Rabican Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 hound γουσταρω καργα...... ελπιζω να μην τον φαει κανας ρομπ....
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν βλέπω να ασχολείσται με Άρια και Σκύλο. Άν πάει με Ρομπ θα γίνει πού ισχυρός. EDIT Όσο για τον Τζόφρυ, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι μπορεί να του "σηκωθεί" χωρίς κάποιος να ματώσει/πεθάνει... Γι' αυτο ειπε στο Σανσακι να το ματωσει αυτός πρώτος παρα να περιμένει απο τον Τυριον. ο πατερας του λορας ζει σιγουρα, τωρα για τα αδερφια του λορας δεν εχω ιδεα...στη σειρα δεν αναφερονται καθολου...δεν ξερω αν θα τους παρουσιασουν στη σειρα...νομιζω οτι ο ταουγιν λεει στην ολενα οτι αν ο λορας μπει στη kingsguard θα παει το χαιγκαρντεν στους λανιστερ μεσω της μαρτζορι...πως θα γινοταν αυτο αν ζουσαν μεγαλυτερα αδερφια του λορας? Στη σειρα μαλλον αφαιρεσαν τον big brother για να μην χρειαστεί να εισάγουν και αλλο χαρακτηρα.
BiZi Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Βλεπουμε τους λυκους (λιγο-πολυ) να μαζευονται σε ενα μερος...αυτο που περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια ειναι να γυρισει ο jammie πισω στο king's landing και να τα βρει ολα πουτανα.....ερωτηση για βιβλιο σποιλερ: τελικα ο bran θα παει στο castle black ναι ή οχι??
gavros10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 http://www.vulture.com/2013/05/game-of-thrones-butts-asses-quiz.html? Εξερευνηστε το λιγο, εχει γελιο Τρομαξα ομως οταν στον Hodor που εβγαλε YES! Δεν το θυμαμαι 1
Cryptic Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ερωτηση για βιβλιο σποιλερ: τελικα ο bran θα παει στο castle black ναι ή οχι?? Όχι. Ο Μάρτιν κάνει κάτι περίεργα μ'αυτόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ο πατερας του λορας ζει σιγουρα, τωρα για τα αδερφια του λορας δεν εχω ιδεα...στη σειρα δεν αναφερονται καθολου...δεν ξερω αν θα τους παρουσιασουν στη σειρα...νομιζω οτι ο ταουγιν λεει στην ολενα οτι αν ο λορας μπει στη kingsguard θα παει το χαιγκαρντεν στους λανιστερ μεσω της μαρτζορι...πως θα γινοταν αυτο αν ζουσαν μεγαλυτερα αδερφια του λορας? το ότι δεν αναφέρεται στη σειρά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει στα βιβλία...
thomasG4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πολλά κωλαράκια το τελευταίο επεισόδιο. Αν ο μόνος λόγος που το βλέπεις ακόμα είναι τα κωλαράκια τότε: 1
xavier Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 το ότι δεν αναφέρεται στη σειρά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει στα βιβλία... ε για τη σειρα μιλαμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 άρα θεωρούμε ανύπαρκτο ένα χαρακτήρα επειδή δεν αναφέρεται στη σειρά ενώ στην "πραγματικότητα" υπάρχει? κάπως fail imho, σαν να λέμε ότι ο Sauron ήταν ο major villain στο universe του Tolkien επειδή δεν αναφερόταν ο Morgoth στις ταινίες του Lord of the Rings...
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αν ο μόνος λόγος που το βλέπεις ακόμα είναι τα κωλαράκια τότε: τσοντα με υποθεση
frenzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Έχω την εντύπωση πως κινείται πολύυυυυ αργαααααα αυτη η σαιζον. Δε λέω, μου κρατά το ενδιαφέρον, κάθε σκηνή έχει τη σημασία της, αλλά τα γεγονότα της σαιζόν είναι περισσότερο προσωπικοτήτων παρά στρατών/πλευρών. Μόνο αυτό το πορνίδιο η Καληζι προχωρά ασταμάτητη. 1
hurin Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Έβαλα να ψάξω τί σημασία είχε το κάψιμο των leeches από τη Μελισάνδρα και έφαγα spoiler που δεν παλεύεται. Μέχρι να σταματήσω να το βλέπω μου ήρθε!
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Έβαλα να ψάξω τί σημασία είχε το κάψιμο των leeches από τη Μελισάνδρα και έφαγα spoiler που δεν παλεύεται. Μέχρι να σταματήσω να το βλέπω μου ήρθε! Για δώσε link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα