Grigori Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Επειδη το κινητο που εχω τωρα ειναι διαλυμενο θα αγορασω σ λιγο καιρο καινουργιο.Ειμαι αναμεσα σε 4 1)http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-C5-03-Lime-Green-002V1C2.htm 2)http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Ace-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-ACE.htm 3)http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/smartphones/nokia-500-smartphone-mayro/prod2120003pp/ 4)http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/web-offers/samsung-galaxy-y-duos-s6102-mayro/prod3070007pp/ Θα ηθελα να μ απαντησετε τοσο με το γουστο οσο αφορα την εμφανιση αλλα και τις γνωσεις σας για τα χαρακτηριστικα τους. Ακομα θα ηθελα να πω οτι τα χρηματα π μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 200 ευρω, και οτι με προβληματιζει ιδιαιτερα το θεμα της ακτινοβολιας και το πρωτο απ'οσο ειδα εχει παρα πολυ μεγαλη Επισης εχω και καποιες συγκεκριμενες αποριες περι νεων κινητων 1)ποια η διαφορα αναμεσα σε wi-fi 802.11 a-b-g-n,802.11 b-g ,02.11 b-g-n 2)gps και a-gps Ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ οποιες αλλες προτασεις για μεχρι 200 ευρω ευπροσδεκτες!
tsourakis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Φίλε η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στα 200€, είναι μακράν το xperia neo v...Τα παραπάνω δεν συγκρίνονται σε τεχνικά χαρακτηριστικά, γιατί είναι αρκετά κατώτερα...Αλλά με τις επιλογές σου μας μπερδεύεις: Έχεις επιλέξει κινητά με λειτουργικό σύστημα android/symbian, κινητά με 2 κάρτες sim και με 1...Δώσε μας επιπλέον πληροφορίες για το τι χρειάζεσαι...Πάντως όπως προανέφερα το xperia neo v είναι αρκετά καλύτερο από όλα τα παραπάνω σε όλους τους τομείς... 1)Δεν το γνωρίζω, αλλά όσο νεότερη έκδοση είναι τόσο και πιο γρήγορο(δεν είμαι και σίγουρος)... 2)Δες εδώ Πάντως μην φοβάσαι, αν το πάρεις το κινητό από το πλαίσιο σου δίνει δώρο χάρτες άρα θα μπορείς να το χρησιμοποιείς ως συσκευή gps χωρίς σύνδεση στο internet...
christs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλα στα ειπε ο τσουρακης. Να κοιταξεις να παρεις καποιο απ τα 3 κορυφαια μονοπυρηνα, μιας και τα διπυρηνα ξεκινουν απο 250 ευρω. Τα 3 κορυφαια , ειναι το Neo v, Νεχus S, Galaxy S. To 1o κανει 200, το 2ο εκανε 200 πριν 1 εβδομαδα, τωρα 250, ελπιζουμε να ξανα πεσει και να παγιωθει στα 200, και το galaxy κανει 250 περιπου κ αυτο. Η περιμενεις καποιο απ τα 2 να πεσει, η πας στο Neo V, sουπερ κινητακι.
danaz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 πρόσθεσε στην λίστα και το xperia U. Πολύ ομορφο το νέο design της sony.
christs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 πρόσθεσε στην λίστα και το xperia U. Πολύ ομορφο το νέο design της sony. μεχρι 200 ευρω λεει ο ανθρωπος.
humanoid Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 μεχρι 200 ευρω λεει ο ανθρωπος. OK, αλλά αν είναι να κάνει την υπέρβαση ας ρίξει μια ματιά στο Sole και όχι στο U. Εκτός και αν έχει μεγάλη σημασία η πρόσθια κάμερα. Το Sole κοστίζει 259 ευρώ που είναι και η χαμηλότερη τιμή που μπορείς να βρεις την ελληνική έκδοση.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Kαλο το Sole και η τιμη του παρεμπιπτοντως ξεκινα στα 243,5 ευρω. http://www.skroutz.gr/s/1872154/Sony-Xperia-Sole.html ή στα 250 ευρω για ελληνικη εκδοση. Που βεβαια και τη μη ελληνικη να παρεις παλι εχεις service ελληνικης αντιπροσωπειας εφοσον προκειται για συσκευη ευρωπαικης χωρας. I'm just saying Παντως αν δεν σκοπευεις να ξεφυγεις ουτε ευρω απο το 200ρι, το Neo V ειναι πολυ καλη συσκευη με τα ολα της.
christs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 OK, αλλά αν είναι να κάνει την υπέρβαση ας ρίξει μια ματιά στο Sole και όχι στο U. Εκτός και αν έχει μεγάλη σημασία η πρόσθια κάμερα. Το Sole κοστίζει 259 ευρώ που είναι και η χαμηλότερη τιμή που μπορείς να βρεις την ελληνική έκδοση. Σε παρακαλω, αν γινεται, μην προμοταρεις μονιμως τη συγκεκριμενη αλυσιδα, χωρις να της αξιζει και τοσο, κιολας. Ειναι οφθαλμοφανεστατο. Ευχαριστω.
nikoskon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 OK, αλλά αν είναι να κάνει την υπέρβαση ας ρίξει μια ματιά στο Sole και όχι στο U. Εκτός και αν έχει μεγάλη σημασία η πρόσθια κάμερα. Το Sole κοστίζει 259 ευρώ που είναι και η χαμηλότερη τιμή που μπορείς να βρεις την ελληνική έκδοση. Η χαμηλότερη τιμή είναι στα 243,6€ και όχι από την Γουΐνδ .
humanoid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Σε παρακαλω, αν γινεται, μην προμοταρεις μονιμως τη συγκεκριμενη αλυσιδα, χωρις να της αξιζει και τοσο, κιολας. Ειναι οφθαλμοφανεστατο. Ευχαριστω. Ναι, συγνώμη παρασύρομαι γιατί είναι στην ιδιοκτησία μου και επηρεάζομαι. Παρόλα αυτά το Xperia Sole είναι ένα εξαιρετικό κινητό. Και αν δεν θέλεις να το παίξεις κορώνα-γράμματα με τα σκρουτζόμαγαζα για 10 ψωροευρό, μπορείς να το αγοράσεις από κάπου που αν σου χαλάσει δεν θα κάνουν τουλάχιστον την πάπια.
christs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναι, συγνώμη παρασύρομαι γιατί είναι στην ιδιοκτησία μου και επηρεάζομαι. Παρόλα αυτά το Xperia Sole είναι ένα εξαιρετικό κινητό. Και αν δεν θέλεις να το παίξεις κορώνα-γράμματα με τα σκρουτζόμαγαζα για 10 ψωροευρό, μπορείς να το αγοράσεις από κάπου που αν σου χαλάσει δεν θα κάνουν τουλάχιστον την πάπια. Μου εγγυασαι εσυ προσωπικα, οτι η εν λογω αλυσιδα, ειναι περισσοτερη φερεγγυα και αξιοπιστη, σε σχεση με αρκετα 5 star σκρουτζομαγαζα?
humanoid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μου εγγυασαι εσυ προσωπικα, οτι η εν λογω αλυσιδα, ειναι περισσοτερη φερεγγυα και αξιοπιστη, σε σχεση με αρκετα 5 star σκρουτζομαγαζα? Μου ζητάς το λόγο; Τα 5 αστέρια από που προκύπτουν; Αλλάζω κινητό κάθε εβδομάδα και ξέρω τους περισσότερους από την καλή και την ανάποδη. Απλά επισημαίνω ότι οι συσκευές παραεισαγωγής δεν χρήζουν ίδιας αντιμετώπισης με εκείνες της ελληνικής αντιπροσωπείας. Τόσο απλά.
christs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μου ζητάς το λόγο; Τα 5 αστέρια από που προκύπτουν; Αλλάζω κινητό κάθε εβδομάδα και ξέρω τους περισσότερους από την καλή και την ανάποδη. Απλά επισημαίνω ότι οι συσκευές παραεισαγωγής δεν χρήζουν ίδιας αντιμετώπισης με εκείνες της ελληνικής αντιπροσωπείας. Τόσο απλά. Ξερεις τους περισσοτερους απ την καλη και την αναποδη, αλλα ΠΑΝΤΑ μονο για εναν και μοναδικο παροχο-εταιρια, εχεις να πεις καλα λογια, να προτεινεις συσκευη, και γενικα να προμοταρεις. Ο νοων νοειτο, δεν απευθυνεσαι σε χαμηλης νοημοσυνης ατομα. Τουλαχιστον το δικο μου iq, ειναι αρκετα αξιολογο. (σαρκασμος) Δεν το συνεχιζω περαιτερω, τα συμπερασματα ανηκουν σε οσους μας διαβαζουν!
humanoid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ξερεις τους περισσοτερους απ την καλη και την αναποδη, αλλα ΠΑΝΤΑ μονο για εναν και μοναδικο παροχο-εταιρια, εχεις να πεις καλα λογια, να προτεινεις συσκευη, και γενικα να προμοταρεις. Ο νοων νοειτο, δεν απευθυνεσαι σε χαμηλης νοημοσυνης ατομα. Τουλαχιστον το δικο μου iq, ειναι αρκετα αξιολογο. (σαρκασμος) Δεν το συνεχιζω περαιτερω, τα συμπερασματα ανηκουν σε οσους μας διαβαζουν! Να σε κάτι που θα συμφωνήσω μαζί σου Εννοώ για αυτούς που μας διαβάζουν. Και μην ξεχνάς: όποιος έχει να πει κάτι καλό σε αυτή τη χώρα τα "παίρνει". Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Grigori Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Φίλε η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στα 200€, είναι μακράν το xperia neo v...Τα παραπάνω δεν συγκρίνονται σε τεχνικά χαρακτηριστικά, γιατί είναι αρκετά κατώτερα...Αλλά με τις επιλογές σου μας μπερδεύεις: Έχεις επιλέξει κινητά με λειτουργικό σύστημα android/symbian, κινητά με 2 κάρτες sim και με 1...Δώσε μας επιπλέον πληροφορίες για το τι χρειάζεσαι...Πάντως όπως προανέφερα το xperia neo v είναι αρκετά καλύτερο από όλα τα παραπάνω σε όλους τους τομείς... 1)Δεν το γνωρίζω, αλλά όσο νεότερη έκδοση είναι τόσο και πιο γρήγορο(δεν είμαι και σίγουρος)... 2)Δες εδώ Πάντως μην φοβάσαι, αν το πάρεις το κινητό από το πλαίσιο σου δίνει δώρο χάρτες άρα θα μπορείς να το χρησιμοποιείς ως συσκευή gps χωρίς σύνδεση στο internet... O λογος που σας μπερδευω ειναι επειδη δεν ξερω τιποτα απο ολα αυτα, αν θελετε εξηγηστε μου οτι γνωριζετε,Αυτο που θελω ειναι ενα κινητο με wi-fi, τηλεφωνο και μηνυματα , μια αξιοπρεπης καμερα.Ολα τα αλλα χαρακτηριστικα δεν τα αναφερω γτ δεν γνωριζω την χρησιμοτητα τους να τα εχεις παντου μαζι σου. Οσον αφορα το κοστος των αλλων προτασεων, ευχαριστω για το κοπο, ειναι οτι και τα 200 αποτελουν υπερβαση για την κατασταση μου.Εχω καποια χρηματα στην ακρη γιατι το κινητο π εχω δεν την παλευει καθολου και απλα θελω να τα χαλασω ενα value for money κινητο μεχρι τα 200 ευρω.!Οποιαδηποτε αλλη προταση θα αξιολογηθει αν και εχω αρχισει να ερωτευομαι το sony neo v..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα