Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως από το trailer του ερχόμενου επεισοδίου και κάτι μισόλογα της ιέρειας, μάλλον για θυσία τον πάνε τον μπάσταρδο. 

Και από εκεί κάτι θα βγει

εικάζω δράκος, μιας και (εάν θυμάμαι καλά) κάτι τέτοιο είχε αφήσει να φανεί η ιέρεια. 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

btw οι σκηνές με τον Theon ουσιαστικά είναι από το 5ο βιβλίο αν δεν κάνω λάθος...

Χρονολογικά, οι σκηνές του Theon είναι σωστές. Απλώς στα βιβλία δεν τις δείχνει. Μετά την καταστροφή του Winterfell στο τέλος του 2ου βιβλίου, χάνουμε τα ίχνη του Theon και αφήνεται να εννοηθεί πως είναι νεκρός μέχρι που τον εμφανίζεται ξανά στο 5ο βιβλίο όπου και μαθαίνουμε πως όλο αυτόν τον καιρό βασανιζόταν βάναυσα...
Δημοσ.

Τα 20 πρώτα λεπτά αυτού του επεισοδίου (7ο) κόντεψε να με πάρει ο ύπνος

20 λεπτα ειναι οι τιτλοι αρχης ρε μαστορα, λογικο ειναι.

Δημοσ.

Μιας και έχουμε πήξει στα κωλαράκια ποιο ψηφίζετε ως καλύτερο κωλαράκι;

Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι της κοπέλας με τους χιονάνθρωπους.

Δημοσ.

@Rabican

Σιγα μην δινει διαταγές το νιανιαρο η Σερσει έκανε τον Ηρώδη

Οχι δεν φαίνεται κάτι ασε που η γυναίκα του Ρομπ στα βιβλία δεν έχει τέτοια καταγωγή

Το νιάνιαρο έδωσε τη διαταγή ρεεε. Στην ταινία, όχι στα βιβλία.

Δημοσ.

Το επεισόδιο αρκετά μέτριο. Λίγο καλύτερο απο το 6ο. Με ωραίο τελείωμα ωστόσο. Πολλή αγάπη ξαφνικά. Που 'ναι οι μέρες με το "όχι πια φίλοι, μονο σεξ" και τις αιματοχυσίες; Το επόμενο ωστόσο, όπως φαίνεται, θα μας αποζημιώσει Β-)<br><br>

ΥΓ Σιγουρα θα κουράσει λιγο (+ πιο αργό ρυθμό) αλλά λεω να το προσπαθήσω με τα αγγλικά βιβλία αδερφέ και βλέπουμε ;)

Δημοσ.

Rebirth

τα αγγλικα βιβλία μπορείς να τα βρείς ακόμα πιο φθηνα ως second hand στο alibris για τσεκαρε το αξίζει

skiabox

δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο αλλά εμένα εξεπληξε της Παρθενας απο το Ταρθ! :-) 

Δημοσ.

Στη δεύτερη φορά που βλέπω το επεισόδιο προσπαθώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει ο Μπόλτον.

Καταλαβαίνει οτι ο νικητης θα ειναι οι Λανιστερς και προδίδει κι αυτός τον Σταρκ πουλώντας εκδουλευση ή σου λέει να καλυψω τα νώτα μου σε περίπτωση που χάσουμε. Δηλαδλη τι διαφο΄ρα εχει το κομμένο χέρι με πριν στα δεδομένα του πολέμου? Γιατί να αφήσεισ το πιο πολύτιμο όμηρο τώρα? Επειδή του έκοψες το χέρι? Επίσης ο ημίαιμος γιος Μπόλτον τι ζόρι τραβάει και δεν παραδίδει το Θίον στο Ρόμπ? Τού έχει πεί κάτι ο πατέρας του? Τέλος ο Σερ τζέιμι πότε έγινε άνθρωπος και νοιάζετε για τους άλλους? Τι είναι αυτό που του άλλαξε χαρακτήρα? Γιατί να ρισκάρει τώρα τη ζωή του για κάποιον άλλο? Δεν μου κολλάει..Ο Τύριον έμαθε ποιος είναι αυτός που θα τον καθαρίσει, δεν θα κάνει τίποτα για αυτό? Ο μικροδάκτυλος λέει οτι το μυστικό για την επιτυχία είναι να μη σταματας την προσπάθεια ( χάος-σκάλα) θα αφήσει έτσι τασχεδια του να ανέβει στο λεπιδοθρόνο και θα παραδώσει τη σανσα στο νάνο? Ο Μικρός Μπράν δεν βλέπει πια οράματα?Αν ο Σιδεράς ειναι ο νόμιμος κατα σειρά αίματος διάδοχος μήπως η ιέρεια θέλει να τον σκοτώσει για μέινει νόμιμος διάδοχος ο Στάνις? Ο Γιάννης ο Χιονιάς με ποιους είναι τελικά? Μάλλον μια φορά κοράκι για πάντα κοράκι. Όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία παρακαλώ μην απαντήσετε γιατί δεν έχει αξία η μασημένη τροφή. Εικασίες και λογικές απαντήσεις ψάχνω όπως τότε στο λοστ που η λογική χάθηκε.

Μέχρι τώρα ειδικά στο πρώτο κύκλο οτι στοιχείο φαίνονταν ασχετο στα πρώτα επεισόδια εξηγούσε ένα μελλοντικό γεγονός

Τέλος όλα τα λεφτά ειναι το βλέμμα της Μαργαρίτας-Τζόφρενας οταν τη ρωταεί η Σάνσα που τα ξέρεις όλα αυτά περί εμπειρίας κτλ. από τη μαμά σου? και απαντάει με το βλέμα κούνια που σε κούναγες ναι από τη μαμά μου...

Ημίαιμα στο επεισόδιο. Τζόν, Θίον, Μπόλτον, Σιδεράς,

Ευνούχοι- Βάρις-Θίον-μάγος αιχμάλωτος του Βάρυς

Ιστορίες αγάπης Ρομπ Σταρκ-νοσοκόμα, Τζειμι-Ταρθ, Σνόου-κοκκινομάλλα, Τύριον -Σει, Σάνσα-Λόρας. Καλίσι-

Συμπέρασμα πολύ ερωτικό επεισόδιο. Τέλος χωρίς να θέλω να μαλώσω με το φίλο που μου έιπε να σταματήσω να βλέπω τη σειρά γιατί δεν την καταλαβαίνω, απλά διατηρώ το δικαίωμα να κρίνω με το φτωχό μου το μυαλό αν ενα επεισόδιο μου αρέσει πολύ λίγο ή καθόλου και βλέπω το GOT ως το πιο ωραίο παραμυθάκι για μεγάλους που με κάνει να ξεχνιέμαι και να γράφω εδώ με αστεία διάθεση για να κάνω απλά και μόνο χαβαλέ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

"όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία μην απαντήσετε γιατί θα είναι spoiler, εγώ βέβαια postαρα χωρίς spoiler tag..." :P

Δημοσ.

Στη δεύτερη φορά που βλέπω το επεισόδιο προσπαθώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει ο Μπόλτον.

Καταλαβαίνει οτι ο νικητης θα ειναι οι Λανιστερς και προδίδει κι αυτός τον Σταρκ πουλώντας εκδουλευση ή σου λέει να καλυψω τα νώτα μου σε περίπτωση που χάσουμε. Δηλαδλη τι διαφο΄ρα εχει το κομμένο χέρι με πριν στα δεδομένα του πολέμου? Γιατί να αφήσεισ το πιο πολύτιμο όμηρο τώρα? Επειδή του έκοψες το χέρι? Επίσης ο ημίαιμος γιος Μπόλτον τι ζόρι τραβάει και δεν παραδίδει το Θίον στο Ρόμπ? Τού έχει πεί κάτι ο πατέρας του? Τέλος ο Σερ τζέιμι πότε έγινε άνθρωπος και νοιάζετε για τους άλλους? Τι είναι αυτό που του άλλαξε χαρακτήρα? Γιατί να ρισκάρει τώρα τη ζωή του για κάποιον άλλο? Δεν μου κολλάει..Ο Τύριον έμαθε ποιος είναι αυτός που θα τον καθαρίσει, δεν θα κάνει τίποτα για αυτό? Ο μικροδάκτυλος λέει οτι το μυστικό για την επιτυχία είναι να μη σταματας την προσπάθεια ( χάος-σκάλα) θα αφήσει έτσι τασχεδια του να ανέβει στο λεπιδοθρόνο και θα παραδώσει τη σανσα στο νάνο? Ο Μικρός Μπράν δεν βλέπει πια οράματα?Αν ο Σιδεράς ειναι ο νόμιμος κατα σειρά αίματος διάδοχος μήπως η ιέρεια θέλει να τον σκοτώσει για μέινει νόμιμος διάδοχος ο Στάνις? Ο Γιάννης ο Χιονιάς με ποιους είναι τελικά? Μάλλον μια φορά κοράκι για πάντα κοράκι. Όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία παρακαλώ μην απαντήσετε γιατί δεν έχει αξία η μασημένη τροφή. Εικασίες και λογικές απαντήσεις ψάχνω όπως τότε στο λοστ που η λογική χάθηκε.

Μέχρι τώρα ειδικά στο πρώτο κύκλο οτι στοιχείο φαίνονταν ασχετο στα πρώτα επεισόδια εξηγούσε ένα μελλοντικό γεγονός

Τέλος όλα τα λεφτά ειναι το βλέμμα της Μαργαρίτας-Τζόφρενας οταν τη ρωταεί η Σάνσα που τα ξέρεις όλα αυτά περί εμπειρίας κτλ. από τη μαμά σου? και απαντάει με το βλέμα κούνια που σε κούναγες ναι από τη μαμά μου...

Ιστορίες αγάπης Ρομπ Σταρκ-νοσοκόμα, Τζειμι-Ταρθ, Σνόου-κοκκινομάλλα, Τύριον -Σει, Σάνσα-Λόρας. Καλίσι-

Συμπέρασμα πολύ ερωτικό επεισόδιο. Τέλος χωρίς να θέλω να μαλώσω με το φίλο που μου έιπε να σταματήσω να βλέπω τη σειρά γιατί δεν την καταλαβαίνω, απλά διατηρώ το δικαίωμα να κρίνω με το φτωχό μου το μυαλό αν ενα επεισόδιο μου αρέσει πολύ λίγο ή καθόλου και βλέπω το GOT ως το πιο ωραίο παραμυθάκι για μεγάλους που με κάνει να ξεχνιέμαι και να γράφω εδώ με αστεία διάθεση για να κάνω απλά και μόνο χαβαλέ.

1. δε νομιζω οτι η μελισσανδρη θελει να σκοτωσει τον Γκεντρι; αν ηταν ετσι γιατι να τον παει στο kings landing και να ρισκαρει να μαθευτει ποιος ειναι; εκτος κι αν αυτος ειναι ο σκοπος της, προκειμενου να ξεσκεπαστει το ποιος ειναι ο τζοφρι αρα και ποιος ειναι ο πραγματικος διαδοχος (στανις)

2. τον τζοφρι θα τον φαει ειτε ο θειος του ειτε ο παππους του.. ειμαι σχεδον σιγουρος γιαυτο! καποιος απο τους 2 θα τον φαει λαχανο.. το πως δεν ξερω. υποψιαζομαι με δηλητηριο γιατι πολυ "βρωμαγε" η σκηνη που ο Μπρον (σωματοφυλακας του Τυριον) πηρε το κρασι να πιει.. ισως ο τυριον αν δει δευτερη αποπειρα δολοφονιας του..

3. ο τζειμι, οταν του κοψανε το χερι, ειναι σαν να του κοψανε το ... π@π@ρι! το ιδιο και το αυτο.. προεκταση του εγωισμου του ηταν και τα 2.. αρα ισως γιαυτο αλλαξε δραματικα..

Δημοσ.

καταρχας ας αρχισουμε απο το γεγονος οτι σε καθε περιοχη υπαρχει ενα κυριαρχο house (π.χ στο βορρα οι starks) και στην ιδια περιοχη αλλα μικροτερα houses τα οποια ειναι "αντιπαλοι" του κυριαρχου house(βλ. ελληνικη βουλη κυβερνηση-αντιπολιτευση). Το house bolton ειναι ενα απο αυτα τα μικροτερα Houses και το μονο επιζητουν ειναι να "πεσει" το μεγαλο και κυριαρχο house και να παρουν αυτοι τη δυναμη... ο μπολτον βρηκε την ευκαιρια (οπως ανεφερες κιολας) να κραταει μια πισινη σε περιπτωση που ο robb παρει πουλο με σκοπο τη δικη του ευνοια... Οσο αφορα τον jammie παντα καλος ηταν παντα με το υπεροπτικο χαμογελο στο προσωπο του απλα τωρα που εχασε τη ταυτοτητα του (δεν ειναι πλεον ο καλυτερο ξιφομαχος στα 7 βασιλεια, ουτε κρεας δε μπορει να κοψει) αλλαξε την οπτικη γωνια του προς τον κοσμο και ιδιαιτερα προς τη γυναικα που περασαν μαζι τοσο καιρο και τον εβαλε ξανα στον "ισιο δρομο" αφου ειχε χασει το χερι του....

Δημοσ.

Αν μπορει κάποιος που έχει διαβάσει τα βιβλία, να κάνει ένα spoiler η να στειλει ένα μηνυμα να μου πει, τι ρολο βαράει αυτος ο βασανιστής. Τον έχει ταράξει τον άνθρωπο και η αλήθεια ειναι πως έχει αρχίσει και με αγριεύει ο τύπος.

Δημοσ.

cossutie

Αν σου πει θα φας σποιλερ για τις επομενες 2 σεζον για παρα πολλά πραγματα απο αυτα που θα συμβουν και σε αλλους χαρακτηρες. :P 

Δημοσ.

cossutie

Αν σου πει θα φας σποιλερ για τις επομενες 2 σεζον για παρα πολλά πραγματα απο αυτα που θα συμβουν και σε αλλους χαρακτηρες. :P 

Ναι ... δεν γίνεται να γίνει ένα σχόλιο μόνο για τον τυπά αυτόν; Και εγώ θα το ήθελα πολύ... εάν κάποιος μπορεί/έχει την όρεξη ... feel free to do it plz. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...