revolver1990 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 http://24.media.tumblr.com/cf3a841980a484eaa944cb09d38c3ee4/tumblr_mnsppcROMi1r8uf0mo1_250.gif
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!!! Δεν λέω τίποτα γιατι δεν θέλω να το χαλάσω απλά είχα νανιώσω ετσι από το πρώτο κύκλο. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΕΕΝΑΑ....υπήρχαν τα σημάδια βεβαια αλλά δεν πήγε το μυαλό μου. ΘΑ το ξαναδώ το βράδυ ξανά και ξανά και μετά θα ξαναγράψω.. ήθελα να ξερα εσεις που έχετε διαβάσει τα βιβλία δεν σας τη σπάει που δεν νιώθετε αυτό αίσθημα έκπληξης, αυτή την ανατριχίλα του αναπάντεχου που κάνει αυτή τη σειρά ξεχωριστή...Δικαίωμα σας βέβαια Το τραγούδι αυτό που ακούγεται και ειναι και ο τίτλοσ του επεισοδίου δεν αναφέρετε στη σκηνή με τη βασιλομάνα και τη μέλουσα νύφη της όταν της λεει την ιστρορία του οίκου που αμφισβήτησε το πατέρα της...αν ήταν αυτό τότε ο τίτλος του επεισοδίου είναι spoiler. 1) Όπως τα λέει ο Chrisxxx άλλη χάρη να το διαβάζεις, αλλα αυτό που θέλω να προσθέσω είναι πως ακόμα και περιμένοντας την σκηνή (και το επεισόδιο) μπορώ να πω πως πάλι έμεινα κάγκελο με το πως εκτελέστηκε (το επεισόδιο ). Πολύ καλή δουλειά. 2) Τα τραγούδι είναι αυτό που λες, που το συζητούσαν Cersei + Marg, και τώρα after the fact είναι σποιλερ ο τίτλος αλλα κανείς δεν κάνει την σύνδεση πριν το δει
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Εγώ πάλι έφαγα το spoiler πρωί πρωί από βιαστικούς εδώ. (Τα μηνύματα εκτοτε έχουν σβηστεί από report(s)) και η ignore list μεγάλωσε). Πολύ καλό επεισόδιο, αλλά θα αποχωρήσω κι εγώ μόνιμα από το thread. Δεν χανόμαστε 1
xavier Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 μπα ρε avacan, ειναι ωραιο να βλεπεις τους αλλους να μενουν καγκελο για κατι που εσυ ξερεις οτι θα συμβει...τεσπα, εμενα μου αρεσε πολυ το επεισοδειο...δλδ ολες αυτες οι λεπτομερειες που μια σου διναν την αιασθηση οτι ερχεται το κακο και απο την αλλη οτι ολα ειναι καλα, ηταν τοσσο καλοφτιαγμενα....δεος...
Weiss Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το σοκ διαβαζοντας το βιβλιο ηταν μεγαλυτερο γιατι δεν υπηρχαν hints να σε ετοιμασουν. Θυμαμαι οταν διαβαζα το συγκεκριμενο σημειο το ξαναδιαβασα αλλες τοσες φορες για να βεβαιωθω οτι δε μου ειχε ξεφυγει κατι. Μετα φυσικα αρχισα να βριζω το Martin =)
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Συκλονιστικό επεισόδιο και σαν εξέλιξη αλλά και σαν εκτέλεση. Απίστευτη η εναλλαγή των συναισθημάτων. Απο την μία το γλέντι του γάμου, οι τρυφερές σκηνές του Robb με τη γυναίκα του, η χαρά της Catelyn που τους έβλεπε...και ξαφνικά το χάος! Πλέον πρέπει να τη πληρώσουν πολύ άσχημα διάφοροι ανα το westeros!
SokinLyg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Εγώ ούτε τα βιβλία έχω διαβάσει, ούτε spoiler είχα φάει και έμεινα πραγματικά μαλάκας να κοιτάω την οθόνη. Βασικά αν και άρχισαν να φαίνονται σημάδια αρκετά νωρίτερα και όλο αυτό φαινόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό δεν μπορούσα ούτε να διανοηθώ τι θα επακολουθήσει. Με διαφορά η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ.
chill Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Επικό!!! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν νομίζω το επόμενο να το φτάσει καν οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη ίσως να του άξιζε ένα season finale. Ωστόσο κάτι με χάλασε στο σημερινό τηλεοπτικό επεισόδιο..... Το κενό από την ώρα που κλείνει η πόρτα και παίζει το τραγούδι των Λάνιστερ μέχρι να ξεκινήσει η σφαγή θεωρώ πως είναι τεράστιο. Η Kαιτλιν το ψιλιάζεται αλλά κάθεται στο τραπέζι....; Ο Ρόμπ θέλει να γίνει βασιλιάς και δεν παίρνει είδηση; Δεν ξέρω πως είναι γραμμένο, ακόμα στο 2ο βιβλίο είμαι, αλλά τηλεοπτικά οι Σταρκ έπεσαν πολύ στα μάτια μου. Sorry αλλά όταν είσαι εκτός των τοιχών, σε έναν οίκο που έχεις ατιμάσει, ακόμα και για ένα χαρμόσυνο γεγονός συμφιλίωσης, πρέπει να είσαι fully prepared για εκπλήξεις. Ιδίως όταν αντίπαλος σου είναι το number one γατόνι ονόματι Ταίγουιν. Παίζει λοιπόν ο ύμνος του εχθρού σου και συ συνεχίζεις την γιορτή. Ε sorry αλλά ψόφα!!! Γάτες - Λύκοι, σημειώσατε μπόμπα άσσο.
SokinLyg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Επικό!!! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν νομίζω το επόμενο να το φτάσει καν οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη ίσως να του άξιζε ένα season finale. Ωστόσο κάτι με χάλασε στο σημερινό τηλεοπτικό επεισόδιο..... Το κενό από την ώρα που κλείνει η πόρτα και παίζει το τραγούδι των Λάνιστερ μέχρι να ξεκινήσει η σφαγή θεωρώ πως είναι τεράστιο. Η Kαιτλιν το ψιλιάζεται αλλά κάθεται στο τραπέζι....; Ο Ρόμπ θέλει να γίνει βασιλιάς και δεν παίρνει είδηση; Δεν ξέρω πως είναι γραμμένο, ακόμα στο 2ο βιβλίο είμαι, αλλά τηλεοπτικά οι Σταρκ έπεσαν πολύ στα μάτια μου. Sorry αλλά όταν είσαι εκτός των τοιχών, σε έναν οίκο που έχεις ατιμάσει, ακόμα και για ένα χαρμόσυνο γεγονός συμφιλίωσης, πρέπει να είσαι fully prepared για εκπλήξεις. Ιδίως όταν αντίπαλος σου είναι το number one γατόνι ονόματι Ταίγουιν. Παίζει λοιπόν ο ύμνος του εχθρού σου και συ συνεχίζεις την γιορτή. Ε sorry αλλά ψόφα!!! Γάτες - Λύκοι, σημειώσατε μπόμπα άσσο. Υποτίθεται ότι ήταν όλοι μεθυσμένοι γι αυτό δεν πήραν χαμπάρι.
idomeneas26 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Τι επεισοδιαρα ηταν αυτη; Ακομα προσπαθω να συνελθω.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Επικό!!! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν νομίζω το επόμενο να το φτάσει καν οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη ίσως να του άξιζε ένα season finale. Ωστόσο κάτι με χάλασε στο σημερινό τηλεοπτικό επεισόδιο..... Το κενό από την ώρα που κλείνει η πόρτα και παίζει το τραγούδι των Λάνιστερ μέχρι να ξεκινήσει η σφαγή θεωρώ πως είναι τεράστιο. Η Kαιτλιν το ψιλιάζεται αλλά κάθεται στο τραπέζι....; Ο Ρόμπ θέλει να γίνει βασιλιάς και δεν παίρνει είδηση; Δεν ξέρω πως είναι γραμμένο, ακόμα στο 2ο βιβλίο είμαι, αλλά τηλεοπτικά οι Σταρκ έπεσαν πολύ στα μάτια μου. Sorry αλλά όταν είσαι εκτός των τοιχών, σε έναν οίκο που έχεις ατιμάσει, ακόμα και για ένα χαρμόσυνο γεγονός συμφιλίωσης, πρέπει να είσαι fully prepared για εκπλήξεις. Ιδίως όταν αντίπαλος σου είναι το number one γατόνι ονόματι Ταίγουιν. Παίζει λοιπόν ο ύμνος του εχθρού σου και συ συνεχίζεις την γιορτή. Ε sorry αλλά ψόφα!!! Γάτες - Λύκοι, σημειώσατε μπόμπα άσσο. Βιβλιοσποιλερ πανω σε αυτα που γραφει ο Chill Ο Φρει του εδωσε ψωμι και αλάτι, πραξη που δειχνει οτι ο καλεσμένος ειναι ιερός κλπ κλπ Επίσης ενώ οι Φρει και οι αντρες του Μπολτον ειναι περισσότεροι φροντίζουν να μεθύσουν τους με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αντιδράσουν ενώ δεν έχουν και όπλα μαζί τους. 1
mary Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Τι 5-6 ρε; 2 το Καρνιβαλ και 3 το Ντεντγουντ Ε γιαυτό είπα τις 'μεγάλες' (σε διάρκεια) Τσου. Το Tudors κράτησε 4!! Στα του επεισοδίου τωρα, εμεινα μαλάκας. Τι εξέλιξη ειναι αυτή ρε γαμώτο! Δλδ τοσο μπούφος ειναι ο Ρομπ και παει σα γιδι στη σφαγή ή πίστευε πως θα του τη χαριζοταν ο άλλος; Δε λεω, δε περίμενα τοοοοοοοσο large να ειναι ο Φρέυ αλλά οτι κάποια λαδιά θα την έκανε. Αλλά ολόκληρη σφαγή. Ε ΟΧΙ! Πάει η μαμά Σταρκ Αν δε πεθάνει το κωλόπαιδο ο Τζέφρευ θα γίνω έεεεεεεεξαλλη!
st2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εφαγαν ψωμι και αλατι που σημαινει οτι ειναι φιλοξενουμενοι στο σπιτι του Φρευ η φιλοξενια ειναι ιερη ο Φρευ εχει βεβηλώσει καθε ηθικο νομο του westeros σκοτωσε τους φιλοξενουμενους του δεν εσωσε την γυναικα του εχει κανει μοιχεια εχει παντρευτει συγγενεις του (αν και αυτα ειναι απλα)και αλλα πολλα που θα καταληξει ο οικος του ... για οσους εχουν διαβασει τα βιβλια ποσο πετυχημενη ειναι η επιλογη του ηθοποιου για τον Μπολτον θεος
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ποσο πετυχημενη ειναι η επιλογη του ηθοποιου για τον Μπολτον θεος Ολες οι επιλογες ειναι πετυχημενες, ΟΛΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα