wizzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ο Beric Dondarrion έχει στην παρέα του έναν ιερέα του θεού της φωτιάς, ο οποίος τον ανασταίνει συνέχεια για ένα σημαντικό plot point που θα δούμε αργότερα. Ο ιερέας υποτίθεται πως έχει την ίδια θρησκεία με την Melissandre. Αν και εγώ προσωπικά υποψιάζομαι πως η Melissandre δεν έχει καμία σχέση με τον θεό, είναι απλή μάγισσα και τους δουλεύει όλους κανονικά. OK, thanks! Ελπίζω το plot point να είναι τόσο σημαντικό ώστε να αξίζει την αναμονή!
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Οκ, αυτό είναι μια εξήγηση. Βέβαια αν δεις και το family tree των Baratheon, οι Stannis, Robert κτλ είναι εγγονοί της Rhaelle Targaryen - αδερφή του Aegon the Conqueror (η οποία και αυτή είχε δράκο)!!! Άρα η πιτσιρίκα είναι ίδια γενιά ουσιαστικά με την Dany (η οποία βέβαια προέρχεται απο pure targaryen bloodline). Άρα κάτι λίγο Dragonblood ίσως και να παίζει μέσα της. Κατα τ'άλλα μπορεί να είναι απλά πανούκλα, απλά νομίζω ότι καμία σκηνή δεν είναι τυχαία. Δεν νομίζω να μας έδειξε ότι ο Stannis έχει κόρη απλά για να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη άποψη για τον χαρακτήρα του. Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό πραγματικά. Μένει και στο Dragonstone... βιβλιοσποιλερ ρε σεις παιζει να μην δειξουν patchface στη σειρα? Λογικά όχι. Αφου τους στίχους τους τραγουδάει η Shireen. Είναι λογικό, έχουν πολλούς χαρακτήρες στην σειρά ήδη. Βιβλιόσποιλερ Καταρχήν δεν χρειάζεται. Εδώ κόβουν χαρακτήρες όπως τον Edric Storm (και όμως το όνομα Edric υπήρχε στο επεισόδιο αυτό, nice touch) τον Patchface θα βάλουνε? Επίσης απο fools μπορεί να γεμίσει ο τόπος. Ο Dontos λογικά θα επιστέψει, ίσως δούμε τον fool των Frey, εαν βάζανε και τον Patchface θα ταν too much. Μια χαρά ήταν έτσι, μάρεσε πολύ ο ρόλος της μικρής - τόσο πιο πολύ με το τραγούδι. Τον Τύριον δεν τον λες Λάνιστερ...μόνο το όνομα έχει. Πως ορίζεις εσύ τι θα πει να είσαι Lannister δηλαδή για πες μας... βιβλιοκουβεντα δεν με εχει χαλασει κατι μεχρι τωρα...οι ταιρελ, οι μαρτελ και οι γκρειτζοι θα εμφανιστουν πιο μετα...συνεχεια προσθετουν χαρακτηρες και ειναι ηδη περισσοτεροι απο οσοι μπορει να αντεξει η πλειοψηφια του τηλεοπτικου κοινου... το κοψιμο του σερ ντοντος, δεν με πολυενοιαξε, αλλα ο patchface ηταν μια πολυ σκοτεινοτρελη φιγουρα που προσθετε πολυ ατμοσφαιρα στα βιβλια, θα ενωσουν το ρολο του με την μικρουλα?και αυτο μπορει να δουλεψει καλα, ισως ο patchface να εβγαινε πολυ κιτς στην τιβι, ισως ακομα να της δωσουν και το ρολο του ελντρικ, που επισης βγαζει νοημα... τον μπελβας μπορει να τον προσθεσουν αργοτερα οταν η ντανι φτασει στη μιριν, δινοντας του ενα ψιλοδιαφορετικο background Έχουμε και λέμε βιβλιοκουβέντα Ο Dontos δεν κόπηκε. Και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή της χρονιάς φέτος, αλλα δεν είναι λογικό να τον δώσουν ολόκληρη σκηνή πέρσι και φέτος να τον κόψουν. Απλώς θα φύγει ο LF μιας και αποφάσισε η άλλη να μείνει πίσω και enter Dontos. Κανονική πορεία δηλαδή. Ο Patchface όντως είναι too much επι σκηνής. Εμένα θα μάρεσε πολύ, αλλα είναι απλά ένα ακόμα bonus για τους book readers. Θα έβγαινε πολύ wtf και καρικατούρα στην tv - όπως επίσης και Vargo Hoat -> ergo Locke. Ο Belwas, δυστυχώς (ίσως και η μόνη αλλαγή παράλειψη για την οθόνη που λέω δυστυχώς) δεν θα εμφανιστεί ούτε αργότερα στην σειρά σαυτόν τον ρόλο. Ο GRRM είπε ο ίδιος πως δεν πρόκεται να προσθετεί στο cast. Εγώ αφήνω ελπίδες πως θα εμφανιστεί με τους υπόλοιπους pit fighters αργότερα, σαν εντελώς secondary χαρακτήρας και άρα ένα ακόμα easter egg/book nod, απο τα οποία είχαμε αρκετά ήδη φέτος. Η καλύτερη σκήνη μέχει τώρα στη σειρά....υοκλινομαι ,,,ΕΠΟΣ...Οταν είπε ντοβαγκέιντις...πάγωσα,,,στο Ντρακάρις...ανατρίχιασα... Η καλύτερη σκηνή της σεζόν (και ίσως στην σειρά) μέχρι στιγμής είναι αυτή εδώ φίλτατε http://www.youtube.com/watch?v=Gtio7oxrPHI Όσο για το επόμενο επεισόδιο που λες ίσως βγει μάπα, γελώ απλά γιατί φέτος μας έχουν δώσει 5/5 και δεν πιστεύω πως ξαφνικά θα βγει μάπα πως το μεταφρασαν το γελωτοποιο του σταννις στα ελληνικα?στα βιβλια ειναι ο μονος φιλος της κορης του στανις, φαινεται οτι στη σειρα, δωσαν στη μικρη και το ρολου του, οσο και το ρολο του εντρικ... απλα νομιζα οτι επαιζε κατι παραπανω με το χαρακτηρα του, φαινεται πως οχι Ο ρολος που λες του Edric αλλού είναι, όχι στην Shireen
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 μπα μωρε, μαλλον τους κοψαν ολους τους γελωτοποιους... μονο τον fool των μπολτον να μην κοψουν...
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 μπα μωρε, μαλλον τους κοψαν ολους τους γελωτοποιους... Ο Dontos είναι μέσα 100%, υπογράφω Season 2 pic inside
Kasrith Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Lol!http://freshfromtheowen.tumblr.com/post/49229692856/the-secret-behind-the-lords-kiss-original 1
Voodooman Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Έστρωσε ή σειρά για εμένα, είναι σειρά που στρώνει. Τα τελευταία δύο επεισόδια ήταν πιο στρωτά και είχαν συνέχεια. Απλά με όλες αυτές τις εκ βαθέων εξομολογήσεις των χαρακτήρων, έπαψαν να υπάρχουν κακοί στη σειρά, δεν βλέπω να έμεινε κάποιος πραγματικά κακός και μοχθηρός. Δεν το λέω για κακό αυτό, ίσα-ίσα, απλά ως παρατήρηση. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Τάιγουιν.
NoisePollution Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πως ορίζεις εσύ τι θα πει να είσαι Lannister δηλαδή για πες μας... Λανιστερ εστί ύψος...lol Απλά εννοώ ότι έχει κόντρα και με τον πατέρα του και με την αδερφή του.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Έστρωσε ή σειρά για εμένα, είναι σειρά που στρώνει. Τα τελευταία δύο επεισόδια ήταν πιο στρωτά και είχαν συνέχεια. Απλά με όλες αυτές τις εκ βαθέων εξομολογήσεις των χαρακτήρων, έπαψαν να υπάρχουν κακοί στη σειρά, δεν βλέπω να έμεινε κάποιος πραγματικά κακός και μοχθηρός. Δεν το λέω για κακό αυτό, ίσα-ίσα, απλά ως παρατήρηση. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Τάιγουιν. Mα αυτό ισχυε απο την αρχη, δεν υπάρχουν καλοι και κακοι, υπάρχουν αλληλεπιδράσεις χαρακτηρων. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ο μπάσταρδος του Μπόλτον είναι κακός. Και το Βουνό. Και ο Τζόφρι και η Σέρσι. Εχουμε και κακούς απλά πολλών διαβαθμίσεων
Voodooman Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Στην αρχή εύκολα μπορούσες να βάλεις ταμπέλες και να πεις ότι κακοί είναι αυτοί,αυτοί και αυτοί. Στη συνέχεια όμως και βλέποντας τα κίνητρα του καθενός, αρχίζεις να τους καταλαβαίνεις. Αυτό ξεκίνησε για εμένα με τον Τύριον και από τότε είδαμε ότι οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες έχουν τα βάσανά τους. Κακοί χωρίς ελαφρυντικό μου έρχονται στο μυαλό τώρα μόνο ο Τζόφρι (αν και ίσως έχει και αυτός ελαφρυντικά παρακάτω-υπόθεση κάνω) και η κόκκινη ιέρεια.. 1
xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 kasrith βιβλιοκουβεντα για το ρολο του εντρικ, εννοω πως η μελ θα θελει να καψει τη μικρη λογω της βασιλικης καταγωγης της, οπως ηθελε με τον εντρικ στα βιβλια. απο οτι φαινεται η σχεση της μητερας της μαζι της ειναι εντελως διαφορετικη για αυτο το λογο...λες να το δωσουν στον τζεντρι και να δουμε τη μελ μαζι με τους bwb στο επομενο επεισοδειο?δεν μπορουν να το πηδηξουν αυτο γιατι σχετιζεται με το θανατο των τριων... και σου λεω με πειραξε για τον patchface γιατι πιστευα οτι κρυβεται κατι παραπανω πισω απο το χαρακτηρα...εκτος απο τους γελωτοποιους η σειρα δεν τα παει καλα και με τις διαφορες προφητειες, που επισης φαινεται να τις κοψαν... ο ντοντος μπορει να μπηκε στο καστ, αλλα του κοψαν ολες τις σκηνες και τις δωσαν στον λιτλφινγκερ και νομιζω οτι πιο πιθανο οταν αυτος φυγει να τις δωσουν στην ροουζ...ασε που τον ειδαμε ως ιπποτη, τον ειδαμε ως γελωτοποιο και δεν θυμαμαι?
koystado Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 μάπα το καρπούζι (το επεισόδιο) το χειρότερο μέχρι στιγμής
Rabican Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 ωραιο επεισοδιακι.. πολυ ευχαριστηθηκα που ο Hound κερδισε, οπως επισης και το παγωμενο χαμογελο της cersei....!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Στην αρχή εύκολα μπορούσες να βάλεις ταμπέλες και να πεις ότι κακοί είναι αυτοί,αυτοί και αυτοί. Στη συνέχεια όμως και βλέποντας τα κίνητρα του καθενός, αρχίζεις να τους καταλαβαίνεις. Αυτό ξεκίνησε για εμένα με τον Τύριον και από τότε είδαμε ότι οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες έχουν τα βάσανά τους. Κακοί χωρίς ελαφρυντικό μου έρχονται στο μυαλό τώρα μόνο ο Τζόφρι (αν και ίσως έχει και αυτός ελαφρυντικά παρακάτω-υπόθεση κάνω) και η κόκκινη ιέρεια.. Εκτός απο τους Stark δεν νομίζω να υπάρχει "pure" καλός στη σειρά (αν και ο Robb δεν τίμησε τον όρκο του στον γερο-Frey). Ούτε καν η Ντάνυ. Ο καθένας θέλει τον θρόνο για τους δικούς του λόγους. Ούτε τους Greyjoy τους λες καλούς. Αυτοί ήταν στο νησί τους ανεξάρτητοι, γιατί επιτέθηκαν στον βορρά;
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Εκτός απο τους Stark δεν νομίζω να υπάρχει "pure" καλός στη σειρά (αν και ο Robb δεν τίμησε τον όρκο του στον γερο-Frey). Ούτε καν η Ντάνυ. Ο καθένας θέλει τον θρόνο για τους δικούς του λόγους. Ούτε τους Greyjoy τους λες καλούς. Αυτοί ήταν στο νησί τους ανεξάρτητοι, γιατί επιτέθηκαν στον βορρά; Γιατι τον βρηκαν ευάλωτο και ο γερο-Γκρειτζοι κατηγορει τους Σταρκ και τον Ρομπερτ για το θανατο των παιδιων του (πλην Θιον που τον επιασαν ομηρο) κατα την επανασταση που εκανε πριν 8-10 χρονια. Επίσης δεν ηταν ανεξάρτητοι αλλα προσπαθησαν να ανεξαρτητοποιηθούν. * Οι βορειοι επειδη απο βορρά προστατευονται απο το τοιχος και τη night watch δεν ειχαν λογο να αφησουν πολύ στρατό πίσω γιατι ο μονος δρομος να περάσει κανεις στο βορρά ειναι μέσα από κατι βαλτους που ειναι σχεδον απροσπέλαστοι από ενα στρατό ενώ εχουν εκει κοντα και ενα καστρο που εποπτεύει το πέρασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα