Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 noooooooooooooooo πάει η τσατσά... 5
BiZi Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 ο θιον μια χαρα τα καταλαβε πιστευω ολα... ποιος ειναι που ειναι και το λογο που τον εχουν εκει και επισης ολοι καταλαβαμε οτι τελικα το παλικαρι της φακης ειναι σαδομαζο (με τετοιο πατερα) αυτο που μου κινησε τη περιεργεια ειναι τι θα κανουν με την brienne
Kasrith Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Το 'Death' της Arya μου έφερε στο μυαλό το Supernatural 2
Weiss Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τι συμπαθητικο παιδακι αυτος ο Joffrey! Συνεχιζει να με εκπλησσει με την καλοσυνη του
dekulinkgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Το 'Death' της Arya μου έφερε στο μυαλό το Supernatural καλα κορυφαια σκηνη αυτη και κορυφαιο τραγουδι
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Τι συμπαθητικο παιδακι αυτος ο Joffrey! Συνεχιζει να με εκπλησσει με την καλοσυνη του Δεν μας εδειξαν ομως τη σκηνη οι βλάκες... 2
NoisePollution Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Post #1000 Τι κερδίζω? Μια νύχτα στο στέκι του Μικροδάχτυλου?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Είναι και λίγο ανώμαλο το παιδάκι, αντί να θέλει να τη περάσει ένα χεράκι τουλάχιστον πρώτα...
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 noooooooooooooooo<br><br>* SPOILER * Και έλεγα οκ χαλαρο επεισόδιο σημερα..απλα θα προχωρήσουν αυτά που ηδη ξερουμε και εκει στο τελος που ο δαχτυλακης ελεγε τις αμπελοφιλοσοφιες τους να σου και το σοκ.whyyyyyyy?
chill Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Είναι και λίγο ανώμαλο το παιδάκι, αντί να θέλει να τη περάσει ένα χεράκι τουλάχιστον πρώτα... Είχε την Σάνσα, δεν την άγγιξε......αν περιμένει η Μαργιωρή να δει χαρά στα σκέλια, ατύχησε. Το παλικάρι είναι χαμένη υπόθεση. Αν δεν τον περάσει ένα χεράκι ο Λόρας δεν βλέπω να γνωρίζει το σέξ..., Από την άλλη υπάρχει η αδερφή του η Μυρσέλα, μπορεί να θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα των γονιών του
BiZi Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ο λογος πιστευω που μας εδειξε τι εκανε ο joffrey στη αλλη ειναι για να δειξει τη βρωμια που υπαρχει πισω απο καθε εναν (και ειδικα τον "βασιλια") και οτι ολα γινονται για να φτασουμε στη κορυφωση στην οποια ΜΑΚΑΡΙ να πεθανει επιτελους γιατι μας εχει φαει τη ψυχη (απο τη πρωτη σεζον του τη φυλαμε) και επισης να δουμε πως δουλευουν τα πραγματα σε καιρο κρισης που θα βγει στην επιφανεια ο πραγματικος εαυτος του καθενος, οι συμμαχιες τοτε θα εχουν μικρη σημασια και θα επιβιωσει ο δυνατοτερος...
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Πάντως τη βρήκα κάπως υπερβολική τη "λύση" για την προδοσία της Ros (την οποία γενικά τη συμπαθούσα ως χαρακτήρα ). O LittleFinger έχει "λόγο" να την τιμωρήσει (και πιθανότατα σκοτώσει), αλλά δεν κολλάει κάπως το να πάει στο Joffrey και να του πει, "ορίστε μια πόρνη που με πρόδωσε, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις"... Ή κάτι σε αυτά τα πλαίσια. Γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία, (και γενικότερα γιατί να αλληλεπιδράσει με τον unstable Joffrey; ) ; Κι επίσης, ό,τι έχουμε δει από Joffrey, είχε και ένα έστω κατά κανόνα πολύ αδύναμο προσωπικό κίνητρο από πίσω... αυτό εδώ φάνηκε σαν σκηνή, "και παρεμπιπτόντως, την πουτάνα τη σκότωσε (αναμενόμενα) ο Joffrey (που όπως ξέρετε είναι τέρας και τίποτα άλλο) για να εξασκηθεί στο σημάδι του or something" χωρίς να υπάρχει πολύ σκέψη (από πλευράς σεναρίου). Δεν ξέρω, νομίζω ότι ήταν η σκηνή που με ενόχλησε περισσότερο στο επεισόδιο (ίσως μαζί με τις σκηνές του Theon που δεν έχω καταλάβει αν περιμένουν από την πολύ (μονότονη) επανάληψη των βασανιστηρίων ότι θα αρχίσουμε να τον συμπαθούμε...; Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί θα ήθελε κάποιος να τον κρατήσει ζωντανό....). Πάντως γενικότερα το επεισόδιο το βρήκα καλό -ειδικά ως προς τα interactions γιαγια vs Tywin, Tyrion και Cersei, και Littlefinger με Varys. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα