DKNI Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 το να δείξουν όλα τα βιβλία και να αφιερώσουν 2 seasons σε κάποιο από τα μεγαλύτερα είναι ξεζούμισμα? Ελα μου ντεςΔεύτερος που πετάει το ίδιο, 7 βιβλία, 7 σεζόν, ξέρουμε οτι το 3ο είναι μεγάλο και θα παει σεζόν 3+4, άρα άντε άλλο ένα να σπάσει στα δυο Οι ίδιοι άμα τελείωνε σε πέντε σεζόν "το συμπίεσαν, άφησαν τόσα έξω" κτλ
naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω να είναι ξεζούμισμα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχω βαρεθεί καθόλου. Το πάνε πολύ καλά (δεν εχω διαβασει τα βιβλια βεβαια για να ξερω, οτι βλεπω λεω).
Kasrith Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ελα μου ντες Δεύτερος που πετάει το ίδιο, 7 βιβλία, 7 σεζόν, ξέρουμε οτι το 3ο είναι μεγάλο και θα παει σεζόν 3+4, άρα άντε άλλο ένα να σπάσει στα δυο Οι ίδιοι άμα τελείωνε σε πέντε σεζόν "το συμπίεσαν, άφησαν τόσα έξω" κτλ Επειδή είπα 7 σεζόν δεν σημαίνει πως θέλω να αντιστοιχεί το κάθε βιβλίο σε μια σεζόν. Απλώς έτσι είχε πει (για 7 σεζόν) ένας απο τους παραγωγούς της σειράς πρόσφατα. Ο Benioff πάντα ήθελε 8, αλλα ξέρουν πως με τα πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή λογικό να σβήνει και το hype κάποια στιγμή. Το HBO κρατάει 5-6 σεζόν τις μεγάλες σειρές της, 7 θα είναι θαύμα για το GoT. Όσο για τα βιβλία που λες, ναι το 3 κόπηκε σε 2 σεζόν, αλλα εαν όντως το πάνε 4+5 σε μια σεζόν (s4) με λίγο το 5ο στην 5η σεζόν για ξεκίνημα, να τα τα 7 σεζόν.
Kasrith Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Τι 5-6 ρε; 2 το Καρνιβαλ και 3 το Ντεντγουντ Ε γιαυτό είπα τις 'μεγάλες' (σε διάρκεια)
arxaggelos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Οι fans της Daenerys χωρίς ρούχα, όσο μάτι πήρατε, πήρατε. Μάλλον. Ελπίζω να μην πάρουν θάρρος και οι άλλες ηθοποιοί και το κάνουμε μοναστήρι το σήριαλ.
zeniath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 να ήταν η Ροουζ να πούμε ότι την θυμόμαστε για τους βύζους, αλλά αυτή, δεν έχει και καθόλου να πεις ότι σου έκαναν εντύπωση
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 να ήταν η Ροουζ να πούμε ότι την θυμόμαστε για τους βύζους, αλλά αυτή, δεν έχει και καθόλου να πεις ότι σου έκαναν εντύπωση Σωστός! Τι κόμπλεξ είναι αυτό στα καλά του καθουμένου...
DKNI Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Και πολλες ηταν του Carnival!ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Αν το Carnivale επαιζε τωρα, θα το εφταναν 6 σεζον με την απηχηση που θα ειχε και με την μυθολογια που ειχε σχεδιασει απο πισω ο δημιουργος 1
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Στο Twitter πάντως έχουν χάσει θεούς και δαίμονες
zeniath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Πωωωωωωωωω εγώ ακόμα έχω μείνει μιλάμε.... I knew it was coming but ......... i was not prepared for that......
timoboll Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα