kirileman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ωραία, έμαθα ποιός πέθανε στο επεισόδιο χωρίς να το δω...
Xorxhs! Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 σαπουνιζει λιγο ή μου φαινεται?....διερευσε και το series finale....
koystado Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ωραία, έμαθα ποιός πέθανε στο επεισόδιο χωρίς να το δω... ποιος πεθαίνει??? εγώ ποντάρω οτι θα πεθάνει ο robb
BiZi Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ποιος πεθαίνει??? εγώ ποντάρω οτι θα πεθάνει ο robb θα τα χασεις τα λεφτα σου...γκουχ γκουχ
DKNI Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 θα τα χασεις τα λεφτα σου...γκουχ γκουχEχεις διαβασει τα βιβλια?
georgeadams Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ωραία, έμαθα ποιός πέθανε στο επεισόδιο χωρίς να το δω...ποιος πεθαίνει??? εγώ ποντάρω οτι θα πεθάνει ο robb Για το συγκεκριμένο επεισόδιο μιλάει ο kirileman, όχι για το τί μπορεί να γίνει μετά από χρόνια όταν ολοκληρωθεί η σειρά...
BiZi Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Eχεις διαβασει τα βιβλια? οχι...εγω απαντησα στον kirileman που μιλησε για αυτο...(αν δεν κανω λαθος αναφερθηκε στο επεισοδιο 6) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2013 από BiZi
mpikoz Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Eχεις διαβασει τα βιβλια? Είσαι στην λίστα μου. Να προσέχεις...
Rabican Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 η melissandre ο thoros of myr, οι αλλοι στην astapor καθως και η deanerys μιλανε την ιδια γλωσσα (valyrian); δηλαδη υπαρχουν 3 γλωσσες στο GoT; αγγλικα, dothraki και valyrian; 1
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 η melissandre ο thoros of myr, οι αλλοι στην astapor καθως και η deanerys μιλανε την ιδια γλωσσα (valyrian); δηλαδη υπαρχουν 3 γλωσσες στο GoT; common tongue, dothraki και high valyrian; fixed Μέχρι στιγμής αυτές μας έχουν δείξει στην σειρά. 1
BiZi Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Στο επόμενο επεισόδιο μιλαω για το preview του επομενου απο αυτα που ειδα απο το βιντεο για το επομενο επεισοδιο κατα της γνωμη μου μαλλον η dany θα δοκιμασει τους unssultied αλλα δε θελω να λεω μεγαλα λογια...
Cossutius. Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Eτσι οπως πάει το πράγμα πάντως, στο τέλος οι κακοι θα βγουν ο Ρομπερτ και ο Stark και οι καλοί οι Λάνιστερ Η red woman μας είπε ήδη τι θα συμβεί στο τέλος αυτου του κύκλου παρεμπιπτόντος. Ο σκύλος νομίζω θα παιξει σημαντικότατο ρόλο και θα εξιλεωθεί. Και εν τέλη η Αρια δε θα χρησιμοποιήσει την "χάρη" που έχει επάνω του, αλλά σε κάποιον άλλο. Ασχετο αλλά διαβάζοντας κάποια πράγματα αντιληφθηκα οτι η αποσταση που χωριζει την Καλίση από τον θρόνο, ειναι τεράστια και όχι τοσο μικρη οσο φαίνεται στους χαρτες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα