Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον δρομο που χαραξε ο τζον σνοου.

Παρθενος αλλα εκανε και μια ανακαλυψη για την εποχη του!

Υπαρχει περιπτωση ο παραφρων βασιλιας να ειναι ζωντανος;

Δημοσ.

Απο τους τιτλους της season μου φαινεται το 9 επεισοδιο θα ειναι φοβερο/ανατρεπτικο  :-D

Δημοσ.

εγω ενα εχω να πω που δεν το εχω δει να γραφεται:<br /><br />τι γυναικαρα η σερσεϊ θεε μου,<br />ειδικα το ξανθο της παει πιο πολυ,<br />αλλα ειναι απιστευτη, δεν υπαρχει

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, αυτό είναι μια εξήγηση. Βέβαια αν δεις και το family tree των Baratheon, οι Stannis, Robert κτλ είναι εγγονοί της Rhaelle Targaryen - αδερφή του Aegon the Conqueror (η οποία και αυτή είχε δράκο)!!! Άρα η πιτσιρίκα είναι ίδια γενιά ουσιαστικά με την Dany (η οποία βέβαια προέρχεται απο pure targaryen bloodline). Άρα κάτι λίγο Dragonblood ίσως και να παίζει μέσα της.

Κατα τ'άλλα μπορεί να είναι απλά πανούκλα, απλά νομίζω ότι καμία σκηνή δεν είναι τυχαία. Δεν νομίζω να μας έδειξε ότι ο Stannis έχει κόρη απλά για να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη άποψη για τον χαρακτήρα του.

Μέχρι το τελευταίο βιβλίο όποτε αναφέρεται η κόρη, για grayscale μιλάνε όλοι. Δεν νομίζω να ισχύει η παρατηρήση σου, αν και έξυπνη.

Δημοσ.

βιβλιοσποιλερ

ρε σεις παιζει να μην δειξουν patchface στη σειρα?

Spoiler από βιβλίο

θύμισέ μου σε παρακαλώ, ποιος ακριβώς είναι ο Patchface; Είτε επειδή έχει χρόνια που διάβασα τα βιβλία (μετά από πολύ καιρό, αξιώθηκα και διαβάζω το 5ο και τελευταίο) ή επειδή το διάβασα στα ελληνικά, δε μου θυμίζει κάτι το όνομα που γράφεις...

Δημοσ.

Spoiler από βιβλίο

θύμισέ μου σε παρακαλώ, ποιος ακριβώς είναι ο Patchface; Είτε επειδή έχει χρόνια που διάβασα τα βιβλία (μετά από πολύ καιρό, αξιώθηκα και διαβάζω το 5ο και τελευταίο) ή επειδή το διάβασα στα ελληνικά, δε μου θυμίζει κάτι το όνομα που γράφεις...

πως το μεταφρασαν το γελωτοποιο του σταννις στα ελληνικα?στα βιβλια ειναι ο μονος φιλος της κορης του στανις, φαινεται οτι στη σειρα, δωσαν στη μικρη και το ρολου του, οσο και το ρολο του εντρικ...

απλα νομιζα οτι επαιζε κατι παραπανω με το χαρακτηρα του, φαινεται πως οχι

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι - ειδικά όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία (γιατί δεν προβλέπεται να εξηγηθεί επαρκώς στη σειρά):

Τι παίζει με τη νεκρανάσταση του τυπά που μονομάχησε με τον Hound στην σπηλιά; Πως την είδε ο G. R.R. Martin, άπειρα "κανονάκια" κι έτσι;

Spoilerιάστε άφοβα.

Δημοσ.

Spoiler από βιβλίο

πως το μεταφρασαν το γελωτοποιο του σταννις στα ελληνικα?στα βιβλια ειναι ο μονος φιλος της κορης του στανις, φαινεται οτι στη σειρα, δωσαν στη μικρη και το ρολου του, οσο και το ρολο του εντρικ...

απλα νομιζα οτι επαιζε κατι παραπανω με το χαρακτηρα του, φαινεται πως οχι

Σαν γελωτοποιό τον θυμάμαι στο βιβλίο. To όνομά του δεν το θυμάμαι (πάει πολύς καιρός από όταν το διάβασα), θα πρέπει να ανατρέξω στο βιβλίο για να δω αν αναφέρεται καν (λογικά θα αναφέρεται αφού υπάρχει και στο original book).

Thanks.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι - ειδικά όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία (γιατί δεν προβλέπεται να εξηγηθεί επαρκώς στη σειρά):

Τι παίζει με τη νεκρανάσταση του τυπά που μονομάχησε με τον Hound στην σπηλιά; Πως την είδε ο G. R.R. Martin, άπειρα "κανονάκια" κι έτσι;

Spoilerιάστε άφοβα.

Ο Beric Dondarrion έχει στην παρέα του έναν ιερέα του θεού της φωτιάς, ο οποίος τον ανασταίνει συνέχεια για ένα σημαντικό plot point που θα δούμε αργότερα.

Ο ιερέας υποτίθεται πως έχει την ίδια θρησκεία με την Melissandre. Αν και εγώ προσωπικά υποψιάζομαι πως η Melissandre δεν έχει καμία σχέση με τον θεό, είναι απλή μάγισσα και τους δουλεύει όλους κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φοβαμαι να ανοιξω spoiler και ας εχω δει το τελευταιο επεισοδιο...Δεν πατε καλυτερα σε ξεχωριστό thread το οποίο υπάρχει, να συζητάτε ελευθερα  ?  Μπορείτε να το γυρίσετε και σε trivial φαση, άμα λάχει..

Επεξ/σία από Xorxhs!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...