Kasrith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Για πες για το the strain, βασιζεται πουθενα; Βιβλιο; Καλο; Βιβλίο ναι, Del Toro. Έχουν βγει (εαν δεν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο) τα 2 της τριλογίας, αλλα δεν είχα πάρει χαμπάρι πως πρόκειται να βγάλουν σειρά.
aris1986 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Να τος, καλώς τον Δεν τον έβγαλα berseker legolas λόγω καθαριότητας αλλά επειδή το όλο look του μου κάνει για elf. εμένα μου θύμισε skyrim κάτι σε wood elf κτλπ
Δημοφιλής ανάρτηση Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 31
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Βιβλίο ναι, Del Toro. Έχουν βγει (εαν δεν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο) τα 2 της τριλογίας, αλλα δεν είχα πάρει χαμπάρι πως πρόκειται να βγάλουν σειρά. Εχει βγει και το τριτο. Την εκλεισε την τριλογια.
DKNI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Βιβλίο ναι, Del Toro. Έχουν βγει (εαν δεν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο) τα 2 της τριλογίας, αλλα δεν είχα πάρει χαμπάρι πως πρόκειται να βγάλουν σειρά.θα ανοίξουμε κουβέντα εφόσον πετύχει ο πιλότος.Εχουν βγει και τα τρία, the strain, the fall, the night eternal Eδω κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας. Το επεισόδιο της 2 Ιουνίου τώρα το δα. Δλδ ως νοήμον άνθρωπος τι έπρεπε να κάνω: Να μπω στο ινσομνια να βλέπω μια πρόταση σας για το επεισόδιο και να μην παταω τα spoiler? Η απάντηση είναι: ούτε καν, γιατί να το κάνω αυτό. Κάθομαι και το βλέπω και μετα μπαίνω εδώ. Έτσι θα έπρεπε να κάνουν όλοι. Γιατί να ξεκατινιαζομαστε ποιος έβαλε spoiler, ποιος εννόησε κάτι κτλπ. Άρα από μένα κακώς υπάρχουν spoiler. ] Ούτε κάν.Απειρες φορές μπαίνω ξεχνώντας οτι έχει παιχτεί επεισόδιο, για να δω κανά μήνυμα σε κουβέντα που κάναμε για το προηγούμενο. Το θεωρίες σωστό να τρώω σποιλερ; Επίσης, γίνονται ενδιαφέρουσες κουβέντες, κάποιοι δεν είναι up to date στα επεισόδια, γιατί τους σκι ζεις; Γενικά τι ζόρι τραβάτε να βάζετε ένα γαμωταγκ; Γράφει ο καθένας μας διακόσια ποστ και βαριέσαι ένα ταγκ; Οχι, δεν βαριέται, πορεία και σταρχιδισμος λεγεται @firewalker Ρε φίλος, τι λέμε τόση ώρα; Τι Μεγκα σποιλερ πετάς έτσι χύμα; 1
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Απογοητευτικός? Επειδή δεν αντέδρασαν ξερωγω? Που να προλάβουν... Επίσης "I've slaughtered many lambs and none have seen the blade" - Melisandre Περνά η λεπίδα από τον λαιμό, και απλά σωριάζονται... Ούτε ρόγχοι, ούτε σπασμοί ούτε τίποτε. Από τη στιγμή που δείχνουν το κόψιμο του λαιμού, ας το κάνουν καλύτερα.
Kasrith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Περνά η λεπίδα από τον λαιμό, και απλά σωριάζονται... Ούτε ρόγχοι, ούτε σπασμοί ούτε τίποτε. Από τη στιγμή που δείχνουν το κόψιμο του λαιμού, ας το κάνουν καλύτερα. ειδικά για τον τελευταίο λαιμό, βρίσκω αιτιολογημένη την απάθεια πάντως
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Απο που αγοραζω το βιβλιο,αληθεια τωρα,δεν την παλευω να περιμενω,απλα πειτε μου ποιο βιβλιο ειναι η συνεχεια,ευχαριστωωωω
Kasrith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το χθεσινό επεισόδιο ήταν κάπου στα 2/3 του Storm of Swords 1
Merdock Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Απο που αγοραζω το βιβλιο,αληθεια τωρα,δεν την παλευω να περιμενω,απλα πειτε μου ποιο βιβλιο ειναι η συνεχεια,ευχαριστωωωω Εγώ θα σου έλεγα να τα διαβάσεις όλα από την αρχή γιατί έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στη σειρά,αλλά και επειδή τα βιβλία είναι γαμάτα οπότε αξίζει να τα διαβάσεις όλα. Αν πάλι βαριέσαι εγώ θα άρχιζα από το 2ο βιβλίο γιατί η πρώτη σεζόν είναι αρκετά πιστή στο βιβλίο. 1
zeniath Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 GameofThrones s03e09 video spoiler. Arya's (Maisie Williams) reaction on today's Episode SPOILER https://vine.co/v/b3XZMHmxzxh 3
liakos18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Θα αρχισω τα χασισια μετα απο αυτο το επεισοδιο Καλίσι, χασίσι κι επιστροφή στη Δύση! Νταξ, μετά από αυτό που έγινε χθες στο facebook θέλω να διαβάσω τα βιβλία όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μη μπορεί να με σποιλεριάσει κανένας. Ευτυχώς το συγκεκριμένο το είδα το πρωί με το που βγήκε και δε με πρόλαβε κανένας αλλά εκνευρίστηκα πολύ με τη συμπεριφορά κάποιων στο fb. Αφήστε που έφαγα μέγκα σπόιλερ από σχόλιο στο youtube για κάτι που θα γίνει παρακάτω (ευτυχώς δεν έλεγε πότε). Δε το γράφω εδώ για να μη το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος. Έχουν γίνει τα νεύρα μου τσουρέκια αλήθεια. Πραγματικά θέλω με το που βγει το επόμενο βιβλίο να το διαβάσω νερό για να εκδικηθώ κάτι τέτοιους τύπους. 1
Highlander Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 GameofThrones s03e09 video spoiler. Arya's (Maisie Williams) reaction on today's Episode SPOILER https://vine.co/v/b3XZMHmxzxh Γ@μησε !
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τι τραγούδι/ύμνος ήταν αυτός και άρχισε να το ψιλιάζεται το σκηνικό η catelyn (πριν δει την πανοπλία)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα