Rabican Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 και σιγα τον αντρα ετσι;;; δηλαδη να εισαι με τη cersei και να μη σου ....;;; ελεος.... 2
hurin Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 u know ζει ακόμα ο πατέρας του Loras και της Margaery, αυτός είναι το κεφάλι του House of Tyrell... επίσης ο Loras είναι ο 3ος γιος... Πες το έτσι! Αυτό μου ξέφυγε, το έγραφε στα βιβλία?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ναι αν δεν κάνω λάθος...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, ζει και ο μεγάλος αδελφός που είχε κάποιο ατύχημα; Και στα βιβλία προοριζόταν να παντρευτεί τη Σανσα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 όλα τα αδέρφια ζουν και ναι ο Willas είναι cripple...
gavros10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αν ημουν ο λορας δεν θα εμενα ασυγκινητος απο την Σερσει... Ισα ισα που ειναι και η ιδανικη γυναικα για να τον κανει αντρα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 gavros10 for Nobel, cure for homosexuality found! 6
mpikoz Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τρελές φάσεις στο επεισόδιοΑυτός ο Τζόφρυς χειρότερος και από γκόμενα, τώρα θυμήθηκε να καυλαντήσει με την Κυρία Πατάτα... 1
Rabican Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ο tyrion θα ηθελε πολυ ευχαριστως να βαλει το δαχτυλο του στο ματι του τζοφρυ και να το γυρναει γυρω γυρω... 1
BiZi Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ο tyrion θα ηθελε πολυ ευχαριστως να βαλει το δαχτυλο του στο ματι του τζοφρυ και να το γυρναει γυρω γυρω... Οπως και οι 20.000.000+ τηλεθεατες σε ολο το κοσμο.. Τρελές φάσεις στο επεισόδιο Αυτός ο Τζόφρυς χειρότερος και από γκόμενα, τώρα θυμήθηκε να καυλαντήσει με την Κυρία Πατάτα... οντως ηταν πολυ ακυρο... αλλα κατα τη γνωμη μου το εκανε για να μειωσει τον tyrion στα ματια της sansa και να το παιξει (οπως παντα) υπερανω... αλλα εχει ο καιρος γυρισματα....
ZAKKWYLDE Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ο tyrion θα ηθελε πολυ ευχαριστως να βαλει το δαχτυλο του στο ματι του τζοφρυ και να το γυρναει γυρω γυρω... Ναι ήταν επική η σκηνή αυτή...όπως και ο τρόπος που ξέφυγε ο Tyrion.
Rabican Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ειδικα εκει στο γαμο που του πηρε τη σκαλιτσα και γελουσε ο κοσμος ηταν απιστευτα εριστικος ο τζοφρυς.. ειμαι σχεδον σιγουρος μετα απο αυτο το επεισοδιο οτι θα τον φαει ο Τυριον και οχι ο Ταιγουιν
hurin Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν βλέπω να ασχολείσται με Άρια και Σκύλο. Άν πάει με Ρομπ θα γίνει πού ισχυρός. EDIT Όσο για τον Τζόφρυ, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι μπορεί να του "σηκωθεί" χωρίς κάποιος να ματώσει/πεθάνει...
xavier Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ο πατερας του λορας ζει σιγουρα, τωρα για τα αδερφια του λορας δεν εχω ιδεα...στη σειρα δεν αναφερονται καθολου...δεν ξερω αν θα τους παρουσιασουν στη σειρα...νομιζω οτι ο ταουγιν λεει στην ολενα οτι αν ο λορας μπει στη kingsguard θα παει το χαιγκαρντεν στους λανιστερ μεσω της μαρτζορι...πως θα γινοταν αυτο αν ζουσαν μεγαλυτερα αδερφια του λορας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα