Armored Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Νταξει μετα την αρχικη παγωμαρα.. Ολοι θελαμε ενα τετοιο twist για να γινουν μπουρδελο ολα αλλα απο την αλλη μεγαλο κριμα ρε πουστη. Τσουτσουριασε η τριχα μου να πουμε. Θα αρκεστω σε ενα απλο..γαμω τους Λανιστερς (εκτος νανου) και ολους τους προδοτες. Λαικη απαιτηση να παρει το μπουλο ενας Λανιστερ asap για να αποκατασταθει εν μερει η ταξη. Οταν εσκασε μυτη το μαχαιρι πισω απο την Ταλισα ημουν ετοιμος να μπω στην οθονη και να προταξω τα στηθη μου. Κουφαλες!! 6
hurin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ο.Κ. έχω χαλαστεί όσο δεν πάει, αν το σχέδιο του Μαρτιν είναι να μας σπάσει τα νεύρα σε ένα σαδιστικό παιχνίδι όπου, όποιος είναι πιο συμπαθής πεθαίνει και με τον χειρότερο τρόπο , να το κόψω και να ηρεμήσω. Και το είχα φάει το spoiler απόταν έκαιγε βδέλλες η Μελισάνδρα... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 το είχε προβλέψει ο Παΐσιος! 2
hurin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αυτό έγραφε το site που έψαξα τότε, δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να ξέρω.
atropa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 οουυυυυυυυυφφφφφ... παω να χαζέψω λιγο θάλασσα μπας και χαλαρώσω.
George b Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Να δείτε πως έκανε η μανα μου όταν είδε την τελευταία σκηνή Πέρα απο την πλάκα λίγες είναι καλές σειρές σαν το game of thrones...
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Νταξει μετα την αρχικη παγωμαρα.. Ολοι θελαμε ενα τετοιο twist για να γινουν μπουρδελο ολα αλλα απο την αλλη μεγαλο κριμα ρε πουστη. Τσουτσουριασε η τριχα μου να πουμε. Θα αρκεστω σε ενα απλο..γαμω τους Λανιστερς (εκτος νανου) και ολους τους προδοτες. Λαικη απαιτηση να παρει το μπουλο ενας Λανιστερ asap για να αποκατασταθει εν μερει η ταξη. Οταν εσκασε μυτη το μαχαιρι πισω απο την Ταλισα ημουν ετοιμος να μπω στην οθονη και να προταξω τα στηθη μου. Κουφαλες!! 8
empire_1924 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Έφαγα τρελή φρίκη ρε γμτ.....έτσι απλά ΤΕΛΟΣ!!!! Απο την απώλεια του Eddard Stark έχω να ξενερώσω τόσο πολύ.....!!!!
Sugizo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εντάξει, διάβασα τι γίνεται παρακάτω... ηρέμησα λίγο
Ahigh_forvalue Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εντάξει, διάβασα τι γίνεται παρακάτω... ηρέμησα λίγο ωραια παιδια εγω και επισημως δεν ξαναμπαινω στο συγκεκριμενο θεμα..απλα καποιοι δεν σκεφτεστε πριν γραψετε..
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ωραια παιδια εγω και επισημως δεν ξαναμπαινω στο συγκεκριμενο θεμα..απλα καποιοι δεν σκεφτεστε πριν γραψετε.. Λολ ότι ναναι In other news: 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα