Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να δείξουν όλα τα βιβλία και να αφιερώσουν 2 seasons σε κάποιο από τα μεγαλύτερα είναι ξεζούμισμα? :o

Ελα μου ντες

Δεύτερος που πετάει το ίδιο, 7 βιβλία, 7 σεζόν, ξέρουμε οτι το 3ο είναι μεγάλο και θα παει σεζόν 3+4, άρα άντε άλλο ένα να σπάσει στα δυο

Οι ίδιοι άμα τελείωνε σε πέντε σεζόν "το συμπίεσαν, άφησαν τόσα έξω" κτλ

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι ξεζούμισμα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχω βαρεθεί καθόλου. Το πάνε πολύ καλά (δεν εχω διαβασει τα βιβλια βεβαια για να ξερω, οτι βλεπω λεω).

Δημοσ.

Ελα μου ντες

Δεύτερος που πετάει το ίδιο, 7 βιβλία, 7 σεζόν, ξέρουμε οτι το 3ο είναι μεγάλο και θα παει σεζόν 3+4, άρα άντε άλλο ένα να σπάσει στα δυο

Οι ίδιοι άμα τελείωνε σε πέντε σεζόν "το συμπίεσαν, άφησαν τόσα έξω" κτλ

Επειδή είπα 7 σεζόν δεν σημαίνει πως θέλω να αντιστοιχεί το κάθε βιβλίο σε μια σεζόν. Απλώς έτσι είχε πει (για 7 σεζόν) ένας απο τους παραγωγούς της σειράς πρόσφατα.

Ο Benioff πάντα ήθελε 8, αλλα ξέρουν πως με τα πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή λογικό να σβήνει και το hype κάποια στιγμή. Το HBO κρατάει 5-6 σεζόν τις μεγάλες σειρές της, 7 θα είναι θαύμα για το GoT.

Όσο για τα βιβλία που λες, ναι το 3 κόπηκε σε 2 σεζόν, αλλα εαν όντως το πάνε 4+5 σε μια σεζόν (s4) με λίγο το 5ο στην 5η σεζόν για ξεκίνημα, να τα τα 7 σεζόν.

Δημοσ.

Τι 5-6 ρε; 2 το Καρνιβαλ και 3 το Ντεντγουντ :-(

Ε γιαυτό είπα τις 'μεγάλες' (σε διάρκεια) :P

Δημοσ.

να ήταν η Ροουζ να πούμε ότι την θυμόμαστε για τους βύζους, αλλά αυτή, δεν έχει και καθόλου να πεις ότι σου έκαναν εντύπωση 

Δημοσ.

να ήταν η Ροουζ να πούμε ότι την θυμόμαστε για τους βύζους, αλλά αυτή, δεν έχει και καθόλου να πεις ότι σου έκαναν εντύπωση 

Σωστός! Τι κόμπλεξ είναι αυτό στα καλά του καθουμένου...

Δημοσ.

Και πολλες ηταν του Carnival!

ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ

Αν το Carnivale επαιζε τωρα, θα το εφταναν 6 σεζον με την απηχηση που θα ειχε και με την μυθολογια που ειχε σχεδιασει απο πισω ο δημιουργος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...