Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου, σε ένα στενό κανονικά και με τον Νόμο, δεν εμπόδιζα, δεν έκλεινα κανέναν κτλ.. και το βρήκα σε ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ!!!! Μου σπάσανε τον προφυλακτήρα, γδάρανε-κόψανε την δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και σκάσανε το λάστιχο ( πίσω-δεξί).. Έστειλα φωτογραφίες στον ασφαλιστή μου (καλό παιδί)και μου είπε πως είναι από σκουπιδιάρικο ή από κάποιο φορτηγό (τις φωτογραφίες, τις έδειξε 3 έμπειρους εμπειρογνώμονες (να! γιατί είναι καλό παιδί)

Το πρόβλημα είναι πως δεν πρόκειται να βγάλω άκρη με όλα αυτά, και δεν έχω μικτή ασφάλεια...

Και σκέφτομαι τώρα, τι με συμφέρει.... να το φτιάξω??? να το πουλήσω όσο όσο??? να το δώσω για ανταλλακτικά???

Σας στέλνω και φωτό, να γελάσετε με τα χάλια μου (είναι με ρεζέρβα, λόγω ότι το βρήκα πίτα το λάστιχο)

Για πείτε καμιά ιδέα βρε παιδιά.... :fear:

post-241249-0-78192200-1338855298_thumb.jpg

post-241249-0-62338700-1338855311_thumb.jpg

Δημοσ.

πως το λεει το τραγουδι...ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει να χει τετοια τυχη; ε αυτο!

περαστικα φιλε, σου την εκατσε ασχημα η μοιρα (οποιος πουστης ομως το εκανε και εφυγε, παντα σε τετοιες περιπτωσεις ευχομαι να το βρει μπροστα του) :(

peugeot ειναι;

τι μοντελο/κυβικα/εξοπλισμος/ετος ειναι; μονο αν δεις την τρεχουσα αξια που πωλουνται σαν μεταχειρισμενα μπορεις να βρεις ενα μπουσουλα αν αξιζει να το φτιαξεις η να πωληθει για ανταλλακτικα/επισκευη (υπαρχουν μαντρες που παιρνουν τρακαρισμενα και τα πουλανε για φτιαξιμο).

Δημοσ.

Πουλημα ανταλλακτικα και αγοραζεις μεταχειρισμενο η αμα θες 1 καινουργιο με πετρελαιο..

δεν αξιζει να το φτιαξεις πανω απο χιλιαρικο θα σου παει 100%

Δημοσ.

1.200 ευρώ πάει μόνο ο προφυλακτήρας, οπότε υπολόγιζε (ξέχασα, έχει ραγίσει το πίσω δεξί φανάρι, βάλε συν 250).... για το κόψιμο δεν τολμάω καν να ρωτήσω, δεν μπαλώνεται με στοκάρισμα ή κάτι τέτοιο.... Το opel tigra είναι 1600, μοντέλο 2008 full extra... Σε site που έχω κοιτάξει μεταχειρισμένο πάει γύρω στα 8.000 με 9.000 ευρώ...

Πετρέλαιο ....είναι καλή ιδέα!!!!!

Δημοσ.

το ενδεχόμενο να δεις αν οντως ειναι σκουπιδιάρικο (θα εχει μεινει πάνω στο οχημα σιγουρα χρώμα και γρατζουνιές, κανεις μια βολτα στο γκαραζ τους πρωι και το βλέπεις) και να κανεις μετά μια μύνηση στη διεύθυνση καθαριοτητας του δήμου σου δεν το σκεφτεσαι;

Δημοσ.

Κανας γειτονας εκει που το παρκαρες δεν ειδε τιποτα?

Ρωτησες? Λογικα θα εκανα παρα πολυ θορυβο οποτε δεν αποκλειετε καποιος να κοιταξε

Δημοσ.

Ψάξου με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ή immitation.

Τα λεφτά που ζητάνε για original είναι Ε Κ Τ Ο Σ Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Σ

Δημοσ.

Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ αλλά σε χειρότερη φάση.

Είχα παρκάρει στο δρόμο, και το αμάξι μου ήταν το 4ο στην σειρά (δεν ήταν στην γωνία δηλαδή). Κι όμως κάποιος κατάφερε να πέσει πάνω και μάλιστα με τόση φόρα ώστε να μπει όλη η πίσω γωνία μέσα, να μετακινηθεί το αμάξι κανα μέτρο μπροστά και να χωθεί κάτω απο το μπροστινά παρκαρισμένο με αποτέλεσμα να έχω ζημιά και στο καπό.... :fear: Το αμάξι ήταν μόλις 6 μηνών καινούργιο αγορασμένο.

Στην αντιπροσωπεία ήθελαν τουλάχιστον 2500€ και τελικά πήγα σε γνωστό φαναρτζή που το έφτιαξε με 1200€....

Δημοσ.

πανω απ 500 μη δωσεις παντως.

τρακαρισμα σε saab απο πισω ηθελε η αντιπροσωπεια 2000 μονο για τον προφυλακτηρα!

βαλαμε ιμιτασιον και ξεμπερδεψαμε με ενα 300...

Δημοσ.

Το κόψιμο με προβληματίζει, δεν νομίζω πως φτιάχνεται!!!!!

Και να την στήσω στην γωνία περιμένοντας το σκουπιδιάρικο.... μπα....δεν νομίζω ο δήμος να έχει μόνο ένα σκουπιδιάρικο, οπότε άντε περίμενε να βρεις το σωστό!!!! Αλλά μπορώ να υπολογίσω το αν στέκει το κατάλληλο ύψος, από αυτά που προεξέχουν στο σκουπιδιάρικο με την αντίστοιχη ζημιά που έχω και αν κολλάνε κάνω μήνυση στην κατάλληλη διεύθυνση...και ο θεός βοηθός!!!

Τι να ρωτήσω τους γείτονες....είναι όλοι κομπλεξικοί!!!! Από την ημέρα που μετακόμισα σε αυτήν γειτονιά, ψάχνονται για καυγάδες και όλο και κάποια γραντζουνίτσα με κλειδί βλέπω!!!!

Τι να πω....

Δημοσ.

Το κόψιμο με προβληματίζει, δεν νομίζω πως φτιάχνεται!!!!!

Και να την στήσω στην γωνία περιμένοντας το σκουπιδιάρικο.... μπα....δεν νομίζω ο δήμος να έχει μόνο ένα σκουπιδιάρικο, οπότε άντε περίμενε να βρεις το σωστό!!!! Αλλά μπορώ να υπολογίσω το αν στέκει το κατάλληλο ύψος, από αυτά που προεξέχουν στο σκουπιδιάρικο με την αντίστοιχη ζημιά που έχω και αν κολλάνε κάνω μήνυση στην κατάλληλη διεύθυνση...και ο θεός βοηθός!!!

Τι να ρωτήσω τους γείτονες....είναι όλοι κομπλεξικοί!!!! Από την ημέρα που μετακόμισα σε αυτήν γειτονιά, ψάχνονται για καυγάδες και όλο και κάποια γραντζουνίτσα με κλειδί βλέπω!!!!

Τι να πω....

Τα παντα φτιαχνονται, το θεμα ειναι αν σε συμφερει. (μπορει να χρειαστει αλλαγη ολο το φτερο βεβαια)

Ρωτα σε καποιον εμπιστο φανοποιο (ωστε να σου κανει σωστη δουλεια), οχι σε αντριποσωπεια γιατι θα το πληρωσεις καινουργιο.

Δημοσ.

Πόσο κ@ριόληδες είναι οι οδοκαθαριστές που χτυπάνμε και φεύγουν ενώ το φορτηγό έχει κανονική ασφάλεια από το δήμο ρε π@@στη μου. Πρέπει να είσαι εντελώς γομάρι για να το κάνεις αυτό με τα έξοδα του κόσμου τη σήμερον ημέρα.

Δημοσ.

πανε να ρωτησεις για τιμη σε κανα φαναρτζη που να φτιαχνει και πολυεστερικα ωστε να σου φερει το σκισιμο και να το κλεισει με πολυεστερα και το ιδιο να κανει και στον προφυλακτηρα, με κανα 400 θα ξεμπλεξεις

Δημοσ.

πανε να ρωτησεις για τιμη σε κανα φαναρτζη που να φτιαχνει και πολυεστερικα ωστε να σου φερει το σκισιμο και να το κλεισει με πολυεστερα και το ιδιο να κανει και στον προφυλακτηρα, με κανα 400 θα ξεμπλεξεις

αντε στον προφυλακτηρα πες ισως κρατησει για καποιο καιρο...στο σκισιμο, σε ενωση μεταλλο-πολυεστερας-μεταλλο..στις ποσες λακουβες λες να ανοιξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...