Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες κατα τις 4 το βραδυ δεν μπορουσα να μπω στο site γιατι εκανε αναβαθμιση. Μου εβγαζε το εξης μηνυμα:

Ζητούμε συγγνώμη για την προσωρινή διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας μας. Πραγματοποιούνται απαραίτητες αναβαθμίσεις, για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών μας στο αθλητικό στοίχημα, το Πόκερ και το καζίνο όλο το 24ωρο.

Πηγα να μπω και σημερα και δεν λειτουργουσε ακομα. Μου ειπε καποιος φιλος ωστοσο πως σε αυτον το site ανοιγε κανονικα. Προσπαθησα να μπω επομενως με internet explorer και το site ανοιξε κανονικα. Με firefox ομως ακομα δεν ανοιγει.

Δοκιμασα επισης και απο εναν αλλο υπολογιστη που εχω στο σπιτι και στον οποιο μπηκα κανονικα ακομα και με firefox.

Τι γινεται ρε παιδια? Στον υπολογιστη μου γιατι μου βγαζει ακομα αυτο μηνυμα οταν παω να μπω με firefox?

Δημοσ.

Χτες κατα τις 4 το βραδυ δεν μπορουσα να μπω στο site γιατι εκανε αναβαθμιση. Μου εβγαζε το εξης μηνυμα:

Πηγα να μπω και σημερα και δεν λειτουργουσε ακομα. Μου ειπε καποιος φιλος ωστοσο πως σε αυτον το site ανοιγε κανονικα. Προσπαθησα να μπω επομενως με internet explorer και το site ανοιξε κανονικα. Με firefox ομως ακομα δεν ανοιγει.

Δοκιμασα επισης και απο εναν αλλο υπολογιστη που εχω στο σπιτι και στον οποιο μπηκα κανονικα ακομα και με firefox.

Τι γινεται ρε παιδια? Στον υπολογιστη μου γιατι μου βγαζει ακομα αυτο μηνυμα οταν παω να μπω με firefox?

Κανε CLEAN τα cookies.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...