Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέθαψα από το υπόγειο ένα σετ πληκτρολογιο ποντικι του 1996 (καπου εκεί)!!Δεν παίρνουν όμως ps/2!!Το πληκτρολόγιο έχει 5 pin και το ποντίκι 9 pin...είναι αυτό με τα 3 κουμπιά...Θέλω να τα συνδέσω να δω αν δουλεύουν...ξέρετε μήπως που μπορώ να βρω αντάπτορες και για τα δυο??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Για το πληκτρολόγιο θέλεις μάλλον αυτό

και για το ποντίκι μάλλον αυτό

Γενικά δύσκολα να βρεις. Ψάξε σε κάποιο κομπουτεράδικο της γειτονιας εαν εχει κανένα ξεχασμένο (λέμε τώρα).

Αλλά δεν αξίζει κάν τα λεφτά.

καινούριο ποντίκι και πληκτρολόγιο με λιγότερα από 5€ (όσο κάνουν οι αντάπτορες).

Δημοσ.

Θα ταιριάζει σίγουρα αλλά δεν μπορώ να σου πως θα δουλέψει το ποντίκι γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Λογικά θα δουλεύει γιατί το usb στηρίζεται στο σειριακό.

(γιατί να δώσεις 10€ για κάτι που αξίζει να είναι μουσειακό είδος μόνο?)

Δημοσ.

Νομίζω είσαι άρχοντας. Back to the past χαχαχα

Είχα και εγώ τέτοια ανταπτοράκια :)

Το πρώτο είναι οκ. παρτο λάθος

και τα δύο έχουν θηλυκό PS2 και εσύ θέλεις αρσενικό για να το βάλεις στο pc. πρόσεξέ το αυτό μην πάρεις κάτι και δεν ταιριαζει.

Ο υπολογιστής σου δεν έχει serial port να συνδέσεις κατευθείαν το ποντίκι? (αυτό το γαλαζοπράσινο στα δεξιά)conns640.jpg

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί δεν κάνει??

Τι διαφορά έχει το θηλυκό από το αρσενικό??

Όχι δεν έχει....

Δημοσ.

το θηλυκό όπως οι γυναίκες έχει τρύπες. PS2%20male%20to%20AT%20female%20keyboard%20adapter.jpg

Το αρσενικό έχει.. "προεξοχες" SW-8036.jpg

Απλά σιγουρέψου ότι θα πάρει το σωστό συνδιασμό αρσενικού θηλυκού.

Δημοσ.

lol δεν το ήξερα αυτό!!

Το πληκτρολόγιο έχει αρσενικό 5 pin και το ποντίκι έχει θηλυκό...οπότε το καλώδιο για το πληκτρολόγιο δεν κάνει γιατί θέλω το ανάποδο....τώρα για το ποντίκι εγώ θέλω αρσενικό ps/2 για να το συνδέσω στο pc έτσι??...άρα ούτε αυτό κάνει...

Τέσπα θα ψάξω στο internet αύριο και θα ρωτήσω τον ξάδελφό μου αν έχει κάτι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...