν εναν τεχνικο απο εργολαβο στην πόλη μου κ μου ειπε οτι το ενα απο τα δυο καλωδια απο την πολυκατοικία κ πισω με βαση την ωμικη αντισταση ειναι βραχυκυκλωμενο.Ωραια του ειπα δωστω βλαβη στΟΝ οτε ή φτιαχτό.Δε μπορω να το φτιαξω ειπε...θα δωσω την βλαβη στην wind, παιρνουν 2 μερες περνω τηλ την wind κ μου λενε οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι διοτι εισαι στο σταδιο καταργησης του βροχου.Tου ειπα οτι η μεταφορα θα γινει στις 20 του μηνα, μεχρι τοτε εχω ιντερνετ κ σταθερο απο την wind.. δωσε την βλαβη στο οτε να αλαξει ζευγαρι καλωδιων.. η απαντηση ηταν δεν γινετε τιποτα απο την στιγμη που βρισκεστε σε διαδικασια μεταφορας... αφου επανελαβα οτι δεν στεκουν αυτα που λεει 3-4 φορες κ αυτος απαντουσε το ιδιο πραγμα, εκλεισα το τηλ βριζοντας θεους κ δαιμονες.Του ειπα οτι η μεταφορα θα γινει στις 20/6/2012 κ μεχρι εκεινη την ημερα θα μου ζητησετε να σας πληρωσω ιντερνετ... κ μου ειπε οτι θα με πιστωσουν για αυτο... ααα αυτη ειναι η εξυπηρετηση που κανετε εσεις στον κοσμο του ειπα, απειλισα οτι θα κοψω κ το κινητο απο αυτους αλλα τιποτα δεν εκαναν απο την παρασκευη που τα ειπα.Οταν περασουν 3 μηνες κ δεν χρεωνομε την αναβαθμιση του κινητου θα φυγω απο την κινητη της wind.Πηρα ενα γνωστο τεχνικο απο τον ΠΟΤΕ κ μου ειπε οτι αν δεν το δωσουν βλαβη απο την wind δεν μπορουν να κανουν κατι...ουτε την μεταφορα ποιο νωρις απο wind σε forthnet απο την προκαθορισμενη ημερομηνια μπορουν να κανουν οι του ΠΟΤΕ... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΒΛΑΒΗ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΧΩΡΙς ΙΝΤΕΡΝΕΤ δηλων ο ΠΑΘΩΝ Κ ΕΠΛΗΡΩΝ α.το καλο ειναι οτι εχεις ιντερνετ εστω και ετσι κουτσα στραβα.β.μπορει και να σου λενε ψεμματα και να μην θελουν να δωσουν βλαβη ΑΛΛΑ μπορει να σου λενε και την αληθεια. επειδη οι βλαβες δινονται απο ενα προγραμμα ονοματι wcrm αν ο βρογοχς ειναι προς ενεργοποιηση ειναι προς καταργηση προς μεταφορα η ειναι ηδη δηλωμενη καποια βλαβη ΔΕΝ θα δεχτει να μπει βλαβη οτι και να κανεις .οποτε αν πραγματι εχει οριστει ημερομηνια ενεργοποιησης απο τον οτε μπορει ο βρογχος σου να ειναι σε τετοια κατασταση που να μην δεχεται να δηλωθει βλαβη.επισης αν πραγματι εχει προβλημα το καλωδιο το προβλημα που ειχες στην wind θα σε ακολουθησει και στην forthnet και μετα θα πρεπει να μπει βλαβη.το εχω δει αυτο σε αλλη γραμμη που μια ηδη χαλια γραμμη με προβληματα και διακοπες στο τηλεφωνο κτλ μολις γυρισε απο οτε σε forthnet τα προβληματα ηταν τα ιδια.ο οτε και μαλλον αυτος που πηρε απλα σου ειπε τονγενικο κανονα χωρις να δει σε τι κατασταση ειναι η γραμμη σου.απλα σου ειπε οτι οκ αυτο που ισχυει παντα.οτι αμα ο παροχος δεν δωσει βλαβη δεν μπορουν να το τσεκαρουν .. οσο για το πιο νωρις αν εχεις βυσμα και την ιδια μερα σου κανουν την αλλλαγη απο wind σε οποιαδηποτε εταιρεια.εχω δει ενεργοποιησεις express κατα καιρους. Συμπερασμα.Επρεπε να το δωσεις βλαβη πριν κανεις αιτηση.αν η βλαβη λυνοταν οκ.αν οχι τοτε ισως να αξιζε να πληρωσεις κατι παραπανω και να ενεργοποιησεις νεα γραμμη στον αλλον παροχο ωστε να μην παρεις τον ηδη προβληματικο χαλκο.βεβαια αν θα σου τυχαινε καλυτερος η χειροτερος δεν ξερω.τωρα για την ωρα θα περιμενεις να ενεργοποιηθεις και μετα αν εχεις το ιδιο προβλημα το δινεις βλαβη στον νεο παροχο πλεον Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη Wind (γενικά), αλλά τη τάση να φταίει πάντα κάτι άλλο πέρα απ'τους ίδιους όταν υπάρχει πρόβλημα είτε στη κινητή, είτε στη σταθερή τηλεφωνία τους, την επιβεβαιώνω... Το πρόβλημα που έχουν με το delay στα sms στο δίκτυο τους (από τότε που ήταν ακόμη Telestet) ακόμη να το λύσουν. Στέλνεις μηνύματα και φτάνουν όποτε θέλουν. Πάντα φταίει "το δίκτυο του άλλου", "το κινητό του άλλου", "οι ρυθμίσεις σου", αλλά ποτέ οι ίδιοι τους! Την ίδια ταχτική ακολουθούν όπως βλέπω και στο internet... ποτε επαιξε σωστα η wind ποτε επαιξε σωστα η tellas(wind)
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 α.το καλο ειναι οτι εχεις ιντερνετ εστω και ετσι κουτσα στραβα.β.μπορει και να σου λενε ψεμματα και να μην θελουν να δωσουν βλαβη ΑΛΛΑ μπορει να σου λενε και την αληθεια. επειδη οι βλαβες δινονται απο ενα προγραμμα ονοματι wcrm αν ο βρογοχς ειναι προς ενεργοποιηση ειναι προς καταργηση προς μεταφορα η ειναι ηδη δηλωμενη καποια βλαβη ΔΕΝ θα δεχτει να μπει βλαβη οτι και να κανεις .οποτε αν πραγματι εχει οριστει ημερομηνια ενεργοποιησης απο τον οτε μπορει ο βρογχος σου να ειναι σε τετοια κατασταση που να μην δεχεται να δηλωθει βλαβη.επισης αν πραγματι εχει προβλημα το καλωδιο το προβλημα που ειχες στην wind θα σε ακολουθησει και στην forthnet και μετα θα πρεπει να μπει βλαβη.το εχω δει αυτο σε αλλη γραμμη που μια ηδη χαλια γραμμη με προβληματα και διακοπες στο τηλεφωνο κτλ μολις γυρισε απο οτε σε forthnet τα προβληματα ηταν τα ιδια.ο οτε και μαλλον αυτος που πηρε απλα σου ειπε τονγενικο κανονα χωρις να δει σε τι κατασταση ειναι η γραμμη σου.απλα σου ειπε οτι οκ αυτο που ισχυει παντα.οτι αμα ο παροχος δεν δωσει βλαβη δεν μπορουν να το τσεκαρουν .. οσο για το πιο νωρις αν εχεις βυσμα και την ιδια μερα σου κανουν την αλλλαγη απο wind σε οποιαδηποτε εταιρεια.εχω δει ενεργοποιησεις express κατα καιρους. Συμπερασμα.Επρεπε να το δωσεις βλαβη πριν κανεις αιτηση.αν η βλαβη λυνοταν οκ.αν οχι τοτε ισως να αξιζε να πληρωσεις κατι παραπανω και να ενεργοποιησεις νεα γραμμη στον αλλον παροχο ωστε να μην παρεις τον ηδη προβληματικο χαλκο.βεβαια αν θα σου τυχαινε καλυτερος η χειροτερος δεν ξερω.τωρα για την ωρα θα περιμενεις να ενεργοποιηθεις και μετα αν εχεις το ιδιο προβλημα το δινεις βλαβη στον νεο παροχο πλεον Τους ειχα παρει τηλ ειχα δωσει την βλαβη μια εβδομαδα πριν αλλα με κοροϊδευαν και δεν το εφτιαχναν, ετσι τσαντιστικα κ εκανα αιτηση για μεφορα σε αλλο παροχο πριν φτιαξουν την βλαβη.Με αυτο που εκαναν κερδισαν να κοψω σε λιγους μηνες κ το κινητο απο την wind, κ να μην ξαναπατισω ποτε σε αυτους.Κατ εμε ειναι η χειροτερη εταιρεια ever, μακραν χειροτερη απο όλους.Και πιστευω οτι ειναι θεμα εταιρειας και οχι χαλκου...στην hol ειμουν πολυ καλητερα πριν παω wind.To streaming της wind δεν παλευετε. Ας ελπισω οτι με την forthnet θα ειναι καλητερα
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τους ειχα παρει τηλ ειχα δωσει την βλαβη μια εβδομαδα πριν αλλα με κοροϊδευαν και δεν το εφτιαχναν, ετσι τσαντιστικα κ εκανα αιτηση για μεφορα σε αλλο παροχο πριν φτιαξουν την βλαβη.Με αυτο που εκαναν κερδισαν να κοψω σε λιγους μηνες κ το κινητο απο την wind, κ να μην ξαναπατισω ποτε σε αυτους.Κατ εμε ειναι η χειροτερη εταιρεια ever, μακραν χειροτερη απο όλους.Και πιστευω οτι ειναι θεμα εταιρειας και οχι χαλκου...στην hol ειμουν πολυ καλητερα πριν παω wind.To streaming της wind δεν παλευετε. Ας ελπισω οτι με την forthnet θα ειναι καλητερα μαλλον νομιζαν οτι μπορει να φταιει κατι σε σενα και για αυτο πρωτα εστειλαν τεχνικο και μετα στον οτε.λογικο αυτο απο την μια γιατι στον οτε οι ασκοπες βλαβες πληρωνονται.τωρα ποσο καθυστερησαν κτλ δεν ξερω για να πω κατι αλλο.απο εκει και περα το streaming δεν ειναι θεμα χαλκου ειναι θεμα παροχου.οποτε αν υπαρχει προβλημα σε αυτο μονο σιγουρα θα φτιαξει.οταν ομως υπαρχει θεμα συγχρονισμου τοτε ειναι θεμα χαλκου.οποτε το streaming λογικα θα ειναι οκ απλα η ταχυτητα συγχρονισμου δεν ξερω ποσο θα ειναι.απλα αν δεις οτι ειναι το ιδιο θα δωσεις βλαβη στην forthnet για να το δωσει βλαβη και η forthnet με την σειρα της στον οτε.δεν θα το φτιαξει η wind η η forthnet αλλα θα παει στον οτε η βλαβη εφοσον το προβλημα δεν ειναι σπιτι σου αλλα ειναι θεμα χαλκου.υπομονη θα δεις και αναλογα θα πραξεις.παντως λογικα θα το εχεις το ιδιο θεμα με πριν δηλαδη το χαμηλο συγχρονισμο εκτος αν ηταν προβλημα μεσα στην αιθουσα παροχων και για αυτο συγχρονιζες χαμηλα οποτε εκει με το νεο παροχο δεν θα το εχεις.(δυσκολο βεβαια να ηταν μεσα στην αιθουσα παροχων)
GIANNIS400 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 μαλλον νομιζαν οτι μπορει να φταιει κατι σε σενα και για αυτο πρωτα εστειλαν τεχνικο και μετα στον οτε.λογικο αυτο απο την μια γιατι στον οτε οι ασκοπες βλαβες πληρωνονται.τωρα ποσο καθυστερησαν κτλ δεν ξερω για να πω κατι αλλο.απο εκει και περα το streaming δεν ειναι θεμα χαλκου ειναι θεμα παροχου.οποτε αν υπαρχει προβλημα σε αυτο μονο σιγουρα θα φτιαξει.οταν ομως υπαρχει θεμα συγχρονισμου τοτε ειναι θεμα χαλκου.οποτε το streaming λογικα θα ειναι οκ απλα η ταχυτητα συγχρονισμου δεν ξερω ποσο θα ειναι.απλα αν δεις οτι ειναι το ιδιο θα δωσεις βλαβη στην forthnet για να το δωσει βλαβη και η forthnet με την σειρα της στον οτε.δεν θα το φτιαξει η wind η η forthnet αλλα θα παει στον οτε η βλαβη εφοσον το προβλημα δεν ειναι σπιτι σου αλλα ειναι θεμα χαλκου.υπομονη θα δεις και αναλογα θα πραξεις.παντως λογικα θα το εχεις το ιδιο θεμα με πριν δηλαδη το χαμηλο συγχρονισμο εκτος αν ηταν προβλημα μεσα στην αιθουσα παροχων και για αυτο συγχρονιζες χαμηλα οποτε εκει με το νεο παροχο δεν θα το εχεις.(δυσκολο βεβαια να ηταν μεσα στην αιθουσα παροχων) Γκρρρρ με την καλή έννοια, τελικα pouline επαληθεύτηκες... εκαναν την μεταφορα εχθες το πρωι, απο wind σε forthnet αλλα η ταχυτητα εξακολουθει να ειναι 0,4mbbs αντι για 6mbbs που ειχα.Το εδωσα βλαβη στην forthnet κ θα ερθει σημερα τεχνικος... που κατα 90% θα το δωσει βλαβη στον ΟΤΕ αφου δει οτι δεν φταιει η καλωδιωση μου κ δεν μπορει να κανει τιποτα...απο το help desk της forthnet μου ειπαν παντως οτι δε βλεπουν μεγαλη ωμικη αντισταση ή βραχυκυκλωμα ωπως ειχε ισχυριστη ο τεχνικος της wind... αλλά αντιθετα μου ειπαν υπαρχη πιθανοτητα να υπάρχη πρόβλημα στις υψηλες συχνότητες.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γκρρρρ με την καλή έννοια, τελικα pouline επαληθεύτηκες... εκαναν την μεταφορα εχθες το πρωι, απο wind σε forthnet αλλα η ταχυτητα εξακολουθει να ειναι 0,4mbbs αντι για 6mbbs που ειχα.Το εδωσα βλαβη στην forthnet κ θα ερθει σημερα τεχνικος... που κατα 90% θα το δωσει βλαβη στον ΟΤΕ αφου δει οτι δεν φταιει η καλωδιωση μου κ δεν μπορει να κανει τιποτα...απο το help desk της forthnet μου ειπαν παντως οτι δε βλεπουν μεγαλη ωμικη αντισταση ή βραχυκυκλωμα ωπως ειχε ισχυριστη ο τεχνικος της wind... αλλά αντιθετα μου ειπαν υπαρχη πιθανοτητα να υπάρχη πρόβλημα στις υψηλες συχνότητες. και ηλπιζα να πεσω εξω ρε γαμωτο και να φταιει κατι αλλο αλλα που τετοια τυχη.ε ναι θα ερθει σπιτι σου θα δει οτι δεν φταιει κατι και θα πει παει βλαβη σε οτε εκτος αν φταιει κατι και δεν το ειδε ο προηουμνεος τεχνικος .απο την forthnet αφου δεν ηρθε τεχνικος τοτε λογικα μετρησαν capacitance και το ειδαν φυσιολογικο εκτος αν ειναι και οι 2 πολοι γειωμενου που δυσκολο.το προβλημα στις υψηλες συχνοτητες για τον οτε δεν λεει κατι αμεσα.για τον οτε θα δει συγχρονισμο θα δει οτι ειναι χαμηλος και απλα θα πρεπει να κανει αλλαγη απερχομενου η κεντρικου εφοσον ειναι τοσο χαμηλα.εκτος αν το θεωρησει φυσιολογικο λογω του attenuation που δεν το κοβω.θα μπει πρωτα βλαβη στον οτε και αμα δεν το φτιαξει ο οτε μετα θα παει συνδυαστικο.οποτε μπορει να φας καμια βδομαδουλα συνολικα.αν το φτιαξει ο οτε με την πρωτη θα ειναι ολα πολυ πιο γρηγορα.υπομονη παντως το 48-54 attenuation αν ειναι πραγματικο ειναι παρα πολυ και απορω πως με wind με 9 profile Κλειδωνες 6 Mbit σχεδον.αν ειναι ετσι τοτε με forthnet θα πρεπει να δεις 7 Mbit σχεδον αν το φτιαξουν οπως πριν.αν παιξεις και 6 Mbit παντως τοτε πρεπει να εχεις πολυ καλο χαλκο και ψιλοκαινουριο γιατι συνηθως 6 Mbit Παιζουν με 40-42 attenuation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα