Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτόν τον τυπο δεν ξέρω αλλά απο την πρώτη στιγμή που τον είδα τον βαφτισα "berserker legolas" :lol:

.

.

.

.

Και κάπου εδω θα εμφανιστεί ο thresh να μου πηδηξει τα βαφτίσια!

πολύ βρώμικος για να θεωρηθεί "legolas" :P

ως γνωστόν το Elf και σε σκατά να έπεφτε ολοκάθαρος έβγαινε (σε αντίθεση με τον Aragorn)...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΥΓ. Μπορειτε να βαλετε και αλλα επικα τραγουδια που ταιριαζουν στο πενθος οπως ο υμνος των λαννιστερ;

Οταν επαιξε σε ενα επεισοδιο του Defiance, το αγαπησα. Η σκηνη που επαιξε ηταν μια κηδεια.

Δημοσ.

Ωραίος ρε φιλάρα. Γάμησέ τα όλα με τα spoilers.

Εξηγησε μου τι θεωρεις spoiler απο αυτα που ειπα. Ακομα, αν δεν εχουμε δει το επεισοδιο φοβομαστε να μπουμε στο τοπικ γιατι ολο και κατι θα καταλαβουμε. Εμενα περιμενες...

• Super Moderators
Δημοσ.

ε όσο να ναι το comment για την Cait, κάνει μπαμ για το τι υπονοεί...

Δημοσ.

Ενας ανυποψιαστος θα διαβασει συγκεκριμενα το δικο μου ποστ, και θα κατσει να κανει αναλυση τι σημαινει... Το εβαλα σε spoiler, το μονο που μενει ειναι να το κανετε και εσεις

Δημοσ.

Κάντε το spoiler free να τελειώνουμε. Έκανα τη μαλακία να μπω στο θέμα απλά για να δω σχόλια για το αν άξιζε το επεισόδιο ή όχι και τον ήπια κανονικά. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους mods.

Δημοσ.

Μα το κερατο μου. Εχει 6 σελιδες που ολοι λενε WTF και κολλησες σε μενα; Και εσυ, δεν εχεις καθολου αντιστασεις να αρνηθεις αυτο που βλεπεις; Το δεχεσαι σαν να μην υπαρχει αυριο;

Δημοσ.

Κάντε το spoiler free να τελειώνουμε. Έκανα τη μαλακία να μπω στο θέμα απλά για να δω σχόλια για το αν άξιζε το επεισόδιο ή όχι και τον ήπια κανονικά. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους mods.

ασε μας μωρε μπηκες και εσυ στο θεμα για να δεις αν ειναι καλο η οχι και τοσο καιρο τι βλεπεις .δεν μπορουμε να γραψουμε τπτ γτ υπαρχουν καποιοι τραγικοι σαν και εσενα που αμα πουμε οτι ο τυριον κατουρησε σε αυτο το επισοδειο αρχιζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...