Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:) θα σε ικανοποιησει απολυτα, πιστεψε με. ειναι ενα κινητακι, ιδανικο σε μεγεθος, ουτε μικρο ουτε μεγαλο, το οποιο περιεχει τα παντα. Κυριολεκτικα δεν του λειπει τιποτα, ειναι κομμενο και ραμμενο για εναν νορμαλ χρηστη κινητου, με την καλη του την καμερουλα, με τη μια χαρα οθονη του, ραδιοφωνο, 2η καμερα, επεκταση με καρτα μνημης. Το χω πει αρκετες φορες, αξιζει τα ευρω του αυτο το κινητο, τιμιοτατο.
Δημοσ.

O λογος που σας μπερδευω ειναι επειδη δεν ξερω τιποτα απο ολα αυτα' date=' αν θελετε εξηγηστε μου οτι γνωριζετε,Αυτο που θελω ειναι ενα κινητο με wi-fi, τηλεφωνο και μηνυματα :P, μια αξιοπρεπης καμερα.Ολα τα αλλα χαρακτηριστικα δεν τα αναφερω γτ δεν γνωριζω την χρησιμοτητα τους να τα εχεις παντου μαζι σου.

Οσον αφορα το κοστος των αλλων προτασεων, ευχαριστω για το κοπο, ειναι οτι και τα 200 αποτελουν υπερβαση για την κατασταση μου.Εχω καποια χρηματα στην ακρη γιατι το κινητο π εχω δεν την παλευει καθολου και απλα θελω να τα χαλασω ενα value for money κινητο μεχρι τα 200 ευρω.!Οποιαδηποτε αλλη προταση θα αξιολογηθει :P αν και εχω αρχισει να ερωτευομαι το sony neo v..[/quote']

Αν κοιτάξεις στο φόρουμ, έχει αναφερθεί πολλές φορές το πόσο καλό είναι το Neo V , ειδικά στην τιμή των 200€.

Θα το βρεις σε καταστήματα Vodafone , Πλαίσιο, Mediamarkt, Κωτσόβολο κλπ.

Sent from Galaxy S using Insomnia

Δημοσ.

Απ'οσα διαβασα το φορουμ αυτο παρατηρω οτι ολοι λετε οτι για τα λεφτα του ειναι τελειο.!Ευχαριστω πολυ παιδια!Μαλλον αυτο θα προτιμησω!

Δημοσ.

Απ'οσα διαβασα το φορουμ αυτο παρατηρω οτι ολοι λετε οτι για τα λεφτα του ειναι τελειο.!Ευχαριστω πολυ παιδια!Μαλλον αυτο θα προτιμησω!

Αν δε βιαστεις, και πραγματοποιησεις την αγορα σου σε βαθος χρονου, π.χ. 1 μηνα, ισως να βρεις καλυτερη συσκευη, με την σταδιακη πτωση τιμων λογω των νεων μοντελων. Και αυτο το λεω, γιατι ηδη το Neo V εχει συμπληρωσει 7 μηνες που κυκλοφορησε, και βρισκεται σταθερα σ αυτην την τιμη. Αλλα, αν ειναι να το παρεις τωρα στα κοντα, χωρις 2η σκεψη παρ το :)

Δημοσ.

σαν κατοχος του neo V μπορω να σου πω οτι το κινητο δεν μασαει πουθενα ειναι απιθανο στα λεφτα του παρτο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...