firewalker Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αυτό που όλες είναι σαν 10χρονα, βγάζει μια υποβόσκουσα παιδο... 1
georgeadams Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ελπίζω ότι το επόμενο θα γίνουν πράγματα που δεν τα περιμένουμε...Yep! 1
zeniath Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και στο 9το τίποτα δε θα γίνει (σύμφωνα με το preview), ελπίζω να την λήξουν την σαιζόν με το γνωστό event σε όσους έχουν φάει σπόιλερ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 μπα δεν νομίζω, του χρόνου μάλλον το βλέπω...
manost Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ότι να ναι από το κακό στο χειρότερο πάει η σειρά μου αρέσει που κάνουνε διάλειμμα 1 εβδομάδας για το 9ο επεισόδιο άντε να τελειώσει η φαρσοκωμωδία Φαρσοκωμωδία, η σειρά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, κι εσύ συνεχίζεις και τη βλέπεις; !!! Τί να πω!!! μπα δεν νομίζω, του χρόνου μάλλον το βλέπω... Στο βιβλίο γίνονται τρία (3) σημαντικά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποιο από αυτά. Πιστεύω ότι το ένα (1) από αυτά θα το δείξουν φέτος και τα δύο (2) του χρόνου.
ACP Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Απο τον τίτλο του 9ου και μόνο περιμένω οτι θα δούμε το ... γνωστό event Αν όχι θα ξενερώσω άσχημα...
gatokoritso Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 σημερα ειδα μαζεμενα και το χθεσινο και της προηγουμενης εβδομαδας.χαλαρα επεισοδια.δεν νομιζω οτι στο επομενο θα γινει ενα απο τα γνωστα γεγονοτα μαλλον στο τελευταιο.τουλαχιστον το τρειλερ για το 9 δεν δειχνει κατι που να προϊδεάζει κατι αλλο. οσο για το τελος του 8 ρε χοντρε, μα τους 7 θεους, ανακαλυπτεις οτι η αντικα ειναι τετοιο σουπερ οπλο και το παρατας και φευγεις??ελεος..αρπα το και τρεχα να πουμε!! 4
Kasrith Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 μπα δεν νομίζω, του χρόνου μάλλον το βλέπω... Εαν μιλάμε ολοι για το ίδιο, σίγουρα στο επόμενο ειναι... Και εγώ το περίμενα λίγο πιο δυνατό το επεισόδιο (αυτό και το προηγούμενο αλλα ίσως απλά θέλουν ένα rewatch). Απλώς τώρα μου φαίνεται πως έχουν αφήσει πολλά για τα τελευταία 2, και δεν θα πρεπε. Πχ μια σκηνή που έγραψε ο GRRM για το επ που έγραψε ο ίδιος έπρεπε να ταν στο τελευταίο και δεν εμφανίστηκε ούτε σαυτό χθες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ναι έχετε δίκιο, τώρα είδα τους τίτλους των 2 τελευταίων...
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πχ μια σκηνή που έγραψε ο GRRM για το επ που έγραψε ο ίδιος έπρεπε να ταν στο τελευταίο και δεν εμφανίστηκε ούτε σαυτό χθες. Ποια; Σε πιμι.
xavier Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ε αφου σας ειπαμε, η 3η σεζον ειναι το 1ο μισο του 3ου βιβλιου...ειναι δλδ σαν να ειμαστε στη μεση της σεζον, λογικο ειναι να κρατανε τα καλα για τη επομενη σεζον που ειναι το φιναλε του βιβλιου...δεν γινεται τιποτα τρομερο σε αυτη τη σεζον...γαμοι,συμμαχιες και λοιπες μηχανοραφιες... βιβλιοσποιλερ βιβλιοσποιλερ απο εδω και περα μου τη σπαει υπερβολικα η ντανι στα βιβλια...
gnsX Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Φίλε λογικό δεν θα το λεγα,θέλουν να το τραβήξουν απο τα μαλιά για να κρατήσει 45 σεζόν Κάπου θα βαρεθεί ο κόσμος,θα πέσουν οι θεατές και θα την κλείσουν όπως όπως,όπως και τόσες άλλες σειρές
Kasrith Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Φίλε λογικό δεν θα το λεγα,θέλουν να το τραβήξουν απο τα μαλιά για να κρατήσει 45 σεζόν Κάπου θα βαρεθεί ο κόσμος,θα πέσουν οι θεατές και θα την κλείσουν όπως όπως,όπως και τόσες άλλες σειρές Μόλις προχθές δήλωσε παραγωγός της σειράς πως θέλουν να πάει για 7 σεζόν - εαν εγκρίνει να το συνεχίσει τόσο η HBO. Δεν κοιτάνε για ξεζούμισμα
st2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ρε παιδια τα βιβλια εχουν τοσο υλικο που δεν υπαρχει περιπτωση για ξεζουμισμα κατα την γνώμη μου επειδη ειναι τηλεοραση πρέπει κάποια σημαντικά γεγονότα να γίνουν σε συγκεκριμενα σημεια της σεζον (κλείσιμο πχ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα