Cryptic Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ρε παιδια τα βιβλια εχουν τοσο υλικο που δεν υπαρχει περιπτωση για ξεζουμισμα κατα την γνώμη μου επειδη ειναι τηλεοραση πρέπει κάποια σημαντικά γεγονότα να γίνουν σε συγκεκριμενα σημεια της σεζον (κλείσιμο πχ) Δεν έχουν τίποτα τα βιβλία. Εκατοντάδες σελίδες από filler είναι. Που και που γίνεται κάτι σοβαρό, και μετά πάλι τα ίδια.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πολυ με σύγχισε που ο Sam παράτησε το δρακόγυαλο (sic) σαν να μην ήταν το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να έχουν μαζί τους παρακάτω... 2
xavier Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πολυ με σύγχισε που ο Sam παράτησε το δρακόγυαλο (sic) σαν να μην ήταν το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να έχουν μαζί τους παρακάτω... ο σαμ ειναι ο πιο χεστης απο τους χεστες, και που χρησιμοποιησε το δρακογυαλο ηταν υπερβαση για αυτον...
Kasrith Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πολυ με σύγχισε που ο Sam παράτησε το δρακόγυαλο (sic) σαν να μην ήταν το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να έχουν μαζί τους παρακάτω... Ναι οντως, αλλα μην ξεχναμε πως για 2 σεζον (και βαλε) ηταν coward οποτε λογικη η αντιδραση αρπαζω την Gilly και την κανουμε
Rabican Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ωραιο επεισοδιακι... δολοφονικες ματιες της shae στον Tyrion. οσο για το sam, πιο ηλιθιος πεθαινεις.... ΥΓ: οι αλλοι απο τους second sons, οντως διαφωνησαν με το ομορφοπαιδο που πηγε με τη Ντανι;; δε μου φανηκε κατι τετοιο ΥΓ: μαλλον λανθασμενα στο προηγουμενο επεισοδιο κατεληξα στο συμπερασμα οτι η μελισσανδρη πηγιανει τον Γκεντρι στο Kings Landing.. μονο εγω ειχα αυτη την εντυπωση;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αφού είδαμε Καλίσι να βγαίνει απο τη μπανιέρα γυμνή είμαι ικανοποιημένος για φέτος!!! 3
BiZi Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μόλις προχθές δήλωσε παραγωγός της σειράς πως θέλουν να πάει για 7 σεζόν - εαν εγκρίνει να το συνεχίσει τόσο η HBO. Δεν κοιτάνε για ξεζούμισμα εχω διαβασει οτι θελουν να εχουν συνολικα 8 σεζον για να αποδωσουν οσο πιο πιστα μπορουν τα βιβλια... ωραιο επεισοδιακι... δολοφονικες ματιες της shae στον Tyrion. οσο για το sam, πιο ηλιθιος πεθαινεις.... ΥΓ: οι αλλοι απο τους second sons, οντως διαφωνησαν με το ομορφοπαιδο που πηγε με τη Ντανι;; δε μου φανηκε κατι τετοιο ΥΓ: μαλλον λανθασμενα στο προηγουμενο επεισοδιο κατεληξα στο συμπερασμα οτι η μελισσανδρη πηγιανει τον Γκεντρι στο Kings Landing.. μονο εγω ειχα αυτη την εντυπωση; ο τυπος πρεπει να ειναι ο πιο handsome κλασσικος-γαμιας τυπος που εχουμε δει σε ολη τη σεζον, και ολοι ειδαμε τι σταση του απεναντι στη dany οταν τους ειχε μαζωξει στο αντισκοινο της..... προς το παρον δε φαινεται να παει για πουστια το θεμα αλλα κραταω και εγω τις επιφυλαξεις μου γιατι ειδα τη dany πολυ γοητευμενη με την ολη φαση...
Kasrith Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εχω διαβασει οτι θελουν να εχουν συνολικα 8 σεζον για να αποδωσουν οσο πιο πιστα μπορουν τα βιβλια... http://www.examiner.com/article/game-of-thrones-spoilers-producer-talks-series-ending και αλλα πολλα links
Rabican Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εντωμεταξυ οταν το βλεπαμε με την κοπελα μου, της λεω "η καλισι τον γουσταρει αυτονανε"... 1
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αφού είδαμε Καλίσι να βγαίνει απο τη μπανιέρα γυμνή είμαι ικανοποιημένος για φέτος!!! Με τόσο "cunt" που ακούγαμε ωστόσο από τους δευτερότοκους ξενερώσαμε για την δίχως cunt σκηνή Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το επεισόδιο. Ψόφος στην memorial day των americunts. Χεστήκαμε αν έχουν γιορτή. Να μην γιορτάσετε ρε!!! 2
jokerakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 δε ξέρω υπόθεση-πρόβλεψη αλλά το επόμενο επεισόδιο πρέπει να τα "σπάει" (tywin-jofrey)...... το πέτυχα πάλι......... α και κάτι άλλο αυτή η σκηνή με τις βδέλλες μας λέει κάτι για την εξέλιξη ή πάλι μαντεύω λάθος
NoisePollution Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 To theme της Melissandre και του Stannis είναι όλα τα λεφτά. Melissandre's vagina is dark and full of terror. 2
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 η Καλισι ειναι ένα κουκλί τρέλα ωρέ! α ρε Emilia[/size] τι κουκλι ρε που το ενα βυζι παει αριστερα κ το αλλο δεξια ποσο μου την σπανε κατι τετοια βυζια που .. αποκλινουν παντως γειασαν του μαγκα του χοντρου, εκει που ολοι εβλεπαν τον ζομπατο κ ετρεχαν πανικοβλητοι, ο χοντρος (in the name of... love? ) δεν μασησε χριστο να τα βαλει μαζι του, ακομα κ οταν του φαγε το σπαθι, γαματος ο χοντρος
hurin Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω τί κάνουν τα Ρόδα μέσα στο στόμα του Λιονταριού. Βρίσκονται σε πολύ μειονεκτική θέση, χωρίς "άνδρα" στη κεφαλή του Οίκου και χαραμίζουν στους Λάνιστερ τους 2 διαδόχους τους. Άν η Σέρσι πνίξει στον ύπνο του τον Λόρας, ο Οίκος μένει στα χέρια της Μάργκαιρυ και αν πεθάνει και αυτή θα κληρονομηθεί από τα παιδιά της με τον Τζόφρυ, δηλαδή Λανιστεράκια. Έτσι τα Ρόδα ενσωματώνονται στα Λιοντάρια. Στη θέση τους θα κρατούσα τον Λόρας μακριά από τους Λάνιστερ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 u know ζει ακόμα ο πατέρας του Loras και της Margaery, αυτός είναι το κεφάλι του House of Tyrell... επίσης ο Loras είναι ο 3ος γιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα