BiZi Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 http://awoiaf.westeros.org/ spoil στους εαυτους σας με δικο σας ρισκο
Cossutius. Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μάγκες οκ, έλαβα ένα pm. Ισως ειναι όντως καλύτερα οπως μου πε και το παλικάρι, να μην ξέρουμε ακομα τι ρολο βαράει ο τυπος. Θα χάσουμε οπως ειπατε το ενδιαφέρον μας
Rabican Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 http://9gag.com/gag/a08AKYq new dress code @ Kings Landing!!! Hand of the King orders!!!!!!!!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 πρέπει να το έχουμε postάρει... ...στο topic της Season 1 1
Rabican Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 sorry guys, εγω φετος το φλεβαρη ξεκινησα να βλεπω τη σειρα! επισης μολις χτες το ειδα στο 9gag....!
gavros10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 http://9gag.com/gag/a08AKYq new dress code @ Kings Landing!!! Hand of the King orders!!!!!!!!!!!!! στο επεισοδιο που μιλαγε με την γιαγια απο το χαιγκαρντεν, οταν τον ρωτησε πλαγιως αν εχει παει με αντρα κατευθειαν αυτη η σκηνη μου ηρθε στο μυαλο 2
Rabican Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 επισης μια απορια μιας και τα εχω σχετικα προσφατα (αφου πριν λιγο καιρο ειδα ολες τις σεζον). η ντανι στην αρχη ειναι τερμα πανω βορειοανατολικα στο Vaes Dothrak. Μετα χιλια ζορια μεσα απο τη Dothraki Sea φτανει στο village of Lhazareen. απο εκει φευγει και παει στην qarth, που ειναι αντιθετα με τη διαδρομη προς westeros... μετα την κανει για astapor κινουμενη δυτικα.. και μετα yunkai που ειναι ... διπλα στο Lhazareen.... wtf!!!!!
Rebirth Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Σωστά τα λες. <br><br> Η Qarth (όντως έτσι γράφεται ; ) όμως ήταν λύση ανάγκης. Λιμοκτομουσαν τα ντοθράκια. <br><br> Βεβεια στο βιβλίο μπορεί η φάση να ειναι πλήρως διαφορετική και το μπέρδεμα αυτό να ειναι για να βγαίνει "ωραία" στη σειρά. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
zeniath Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Λογικά έφυγε μακριά από την Vaes Dothrak γιατί οι άλλοι Khal μετά τον ψόφο του Drogo αν την έβρισκαν θα την έσφαζαν στο γόνατο, γι'αυτό την έκανε όσο πιο μακριά από αυτούς μιας και μέσα στο Red Waste δεν είχαν κανένα λόγο να πάνε αφού είναι almost instadeath για το Khallasar. Μετά απλά πηγαίνει παραλιακά γιατί παλεύεται περισσότερο από το να είσαι μέσα στην έρημο
BiZi Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 επισης μια απορια μιας και τα εχω σχετικα προσφατα (αφου πριν λιγο καιρο ειδα ολες τις σεζον). η ντανι στην αρχη ειναι τερμα πανω βορειοανατολικα στο Vaes Dothrak. Μετα χιλια ζορια μεσα απο τη Dothraki Sea φτανει στο village of Lhazareen. απο εκει φευγει και παει στην qarth, που ειναι αντιθετα με τη διαδρομη προς westeros... μετα την κανει για astapor κινουμενη δυτικα.. και μετα yunkai που ειναι ... διπλα στο Lhazareen.... wtf!!!!! και το astapor ειναι διπλα στο yunkai και μετα ειναι το meereen.... παραλιακα κινειται απο το τελος της προηγουμενης σεζον, φτανει στο astapor παιρνει το στρατο που θελει και τωρα πηγαινει προς τα δυτικα... προσωπικα ελπιζω να μη περασει τα υπολοιπα επεισοδια εκει, να προχωρησει λιγο.... αν και απο οτι ειδα απο το trailer του επομενου εκει θα ειναι ακομα :/
jokerakias Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 δε ξέρω υπόθεση-πρόβλεψη αλλά το επόμενο επεισόδιο πρέπει να τα "σπάει" (tywin-jofrey)......
Xorxhs! Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 δε ξέρω υπόθεση-πρόβλεψη αλλά το επόμενο επεισόδιο πρέπει να τα "σπάει" (tywin-jofrey)...... καλα μην ορκιζεσαι κιολας...κοντευει να τελειωσει η σεζον και ακομα περιμενουμε να δουμε νεκροζώντανους (απο την επιδρομη τους στο τελευταιο επεισοδιο της 2ης). Μαλλον λογω budget, και καλα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 δεν νομίζω ότι θα τους δεις...
Kasrith Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 δεν νομίζω ότι θα τους δεις... Κατι θα δουμε... λογικα στο επομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα