Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν εχεις δει το τελευταιο επεισοδιο και σου λεει ο αλλος διαβασα παρακατω και ηρεμισα..ναι πρεπει να εισαι πολυ εξυπνος για να καταλαβεις τι εννοει..οκ..τεσπα

απλα μια χαρη επειδη μου αρεσει να μπαινω και να διαβαζω εδω τις αποψεις αλλων για τα επεισοδια και γενικα την κουβεντα γυρω απο τα επεισοδια και την σειρα..θα παρακαλουσα απλα(και πιστευω το ιδιο θα πιστευουν και οι αλλοι που βλεπουν τα επεισοδια)να μην αναφερεται τιποτα για τα παρακατω πραγματα..ουτε του στυλ "κατσε και θα δεις τι θα γινει παρακατω","θα γινει χαμος","διαβασα παρακατω και ηρεμισα" και τετοια γιατι απλα περα απο το οτι δεν μας ενδιαφερει μπορει να καταλαβουμε  καποια πραγματα που δεν θελουμε να τα καταλαβουμε..

και σορρυ για την επιθετικοτητα πριν λαθος μου,απλα φορτωσα και για τα προηγουμενα σποιλερ που ειχα φαει..

• Like 13
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσο γουστάρω κάτι τέτοια επεισόδια!!!Πάντα τα βλέπω νωρίς νωρίς και μετά πάω στα ξέρα και σποιλάρω άγρια χωρίς προειδοποίηση :P

Μην το ανοίξετε .....(ultra spoiler)

Rob Stark is dying in the last episode as his mother and his wife

Δημοσ.
ουτε του στυλ "κατσε και θα δεις τι θα γινει παρακατω","θα γινει χαμος","διαβασα παρακατω και ηρεμισα" και τετοια γιατι απλα περα απο το οτι δεν μας ενδιαφερει μπορει να καταλαβουμε  καποια πραγματα που δεν θελουμε να τα καταλαβουμε..

και σορρυ για την επιθετικοτητα πριν λαθος μου,απλα φορτωσα και για τα προηγουμενα σποιλερ που ειχα φαει..

αυτες οι φρασεις ειναι τοσο απιστευτα γενικες που θελει φαντασια για να βγαλεις νοημα αλλα οπως φαινεται εχεις καει απο το χυλο και φυσας και το γιαουρτι.

Δημοσ.
απλα μια χαρη επειδη μου αρεσει να μπαινω και να διαβαζω εδω τις αποψεις αλλων για τα επεισοδια και γενικα την κουβεντα γυρω απο τα επεισοδια και την σειρα..θα παρακαλουσα απλα(και πιστευω το ιδιο θα πιστευουν και οι αλλοι που βλεπουν τα επεισοδια)να μην αναφερεται τιποτα για τα παρακατω πραγματα..ουτε του στυλ "κατσε και θα δεις τι θα γινει παρακατω","θα γινει χαμος","διαβασα παρακατω και ηρεμισα" και τετοια γιατι απλα περα απο το οτι δεν μας ενδιαφερει μπορει να καταλαβουμε  καποια πραγματα που δεν θελουμε να τα καταλαβουμε..

μα δεν ειπε τιποτα απολυτως, και εαν πιστευεις πως 'καταλαβες' κατι, θα πρεπε να χεις καταλαβει μονο πως με τον Martin ποτε δεν ξερεις τι θα γινει - ποσο μαλλον απο ενα σχολιο του τυπου "διαβασα παρακατω και ηρεμισα"

• Super Moderators
Δημοσ.

book spoiler...

κάτι μου λέει ότι δεν θα δούμε το πτώμα του όπως το περιγράφουν αργότερα στα βιβλία...

Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ  ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!!! Δεν λέω τίποτα γιατι δεν θέλω να το χαλάσω απλά είχα νανιώσω ετσι από το πρώτο κύκλο. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΕΕΝΑΑ....υπήρχαν τα σημάδια βεβαια αλλά δεν πήγε το μυαλό μου.  ΘΑ το ξαναδώ το βράδυ ξανά και ξανά και μετά θα ξαναγράψω.. ήθελα να ξερα εσεις που έχετε διαβάσει τα βιβλία δεν σας τη σπάει που δεν νιώθετε αυτό αίσθημα έκπληξης, αυτή την ανατριχίλα του αναπάντεχου  που κάνει αυτή τη σειρά ξεχωριστή...Δικαίωμα σας βέβαια 

Το τραγούδι αυτό που ακούγεται και ειναι και ο τίτλοσ του επεισοδίου δεν αναφέρετε στη σκηνή με τη βασιλομάνα και τη μέλουσα νύφη της όταν της λεει την ιστρορία του οίκου που αμφισβήτησε το πατέρα της...αν ήταν αυτό τότε ο τίτλος του επεισοδίου είναι spoiler.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδάκια plz spoilers....και εγώ μπορώ αλλά δεν γουστάρω να "ψάχνομαι" για το τι έπεται γιατί απλά θέλω να "μένω" μλκας όπως με το τελευταίο επεισόδιο.....!!!! :P

Btw,επειδή είναι μόλις το 2ο μου post στο συγκεκριμένο thread....ο αγαπημένος χαρακτήρας για μένα είναι πολύ άνετα.....

Jaqen-Hghar-assassin-game-of-thrones.jpg

respect-064.gif

Και ειλικρινά εύχομαι να επιστρέψει και να "βάλει" κάποια "γατάκια"(ονόματα δεν λέμε :P ) στην "θέση" τους!!!!

Δημοσ.

book spoiler...

κάτι μου λέει ότι δεν θα δούμε το πτώμα του όπως το περιγράφουν αργότερα στα βιβλία...

Book Spoiler!

Book spoiler! 

Σιγουρα. Οπως και ο Τυριον την εβγαλε με μια χαρακια αντί με κομμένη μυτη. Λογικα δεν θέλουν να φτιαξουν ενα τοσο αποκρουστικο, εμφανισιακα, χαρακτηρα

Δημοσ.

Κορυφαίο επεισόδιο, 'nough said. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο επόμενο, αλλά αν είναι σαν αυτό, ποιος περιμένει μέχρι τον επόμενο Μάρτη/Απρίλη.

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει τα βιβλια να εξηγουμαστε.Αν στο επομενο και τελευταιο επεισοδιο της τριτης σεζον δεν ψοφησει με πολυ ασχημο τροπο κανας lanister θα πεσει τρελη ξενερα γιατι και η αδικια εχει και ενα οριο.

Sent from my u8800pro using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ  ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!!! Δεν λέω τίποτα γιατι δεν θέλω να το χαλάσω απλά είχα νανιώσω ετσι από το πρώτο κύκλο. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΕΕΝΑΑ....υπήρχαν τα σημάδια βεβαια αλλά δεν πήγε το μυαλό μου.  ΘΑ το ξαναδώ το βράδυ ξανά και ξανά και μετά θα ξαναγράψω.. ήθελα να ξερα εσεις που έχετε διαβάσει τα βιβλία δεν σας τη σπάει που δεν νιώθετε αυτό αίσθημα έκπληξης, αυτή την ανατριχίλα του αναπάντεχου  που κάνει αυτή τη σειρά ξεχωριστή...Δικαίωμα σας βέβαια 

Το τραγούδι αυτό που ακούγεται και ειναι και ο τίτλοσ του επεισοδίου δεν αναφέρετε στη σκηνή με τη βασιλομάνα και τη μέλουσα νύφη της όταν της λεει την ιστρορία του οίκου που αμφισβήτησε το πατέρα της...αν ήταν αυτό τότε ο τίτλος του επεισοδίου είναι spoiler.

Ψιλο-BOOK SPOILER! 

Αυτό ειναι αληθεια, αλλά νιωθεις την ιδια αγωνια διαβάζοντας. Διαφέρει βεβαια αλλά ειναι εξισου ωραια. Σχετικα με τον Ρομπ ομως στη σειρα μπορουσες να το μαντεψεις ότι κατι θα γίνει, στα βιβλία οχι! Τον εχτιζε στο 2ο κ 3ο βιβλιο τον Ρομπ, του αφιερωνε κεφάλαια, τον εβλεπες σαν τον μεγάλο στρατηγο του Γουεστερος που θα επαιρνε εκδικηση για το θανατο του πατερα του, εβλεπες τα σχεδια του για ανακαταληψη του βορρά και ανασύνταξη και ξαφνικά σε εντελώς ανυποπτο χρόνο τον εβλεπες με ενα μαχαιρι καρφωμένο στην καρδια...

• Like 3
Δημοσ.

Book Spoiler!

Book spoiler! 

Σιγουρα. Οπως και ο Τυριον την εβγαλε με μια χαρακια αντί με κομμένη μυτη. Λογικα δεν θέλουν να φτιαξουν ενα τοσο αποκρουστικο, εμφανισιακα, χαρακτηρα

Book spoiler

Ελπιζω τουλαχιστον να δείξουν το κεφαλι του grey wind με τη κορωνα, ραμενο πανω στο σωμα του Rob .

Δημοσ.

Book spoiler

Ελπιζω τουλαχιστον να δείξουν το κεφαλι του grey wind ραμενο πανω στο σωμα του Rob με τη κορωνα απο πάνω.

Αυτο είναι σιγουρο!

Δημοσ.

Book Spoiler!

Book spoiler! 

Vague book talk

Του Tyrion η αλλαγή ειναι λογική λόγο $. Το πτώμα που λέει ο Thresh δεν το 'είδαμε' ούτε στα βιβλία, οπότε και να μην το βάλουν δεν θα μου φανεί παράξενο

Δημοσ.

οταν εχεις δει το τελευταιο επεισοδιο και σου λεει ο αλλος διαβασα παρακατω και ηρεμισα..ναι πρεπει να εισαι πολυ εξυπνος για να καταλαβεις τι εννοει..οκ..τεσπα

you know nothing ahigh_forvvalue

δεν νομιζω οτι ο οποιοσδηποτε που δεν εχει διαβασει τα βιβλια μπορει να προβλεψει τι θα συμβει...μη τρελαινεσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...