Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αυτόν τον τυπο δεν ξέρω αλλά απο την πρώτη στιγμή που τον είδα τον βαφτισα "berserker legolas" . . . . Και κάπου εδω θα εμφανιστεί ο thresh να μου πηδηξει τα βαφτίσια! πολύ βρώμικος για να θεωρηθεί "legolas" ως γνωστόν το Elf και σε σκατά να έπεφτε ολοκάθαρος έβγαινε (σε αντίθεση με τον Aragorn)...
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ΥΓ. Μπορειτε να βαλετε και αλλα επικα τραγουδια που ταιριαζουν στο πενθος οπως ο υμνος των λαννιστερ; Οταν επαιξε σε ενα επεισοδιο του Defiance, το αγαπησα. Η σκηνη που επαιξε ηταν μια κηδεια.
kirileman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ειχα ψιλο καταλαβει οτι... Ωραίος ρε φιλάρα. Γάμησέ τα όλα με τα spoilers.
gavros10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ωραίος ρε φιλάρα. Γάμησέ τα όλα με τα spoilers. Εξηγησε μου τι θεωρεις spoiler απο αυτα που ειπα. Ακομα, αν δεν εχουμε δει το επεισοδιο φοβομαστε να μπουμε στο τοπικ γιατι ολο και κατι θα καταλαβουμε. Εμενα περιμενες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 μην quotάρεις κι εσύ όμως spoilers
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 μολις το δα κ εγω κ αναφωνησα "μλκ μου τι εγινε εκει ρε;" reservoir dogs το καναν 2
kirileman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 μην quotάρεις κι εσύ όμως spoilers Εξήγησέ μου τί θεωρείς spoiler...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ε όσο να ναι το comment για την Cait, κάνει μπαμ για το τι υπονοεί...
kirileman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ε όσο να ναι το comment για την Cait, κάνει μπαμ για το τι υπονοεί...
gavros10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ενας ανυποψιαστος θα διαβασει συγκεκριμενα το δικο μου ποστ, και θα κατσει να κανει αναλυση τι σημαινει... Το εβαλα σε spoiler, το μονο που μενει ειναι να το κανετε και εσεις
kirileman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Κάντε το spoiler free να τελειώνουμε. Έκανα τη μαλακία να μπω στο θέμα απλά για να δω σχόλια για το αν άξιζε το επεισόδιο ή όχι και τον ήπια κανονικά. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους mods.
Salvation Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εντάξει μόλις το είδα, δηλαδή έχω μεινει, άι σιχτιρ πια, δεν θα κοιμηθώ πάλι σήμερα I'm fucking pissed off :mad:
gavros10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μα το κερατο μου. Εχει 6 σελιδες που ολοι λενε WTF και κολλησες σε μενα; Και εσυ, δεν εχεις καθολου αντιστασεις να αρνηθεις αυτο που βλεπεις; Το δεχεσαι σαν να μην υπαρχει αυριο;
nasos o psaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Κάντε το spoiler free να τελειώνουμε. Έκανα τη μαλακία να μπω στο θέμα απλά για να δω σχόλια για το αν άξιζε το επεισόδιο ή όχι και τον ήπια κανονικά. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους mods. ασε μας μωρε μπηκες και εσυ στο θεμα για να δεις αν ειναι καλο η οχι και τοσο καιρο τι βλεπεις .δεν μπορουμε να γραψουμε τπτ γτ υπαρχουν καποιοι τραγικοι σαν και εσενα που αμα πουμε οτι ο τυριον κατουρησε σε αυτο το επισοδειο αρχιζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα