Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία, έμαθα ποιός πέθανε στο επεισόδιο χωρίς να το δω...

ποιος πεθαίνει??? εγώ ποντάρω οτι θα πεθάνει ο robb

Δημοσ.

θα τα χασεις τα λεφτα σου...γκουχ γκουχ 

Δημοσ.

Ωραία, έμαθα ποιός πέθανε στο επεισόδιο χωρίς να το δω...

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο μιλάει ο kirileman, όχι για το τί μπορεί να γίνει μετά από χρόνια όταν ολοκληρωθεί η σειρά...

;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχεις διαβασει τα βιβλια?

οχι...εγω απαντησα στον kirileman που μιλησε για αυτο...(αν δεν κανω λαθος αναφερθηκε στο επεισοδιο 6) 

Επεξ/σία από BiZi
Δημοσ.

η melissandre ο thoros of myr, οι αλλοι στην astapor καθως και η deanerys μιλανε την ιδια γλωσσα (valyrian); δηλαδη υπαρχουν 3 γλωσσες στο GoT; αγγλικα, dothraki και valyrian;

• Like 1
Δημοσ.

η melissandre ο thoros of myr, οι αλλοι στην astapor καθως και η deanerys μιλανε την ιδια γλωσσα (valyrian); δηλαδη υπαρχουν 3 γλωσσες στο GoT; common tongue, dothraki και high valyrian;

fixed

Μέχρι στιγμής αυτές μας έχουν δείξει στην σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

Στο επόμενο επεισόδιο

BJx5QxwCcAAKIrC.jpg

μιλαω για το preview του επομενου

απο αυτα που ειδα απο το βιντεο για το επομενο επεισοδιο κατα της γνωμη μου  μαλλον η dany θα δοκιμασει τους unssultied αλλα δε θελω να λεω μεγαλα λογια...

Δημοσ.

Eτσι οπως πάει το πράγμα πάντως, στο τέλος οι κακοι θα βγουν ο Ρομπερτ και ο Stark και οι καλοί οι Λάνιστερ :P

Η red woman μας είπε ήδη τι θα συμβεί στο τέλος αυτου του κύκλου παρεμπιπτόντος.

Ο σκύλος νομίζω θα παιξει σημαντικότατο ρόλο και θα εξιλεωθεί. Και εν τέλη η Αρια δε θα χρησιμοποιήσει την "χάρη" που έχει επάνω του, αλλά σε κάποιον άλλο.

Ασχετο αλλά διαβάζοντας κάποια πράγματα αντιληφθηκα οτι η αποσταση που χωριζει την Καλίση από τον θρόνο, ειναι τεράστια και όχι τοσο μικρη οσο φαίνεται στους χαρτες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...