firewalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εν το μεταξύ όλοι περασμένοι από laser. Σαν 10χρονα παιδάκια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 btw οι σκηνές με τον Theon ουσιαστικά είναι από το 5ο βιβλίο αν δεν κάνω λάθος... chill δεν είναι 100% σίγουρο αυτό... book spoiler γενικότερα ο Theon τραβάει τρελό γαμήσι από τα βασανιστήρια...
xavier Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 btw οι σκηνές με τον Theon ουσιαστικά είναι από το 5ο βιβλίο αν δεν κάνω λάθος... chill δεν είναι 100% σίγουρο αυτό... book spoiler γενικότερα ο Theon τραβάει τρελό γαμήσι από τα βασανιστήρια... αυτο σημαινει οτι 3 σεζον θα βασανιζουν το θιον?
michael92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ναι αυτό με τον Theon από το 5ο βιβλίο είναι: http://awoiaf.westeros.org/index.php/Theon_Greyjoy
avacan23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Οταν κάτι ειναι μέτριο δεν μπορείσ να το πεις ούτε καλό ουτε κακό. Σίγουρα περιμενα περισσότερα. Απο πλευράς ανάπτυξης-χτίσιμο χαρακτήρων ήταν καλό επεισόδιο. Απο πλευράς πλοκής σεναριακής εξέλιξης δραματικών συαναρπαστικών γεγονότων μάπα...Δεν έγινε τίποτα. Απο πλευράς Σεξ καταπληκτικό επεισόδιο απο πλευράς δράσης νερόβραστο. Δυστυχώς τα δύο τελευταία επεισόδια έχουν πολλές σκηνές που για μένα ειναι περιτές...Σε αυτό το επεισοδιο δεν καταλαβαίνω τη σκηνή μέλουσας Βασσίλισας-Σανσα, Θιον-Μπολτον, και τις σκηνές με τα σαλιαρισματα...Δεν προσφέρουν κάτι στην υπόθεση δεν μαθαίνουμε κάτι για τους χαρακτήρες. Δυστυχώς έχουμε γεμίσματα και πάλι και η μόνη ελπίδα ειναι να επικεντρωθεί ενα επεισόδιο σε μία κατάσταση δεν ξέρω ποια και σε πιο μέρος όπως πέρυσι με τη μάχη του ποταμού. Η κινηση του βασιλοκτονου δεν εχει λογική δεν τη καταλαβαινω γιατι να την κάνει, δεν καταλαβαίνω την εμμονήούτε και την υπόσχεση που δίνει αφου ξέρει οτι δεν θα είναι δυνατό να την τηρήσει.Δεν αντεχω αλλο φλατ-γεμισμα-λιγο απ'ολα επεισόδιο.
michael92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Οταν κάτι ειναι μέτριο δεν μπορείσ να το πεις ούτε καλό ουτε κακό. Σίγουρα περιμενα περισσότερα. Απο πλευράς ανάπτυξης-χτίσιμο χαρακτήρων ήταν καλό επεισόδιο. Απο πλευράς πλοκής σεναριακής εξέλιξης δραματικών συαναρπαστικών γεγονότων μάπα...Δεν έγινε τίποτα. Απο πλευράς Σεξ καταπληκτικό επεισόδιο απο πλευράς δράσης νερόβραστο. Δυστυχώς τα δύο τελευταία επεισόδια έχουν πολλές σκηνές που για μένα ειναι περιτές...Σε αυτό το επεισοδιο δεν καταλαβαίνω τη σκηνή μέλουσας Βασσίλισας-Σανσα, Θιον-Μπολτον, και τις σκηνές με τα σαλιαρισματα...Δεν προσφέρουν κάτι στην υπόθεση δεν μαθαίνουμε κάτι για τους χαρακτήρες. Δυστυχώς έχουμε γεμίσματα και πάλι και η μόνη ελπίδα ειναι να επικεντρωθεί ενα επεισόδιο σε μία κατάσταση δεν ξέρω ποια και σε πιο μέρος όπως πέρυσι με τη μάχη του ποταμού. Η κινηση του βασιλοκτονου δεν εχει λογική δεν τη καταλαβαινω γιατι να την κάνει, δεν καταλαβαίνω την εμμονήούτε και την υπόσχεση που δίνει αφου ξέρει οτι δεν θα είναι δυνατό να την τηρήσει.Δεν αντεχω αλλο φλατ-γεμισμα-λιγο απ'ολα επεισόδιο. Καλύτερα σταμάτα το Game of Thrones όσο είναι καιρός γιατί θα απογοητευτείς. To GOT δεν είναι Starks VS Lannisters ή Targaryen vs All. Πραγματεύεται τις συγκρούσεις συμφερόντων και ιδανικών ανάμεσα στα noble houses, κάτι το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα από το πρώτο επισόδειο. Αυτό είναι το game of thrones. Έτσι θα είναι όλες οι υπόλοιπες season γιατί ακολουθούν αρκετά τα βιβλία, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Εγώ προσωπικά το προτιμώ έτσι, είναι κάτι διαφορετικό από τις κλασσικές κοινότυπες αμερικανιές. 4
Rabican Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δεν εχω καταλαβει κατι σχετικα με το τελευταιο επεισοδιο οι wildlings πεταξαν σχοινια κι ανεβασαν καμποσους στο τοιχος και μετα κατεβηκαν απο αυτο κατευθυνομενοι προς το Castle Black. εν τελει που διαολο πανε αφου δεν ειδα να κινουνται παραλληλα με το τοιχος. σα να πηγαινουν στην ενδοχωρα μου φανηκε... επισης ο bran που ακριβως βρισκεται;; βορεια απο το winterfell αλλα ακομη δεν εχει φτασει στο castle black;
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δεν εχω καταλαβει κατι σχετικα με το τελευταιο επεισοδιο οι wildlings πεταξαν σχοινια κι ανεβασαν καμποσους στο τοιχος και μετα κατεβηκαν απο αυτο κατευθυνομενοι προς το Castle Black. εν τελει που διαολο πανε αφου δεν ειδα να κινουνται παραλληλα με το τοιχος. σα να πηγαινουν στην ενδοχωρα μου φανηκε... επισης ο bran που ακριβως βρισκεται;; βορεια απο το winterfell αλλα ακομη δεν εχει φτασει στο castle black; Χωρις να το εχω δει και απο αυτα που εχω διαβασει απο τα βιβλια. Κινηθηκαν νοτια με σκοπο να μην τους εντοπισουν, το Castle black απο το Νοτο δεν εχει τειχη και θελουν να τους αιφνιδιασουν. Αν κινουνταν παράλληλα με το τείχος θα τους εντοπιζαν και θα καλουσαν σε συναγερμο οσους εμειναν πισω. Ο Μπραν οπως τα λες κινειται (χαχαχα καλό;;; ) βορεια απο το winterfell με κατευθυνση και αυτος προς το castle black.
Rabican Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 thanks... επικη ατακα του Hodor........................ μας ξαφνιασε! επισης μου φαινεται πολυ περιεργο το παιχνιδι που παιζει η Μελλισανδρη. απο τη μια φαινεται να εχει ταχθει πληρως με το πλευρο του Stannis, απο την αλλη παει το διαδοχο του θρονου στο στομα του λυκου;;; wtf? θεωρητικα δεν ειναι ο Gendri διαδοχος, ακομη και πριν απο τον Τζοφρι η τον Stannis;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δεν μπορούμε να spoilerιάσουμε για τι τον θέλει... ναι είναι...
Rabican Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 με βαση τη σκηνη Joffrey-Tywin προσπαθω να φανταστω τους πιθανους τροπους με τους οποιους θα ηθελε ο γερο-Tywin να βασανισει τον εγγονο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα