ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 τον ηλίθιο που επιμένει. Μην έχεις τόση χαμηλή αυτοεκτίμηση....
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εντάξει... καλό επεισόδιο αλλά περιμένω κάτι σαν την φάση όπου πεθαίνει ο Νεντ Στάρκ και ο γιος των Σερσει και Τζέημι γίνεται βασιλιάς. Σου έρχεται
kirileman Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μην έχεις τόση χαμηλή αυτοεκτίμηση.... Και επιμένει... και επιμένει...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 αρχιζω τα βιβλια δεν την παλευω να περιμενω αλλα 5 χρονια να δω τι θα γινει..αν και δεν ειμαι του βιβλιου μου αρεσαν πολυ οι πρωτες 40 σελιδες που διαβασα..
gigisoni Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 αρχιζω τα βιβλια δεν την παλευω να περιμενω αλλα 5 χρονια να δω τι θα γινει..αν και δεν ειμαι του βιβλιου μου αρεσαν πολυ οι πρωτες 40 σελιδες που διαβασα.. Γιατί, έχεις την εντύπωση ότι δεν θα περιμένεις μετά 3 χρόνια να διαβάσεις την συνέχεια στο 6ο βιβλίο και άλλα τόσα μετά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να διαβάσεις το τέλος στο 7ο βιβλίο; Αν δεν τα κακαρώσει στο μεταξύ ο συγγραφέας.....
Cryptic Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αν δεν τα κακαρώσει στο μεταξύ ο συγγραφέας..... Υποτίθεται πως έχει γράψει τα περισσότερα, απλά δεν είναι έτοιμα για έκδοση. Αν τα κακαρώσει, φαντάζομαι πως κάποιος θα τα κληρονομήσει και θα προσλάβει ghost writers για να το τελειώσουν.
gigisoni Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Υποτίθεται πως έχει γράψει τα περισσότερα, απλά δεν είναι έτοιμα για έκδοση.Αν τα κακαρώσει, φαντάζομαι πως κάποιος θα τα κληρονομήσει και θα προσλάβει ghost writers για να το τελειώσουν. Κάπου διάβασα ότι έχει πει πως αν δεν τα τελειώσει αυτός τα βιβλία, δεν θα τα τελειώσει κανείς. Έχει γράψει τα πέντε, το έκτο το γράφει ακόμα και το έβδομο δεν το έχει αρχίσει καν.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Και επιμένει... και επιμένει... Αλλά παρ'όλη την χαμηλή αυτοεκτίμηση στο τέλος θα αυτο-επιβεβαιωθείς...
georgeadams Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Κάπου διάβασα ότι έχει πει πως αν δεν τα τελειώσει αυτός τα βιβλία, δεν θα τα τελειώσει κανείς. Έχει γράψει τα πέντε, το έκτο το γράφει ακόμα και το έβδομο δεν το έχει αρχίσει καν. Εγώ είχα διαβάσει πως έχει αποκαλύψει στους παραγωγούς της σειράς πως σκοπεύει να τελειώσει την ιστορία, για την περίπτωση που πάθει κάτι πριν γράψει και το 7ο βιβλίο.
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Κι'άλλο spoiler, γιατί στέρησες τώρα το συναίσθημα του ξενερώματος όταν θα πάει ό άλλος Δευτέρα ξημερώματα στον "θείο" και θα δεί οτι δεν υπάρχει τίποτα; μπα εγω δεν το ειδα και εφαγα σημερα τη ξενερα φρεσκια φρεσκια
LRoi Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πάλι καλά που το έγραψε ο Thresh, για να πάω αύριο σινεμά και να μη στηθώ να περιμένω GOT μπροστά στη Nova.
gigisoni Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εγώ είχα διαβάσει πως έχει αποκαλύψει στους παραγωγούς της σειράς πως σκοπεύει να τελειώσει την ιστορία, για την περίπτωση που πάθει κάτι πριν γράψει και το 7ο βιβλίο. Ναι, και αυτό. Αλλά, αν του τύχει κάτι, βιβλίο με το τέλος δεν θα υπάρξει, ό,τι θα δούμε από την σειρά. Τουλάχιστον έτσι έχει δηλώσει, ότι δεν έχει αφήσει πουθενά σημειώσεις και ότι όλα είναι στο μυαλό του.
kirileman Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ωραία ιδέα να ξεκινήσουν μια σειρά βασισμένη σε βιβλίο που δεν έχει ακόμα τελειώσει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Νομίζω ότι δεν είναι τόσο ασυνήθιστο αυτό*. Επίσης πιθανότατα το HBO εξασφάλισε δικαιώματα ώστε να έχουν το δυνατότητα να αποκλίνουν από τα βιβλία και να συνεχίσουν ή να "κλείσουν" με δικό τους τρόπο κάποιες ιστορίες. Άλλο αν το fandom από τα βιβλία θα ζητήσει να φάει το κουφάρι τους. *.Και είναι μάλλον ένα κλικ καλύτερο από το να ξεκινούν μια σειρά με καθόλου πλάνο, ή με ένα θολό πλάνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα