Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νταξ όλοι η σεζόν πήγαινε με ταχύτητα χελώνας και τώρα σε ένα επεισόδιο του έδωσαν και κατάλαβε κανονικά.

Η αλήθεια είναι ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

Όσο καλή και να είναι μια αρχή πάντα το τέλος είναι αυτό που μετράει.

Είδα preview του επόμενου και το πάρτι συνεχίζεται. 

Δημοσ.

ΣΟΚΑΜΟΚ με την βρωμιαρα παραγκα με τα παραρτηματα του Μαρινακη/Λανιστερ

Διαβασα σε αλλο φορουμ οτι παιζει και αλλο σοκαμοκ στα καπακια (το οποιο παιζει να αφησουν ομως για του χρονου δεδομενου οτι το προτελευταιο επεισοδιο ειναι παντα το καλυτερο)

• Like 1
Δημοσ.

αυτη την στιγμη ποιος ειναι δικαιωματικα ο βασιλιας του βορρα?o σνοου?

Διαβάστε ελεύθερα

Τώρα, όπως και πριν τον θάνατο του Ned, θα παύει να υπάρχει 'βασιλιάς του βορρά'. Θα υπάρχει μόνο ο ένας βασιλιάς στα 7 kingdoms - ο Joff.

Εννοείται πως υπάρχει ακόμα ο Stannis, αλλα αυτός δεν είναι νόμιμος βασιλιάς. Μόνο αυτοί στο Dragonstone τον θεωρούν βασιλιά.

Ο Snow δεν έχει κανένα δικαίωμα στο Winterfell μιας και είναι μπάσταρδος. Ο επόμενος διάδοχος του Winterfell είναι κανονικά ο Bran αλλα μιας και όλοι πιστεύουν πως οι Bran+Rickon είναι νεκροί, το κλειδί το κρατάει η Sansa και ο άντρας της.

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί που αρχίζεις να ξεχνιέσαι, η σειρά σου θυμίζει οτι το νόημά της χωράει σε 2 λέξεις.

ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ

Δημοσ.

Εαν πάρουν την παραγγελεία απο ΗΒΟ ναι

Αν εννοεις για 4η, αυτη ηδη εχει κλειδωσει

Αν εννοεις γενικα για επομενες σεζον μονο τυπος με deathwish στο HBO δεν θα τους εδινε αδεια να γυρισουν 5-6 σεζον ακομα για πλακα

Δημοσ.

μετα απο αυτα που ειδα, το επομενο που φανταζομαι θα δω, παντα με βαση το σαδισμο του Martin, ειναι τον Τζοφρυ να σκοτωνει τον Τυριον...

Επισης θεωρώ σωστό, ένας τυχαίος τυπος να σκοτώσει τη Δρακομάνα, ένας μπαμπουλας να πεταχτεί να σκοτώσει ολα τα παιδιά του Σταρκ και ο Σνοου να πάθει μαλάρια.

Τέλος ο Τύριον να πεθάνει μέσα σε λουτρό αίματος οπως ειπες και εσυ από τον Τζοφρυ ωστε να ολοκληρωθεί η σειρά που οι κακοί "που με κάποιο φανταστηκό τρόπο θα γινουν καλοι", να νικάνε παντου :P :p

Kαι μη ξεχνάς συγγραφέα. Πριν σκοτώσεις έναν πρωταγωνιστη να μας εμβαθυνεις πολύ στον χαρακτήρα του. Πρώτα να τον αγαπησουμε και ξαφνικά να τον σκοτώσει ένας τυχαίος τοξότης ξέρω γω :P :P

Ανωμαλία ρε παιδί μου αυτη η σειρά :P :P :P

• Like 3
Δημοσ.

Mεγαλη μαγκια του Μαρτιν παντως που

το εκανε χ2, μετα τον Νεντ, και μαλιστα με καποια αποσταση ωστε να πιστεψουμε οτι του Νεντ ηταν one-off

Δημοσ.

Πάντως είναι απογοητευτικός ο τρόπος που πεθαίνουν. Τα αρνιά δεν έχουν δει πως κάνουν. Συνολικά καλούτσικο επεισόδιο ήταν.

Δημοσ.

Mεγαλη μαγκια του Μαρτιν παντως που

το εκανε χ2, μετα τον Νεντ, και μαλιστα με καποια αποσταση ωστε να πιστεψουμε οτι του Νεντ ηταν one-off

οντως αυτη τη στιγμη δεν ξερουμε τι να περιμενουμε..σε ολες τις σειρες εχεις ενα πλανο στο μυαλο σου λες θα γινει αυτο και αυτο το θεμα ειναι ποτε..εδω πραγματικα ειμαστε στο σκοταδι..αυτο αποθεωνει την σειρα..

εκτος αν πεταξει καποιος κανα σποιλερ :P

α και μακρια τα χερια απο τυριον και αρυα ολους τους αλλους φατετους

Δημοσ.

με αυτα και με αυτα δεν ασχοληθηκαμε καθολου με

τη δρακομανα που φαινεται να εχει δαγκωσει τη λαμαρινα για το μορφονιο...

Αυτόν τον τυπο δεν ξέρω αλλά απο την πρώτη στιγμή που τον είδα τον βαφτισα "berserker legolas" :lol:

.

.

.

.

Και κάπου εδω θα εμφανιστεί ο thresh να μου πηδηξει τα βαφτίσια!

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα ψιλο καταλαβει οτι κατι σημαντικο θα γινει αλλα αυτο δεν το επιασα...

Η φραση εχω μεινει μαλακας ειναι η μονη αντιπροσωπευτικη για την περισταση.

Ολα τα λεφτα η κατελυν σταρκ, ανατριχιασα στην σκηνη που φωναζε please please. Σοκ και δεος. 

Τον ρομπ δεν τον πολυσυμπαθουσα, ψιλο αχρηστος ηταν. Αλλα η κατελυν...

. Βλεποντας την σειρα εδω και 3 χρονια εχω βαλει καλα στο μυαλο μου (εστω και αν μπορει να μην αληθευει) οτι ειναι τοσο fucked up ολη η κατασταση που ολοι στο τελος θα πεθανουν. Και ετσι οπως τους βγαζουν δεν με "σοκαρει" ομως με "σοκαρε ο θανατος του νεντ σταρκ. Ουτε δακρυσα ουτε τιποτα. Λιγη ανατριχιλα ομως οταν φωναζε η μανα στον γιο please. 

Και να φανταστειτε οτι ελεγα, μα μια χαρα ειναι αυτος ο φρευ, και καλη κοπελα του εδωσε του θειου να παντρευτει και ξηγηθηκε και ωραια... Παρτα μαλακα

ΥΓ. Μπορειτε να βαλετε και αλλα επικα τραγουδια που ταιριαζουν στο πενθος οπως ο υμνος των λαννιστερ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...