Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι επεισοδιάρα ήταν αυτή πιο χάλια δεν γινόταν άλλα μην λέω μεγάλα λόγια έχουμε ακόμα 4 επεισόδια

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως τη βρήκα κάπως υπερβολική τη "λύση"

για την προδοσία της Ros (την οποία γενικά τη συμπαθούσα ως χαρακτήρα :) ). O LittleFinger έχει "λόγο" να την τιμωρήσει (και πιθανότατα σκοτώσει), αλλά δεν κολλάει κάπως το να πάει στο Joffrey και να του πει, "ορίστε μια πόρνη που με πρόδωσε, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις"... Ή κάτι σε αυτά τα πλαίσια. Γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία, (και γενικότερα γιατί να αλληλεπιδράσει με τον unstable Joffrey; ) ;

Κι επίσης, ό,τι έχουμε δει από Joffrey, είχε και ένα έστω κατά κανόνα πολύ αδύναμο προσωπικό κίνητρο από πίσω... αυτό εδώ φάνηκε σαν σκηνή, "και παρεμπιπτόντως, την πουτάνα τη σκότωσε (αναμενόμενα) ο  Joffrey (που όπως ξέρετε είναι τέρας και τίποτα άλλο) για να εξασκηθεί στο σημάδι του or something" χωρίς να υπάρχει πολύ σκέψη (από πλευράς σεναρίου).

Δεν ξέρω, νομίζω ότι ήταν η σκηνή που με ενόχλησε περισσότερο στο επεισόδιο (ίσως μαζί με τις σκηνές του Theon που δεν έχω καταλάβει αν περιμένουν από την πολύ (μονότονη) επανάληψη των βασανιστηρίων ότι θα αρχίσουμε να τον συμπαθούμε...; Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί θα ήθελε κάποιος να τον κρατήσει ζωντανό....). Πάντως γενικότερα το επεισόδιο το βρήκα καλό -ειδικά ως προς τα interactions γιαγια vs Tywin, Tyrion και Cersei, και Littlefinger με Varys.

ηταν υπερβολικη αλλα αμα θυμασε κυκλοφορουσαν φημες οτι ο littlefinger θα εφευγε απο το king's landing πραγμα το οποιο δεν εγινε και ηθελε να δωσει ενα ηχηρο μηνυμα σε ολους (και ιδιαιτερα στον varys) οτι ειναι εδω θα μεινει και δε γουσταρει πουστιες και ειδικα με κοντινα του προσωπα

τι επεισοδιάρα ήταν αυτή πιο χάλια δεν γινόταν άλλα μην λέω μεγάλα λόγια έχουμε ακόμα 4 επεισόδια

και εμενα με χαλασε στο τελος λιγο που μονο τιτλοι τελους της φινος φιλμ δεν βγηκαν με το φιλι του snow και της ygritte αλλα γενικα ηταν ενα κανονικο επεισόδιο... μη περιμενεις παντα να εχει sex ξεκοιλιάσματα και ίντριγκες... αμα εχεις παρατηρησει σε ολη τη σεζον ακολουθουν ενα μοτιβο και τα επεισοδια πανε ανα 2, ενα ηρεμο που εξηγει ιστορια και ενα δυνατο που γινονται ολα πουτανα...

Δημοσ.

Ήξερα οτι θα ναι απογοήτευση οπότε δεν μπορώ να πώ οτι απογοητεύτηκα. Έκαναν τη σειρά σαν τη ταινία βαρομετρικό χααμηλό. Οι χειρότερες στιγμές αυτές με το Θίον και το μικρό με τα οράματα...Γενικά ενα επεισόδιο γέμισμα. Ωραίες στιγμές οι διάλογοι ευνούχου και Μικροδάκτυλου και συμπεθέρας-συμπεθέρου ( Καλά η αθεόβοφη ρωτάει τον φόβο και τον τρόμο των 7 Βασιλείων αν έχει ......'επεσα κάτω. Κωμική σκηνή  το ραντεβού Λόρας-Σανσα και η πρώτη σκηνή με το χοντρούλη τραγουδιστή (μάλλον με τη λόγχη κάποιον θα φάει σύντομα...)...Στη σκηνή Μελισάνδρα-άρυα μάθαμε τελικά με λίγη φαντασία ποια θα ναι στα σίγουρα η κατάληξη της Άρυα στο μέλλον. Τέλος θα περιμένω με αγωνία γιατί σίγουρα θα γίνει κάποτε, τον τρόπο που θα πεθάνει ο Τζόφρι..θα πρέπει να χει ξεχωριστή μεταχείρηση...Για το τέλος του επεισοδίου τι να πώ...αμερικάνικη σειρά... Ευτυχώς το επόμενο επισόδιο θα χει δράκους και αναμένεται πολύ δράση επιτέλους...

Δημοσ.

Ήξερα οτι θα ναι απογοήτευση οπότε δεν μπορώ να πώ οτι απογοητεύτηκα. Έκαναν τη σειρά σαν τη ταινία βαρομετρικό χααμηλό. Οι χειρότερες στιγμές αυτές με το Θίον και το μικρό με τα οράματα...Γενικά ενα επεισόδιο γέμισμα.

Έτσι είναι και τα βιβλία, όχι μόνο η σειρά. Τα τελευταία βιβλία είναι ένα συνεχόμενο γέμισμα.

Δημοσ.

...

Πέραν απο το ότι δεν βάζεις spoiler, ποστάρεις και το preview που ανέβηκε στην προηγούμενη σελίδα :P

και εμενα με χαλασε στο τελος λιγο που μονο τιτλοι τελους της φινος φιλμ δεν βγηκαν με το φιλι του snow και της ygritte αλλα γενικα ηταν ενα κανονικο επεισόδιο... μη περιμενεις παντα να εχει sex ξεκοιλιάσματα και ίντριγκες... αμα εχεις παρατηρησει σε ολη τη σεζον ακολουθουν ενα μοτιβο και τα επεισοδια πανε ανα 2, ενα ηρεμο που εξηγει ιστορια και ενα δυνατο που γινονται ολα πουτανα...

Το τέλος που λες εγώ πιστεύω πως ήταν nice touch.

αρχικά και εγώ έλεγα σιγά τα σιρόπια, αλλα μετα σκέφτηκα πόσες τέτοιες πραγματικά χαρούμενες σκηνές μας έχει δώσει η σειρά σε 3 χρόνια? 2 νεαρά παιδιά, πραγματικά ερωτευμένα (σε αντίθεση με κατι συμφωνημένους γάμους πχ) στην κορυφή του κόσμου... 

Μια σκηνή που ήρθε μετά την αποκάλυψη της Ros και τον μονόλογο του LF περι χάος, ήταν nice touch. Ποιός ξέρει πότε θα κάνουμε να ξαναδούμε..

Δημοσ.

Έτσι είναι και τα βιβλία, όχι μόνο η σειρά. Τα τελευταία βιβλία είναι ένα συνεχόμενο γέμισμα.

που να δεις τι θα γινοταν στην 5η σεζον αν αφορουσε μονο το 4ο βιβλιο με τους τοσσους νεους χαρακτηρες χωρις καμια αναφορα στους παλιους...τεσπα απο οτι ακουσα θα κανουν το 4ο και το 5ο μαζι ισως σε 3 τηλεοπτικες σεζον οποτε δεν θα υπαρχει το κενο που υπηρχε στα βιβλια...

το 4ο και το 5ο απλα βαλαν ολους τους παιχτες στο παιχνιδι, ενω τα πρωτα ειναι απλα σταρκ-λανιστερ με λιγο ντανι και μπαραθιον και ιδιως το 5ο δεν θα το ελεγα γεμισμα, στο 5ο συμβαινουν σημαντικα πραγματα...

Δημοσ.

Kαποιος που να εχει διαβασει τα βιβλια

Προσοχη ακολουθει ερωτηση που η απαντηση ειναι spoiler από το βιβλίο

Αν εχω καταλαβει καλα τον Θιον τον κρατανε οι Μπολτον, συμμαχοι του Ρομπ Σταρκ, που ειναι σαδιστες, σωστα? Και ο τυπος ειναι ο μπασταρδος γιος του Μπολτον που ο μπαμπας του ειπε στον Ρομπ "ασε με να στειλω τον μπασταρδο μου να ελευθερωσει το Γουιντερφελ απο τον Θιον" σωστα?

Επισης, ο μπαμπας Μπολτον ειναι ο τυπος που εχει αυτη την στιγμη τον Τζειμι και την Μπριαν, σωστα?

Δημοσ.

Kαποιος που να εχει διαβασει τα βιβλια

Προσοχη ακολουθει ερωτηση που η απαντηση ειναι spoiler από το βιβλίο

Αν εχω καταλαβει καλα τον Θιον τον κρατανε οι Μπολτον, συμμαχοι του Ρομπ Σταρκ, που ειναι σαδιστες, σωστα? Και ο τυπος ειναι ο μπασταρδος γιος του Μπολτον που ο μπαμπας του ειπε στον Ρομπ "ασε με να στειλω τον μπασταρδο μου να ελευθερωσει το Γουιντερφελ απο τον Θιον" σωστα?

Επισης, ο μπαμπας Μπολτον ειναι ο τυπος που εχει αυτη την στιγμη τον Τζειμι και την Μπριαν, σωστα?

O πάτερ Bolton έτρωγε στο τραπέζι με Jaime/Brienne ναι

Για το άλλο που λες, το έχουν αφήσει επίτηδες ασαφές

Απάντηση βιβλίου

ναι ο μπάσταρδος γιός του Bolton είναι

Δημοσ.

η ξενερα θα ειναι να πει στο τελος "and then bran woke up in his bed in winterfell with his father by his side"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα πω κατι χοντρο, αλλα, με εξαιρεση την Ντανι για να μη φαω και γενικη κατακραυγη, αυτη η Ros ηταν αυτη που γουσταρα περισσοτερο λογω προσοντων.... ολες ειναι αβυζες! αυτη ηταν τσουπωτη κι ωραια.. κριμα..

Επεξ/σία από Rabican

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...