king2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Κορυφαιο επεισοδιο 10αρακι καθαρο.Κριμα που εμεινε μονο ενα επεισοδιο για φετος.Προσοχη στα spoilers ας περασει η μερα και μιλατε απο αυριο για το επεισοδιο Sent from my u8800pro using Insomnia
Atallos1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Νταξει , τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει Αλλα εμεινα με το στομα ανοιχτο να λεω what και what the actual fuck
georgeadams Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μετά το σημερινό Game of Thrones λέω να κάτσω να δω τον Εξορκιστή, να χαλαρώσω λιγάκι... 22
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 το σημερινο επεισοδιο ηταν απο τα ποιο αγχωτικα.ηξερα τι θα γινει αλλα οσο το αργουσε τοσο αγωνιουσα.πωω τρεμω μιλαμε!τοσο βασανιστικο.νομιζω και οσοι δεν ηξερα για το κοκκινο γαμο εριχνε τοσα hints που πολυ απλα σε σκοτωνε και εσενα μεχρι το σπαραχτικο τελος. και μετα απο αυτο το χειμαρρο/επεισοδιο ας γελασουμε και λιγο 6
thephotoshoped Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Θα αρχισω τα χασισια μετα απο αυτο το επεισοδιο
Ahigh_forvalue Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ενταξη μετα απο αυτο το επεισοδιο γινεται η αγαπημενη μου σειρα..απλα υποκλινομαι..
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 το σημερινο επεισοδιο ηταν απο τα ποιο αγχωτικα.ηξερα τι θα γινει αλλα οσο το αργουσε τοσο αγωνιουσα.πωω τρεμω μιλαμε!τοσο βασανιστικο.νομιζω και οσοι δεν ηξερα για το κοκκινο γαμο εριχνε τοσα hints που πολυ απλα σε σκοτωνε και εσενα μεχρι το σπαραχτικο τελος. Οντως, οσο περισσότερο παιρνουσε η ώρα τόσο αυξανόταν και η ανυπομονησία μου!
kgian Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Για εμένα η καλύτερη φάση της φετεινής σεζόν ήταν στο 9ο επεισόδιο "Attack, attack"!
jokerakias Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 το σημερινό επεισόδιο ήταν η απάντηση σε όλους αυτούς που κράζανε καθ' όλη την διάρκεια της season..... φοβερό επεισόδιο......
epp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 νταξ ειχα σποιλεριαστει οτι θα πεθανει αλλα δε περιμενα κ με τετοιο τροπο τι να πω ρε γμτ.... ενος λεπτου σιγηNed Stark 298 ALRob Stark 299 ALΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ααχαχαχχαχ
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 το έβλεπα τώρα τρώγοντας και έμεινα μαλάκας... μου έφυγαν φαγητά στην οθόνη και μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα του wtf με έπιασε νευρικό γέλιο το wtf έχασε την αξία του πάω να κάνω κανα τσιγάρο να ηρεμήσω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα