Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα καινούργιο λάπτοπ 400 ευρώ για να περάσω.Δεν το έπιασα για νέα παιχνιδιά,αλλά τουλάχιστον τα αρχαία παιχνίδια θέλω να μου τα παίζει άψογα σε full screen αλλά έχει πρόβλημα,μπορείτε να βοηθήσετε;

Δημοσ.

μηπως να ελεγες και το μοντελο του λαπτοπ που αγωρασες καθως και ποια παιχνιδια παιζεις?

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να φταίνε τα windows 7 και όχι το λαπτοπ. Εχουν μεγάλη ασυμβατότητα με πιο παλιά παιχνίδια.

Δοκίμασε να τα τρέξεις με προσομοίωση xp, ίσως γίνει κάτι.

Δημοσ.

Δοκίμασα, τίποτε.Το laptop του πατέρα μου που είναι χειρότερο από το δικό μου κσι ΄ρχει vista τα παίζει μια χαρά.

Δημοσ.

Δοκίμασα, τίποτε.Το laptop του πατέρα μου που είναι χειρότερο από το δικό μου κσι ΄ρχει vista τα παίζει μια χαρά.

Εε εντάξει τότε είναι τα win7.

ΥΓ Δεν πιστεύω να χρειάζεται να χαμηλώσεις την ανάλυση της οθόνης, πχ σε 800χ600?

Δημοσ.

Ιδίως το morrowind έχει και ρυθμίσεις για fullscreen εκεί τι σου βγάζει;Δεν σου έχει την επιλογή;;directx έχεις περάσει;;Μπορεί και απλά η «κάρτα γραφικών»(τα driver της) που έχει να μην σου δίνει επιλογή για fullscreen.

Δημοσ.

μηπως φταει οτι τα παιχνιδια ειναι γραμμενα σε μικρες αναλυσεις?

μηπως μεσα απο το μενου του παιχνιδιου εχει επιλογη για window/full screen mode?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...