xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 ε δεν τιθεται θεμα συμπαθειας για τα λιονταρια...απλα σεβασμος...
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 για δωστε βοηθεια, ο τζον οταν λεει για τον αριθμο της φρουρας στο castle black, πουλαει παππα ή λεει αληθεια? επισης τωρα που το σκεφτομουν το επεισοδειο αδικησε πολυ τον λορας
ZAKKWYLDE Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Είναι από ένα είδος πανούκλας που λέγεται grayscale. Οκ, αυτό είναι μια εξήγηση. Βέβαια αν δεις και το family tree των Baratheon, οι Stannis, Robert κτλ είναι εγγονοί της Rhaelle Targaryen - αδερφή του Aegon the Conqueror (η οποία και αυτή είχε δράκο)!!! Άρα η πιτσιρίκα είναι ίδια γενιά ουσιαστικά με την Dany (η οποία βέβαια προέρχεται απο pure targaryen bloodline). Άρα κάτι λίγο Dragonblood ίσως και να παίζει μέσα της. Κατα τ'άλλα μπορεί να είναι απλά πανούκλα, απλά νομίζω ότι καμία σκηνή δεν είναι τυχαία. Δεν νομίζω να μας έδειξε ότι ο Stannis έχει κόρη απλά για να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη άποψη για τον χαρακτήρα του. Παίζει να είμαι από τους λίγους σε αυτό το thread που δεν συμπαθεί τα λιοντάρια. Προτιμώ τους δράκους και τα ρόδα. Μόνο εγώ συμπαθώ τους Στάρκ δηλαδή; Εντάξει ο Robb δεν ξέρει που να βάλει ούτε το ξίφος του ούτε το .... Η Sansa είναι μυξοπαρθένα, η Arya οκ είναι γαμάτη αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα ακόμα. Ο Brann ακόμα ψάχνεται με τις δυνάμεις του, αλλά που θα πάει θα τους τη φέρουν κάποια στιγμή. 1
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 βιβλιοσποιλερ ρε σεις παιζει να μην δειξουν patchface στη σειρα?
dekulinkgr Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 εδω δεν εχουν δειξει αλλους χαρακτηρες τι να πω.
CarbonFibre Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Και εγώ συμπαθώ τους Σταρκ αλλά ο Ρομπ όσο καλός στρατηγός και να έχει αποδειχθεί άλλο τόσο αντίστοιχα κακός πολιτικός είναι.Δεν γίνεται την μια να παίρνεις αποφάσεις συναισθήματος και την άλλη αποφάσεις τιμής.Γίνεται ασυνεπείς και άρα ανάξιος εμπιστοσύνης. Φέρτε πίσω τον Μπεντζεν Σταρκ!!!
georgeadams Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 για δωστε βοηθεια, ο τζον οταν λεει για τον αριθμο της φρουρας στο castle black, πουλαει παππα ή λεει αληθεια? Εκτός αν έχουν κάνει τραγικές αλλαγές σε σχέση με το βιβλίο, λέει ψέμματα. Ο γερο-Μόρμοντ πήρε μαζί του βόρεια του τοίχους το μεγαλύτερο μέρος της φρουράς του Castle Black.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Εκτός αν έχουν κάνει τραγικές αλλαγές σε σχέση με το βιβλίο, λέει ψέμματα. Ο γερο-Μόρμοντ πήρε μαζί του βόρεια του τοίχους το μεγαλύτερο μέρος της φρουράς του Castle Black. !!!!!!!!! Spoiler βιβλιου !!!!!!!! Παπά πουλάει, πίσω έμειναν μονο οι γέροι, κάποιοι builders κλπ Απλως ο τυπάς με τον αετο μπορουσε να δει ποια καστρα ήταν άδεια και ποια όχι αρα τον τεσταρε αλλά σιγουρα δεν μπορουσε να μετρησει πόσοι ηταν στα καστρα αφου και ο Τζον θα μπορουσε να βρει δικαιολογιες ότι τους εστειλαν αλλου και δεν το ηξερε κλπ
DKNI Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 1. O Robb ειναι γιος του πατερα του. ΦΥΣΙΚΑ και θα διαλεγε το "τιμιο" και οχι το "συμφερον". Η μονη συναισθηματικη αποφαση σε αντιθεση με την τιμη του, ειναι οταν παντρευτηκε την Ταλισα αλλα αυτο ισως δειχνει οτι οι Σταρκ μονο για την παιδια και τη γυναικα βαζουν το συναισθημα πανω απο την τιμη 2. Ο τυπος που παιζει τον Τζειμι εδωσε μια απο τις καλυτερες σκηνες στη σειρα απο αποψη ηθοποιιας. Ηταν πολυ ευκολο να βγει cheesy και μελο αλλα δεν νομιζω οτι βγει. Πραγματικα εβγαλε το συναισθημα "εγω ρε και την ψυχη μου εχω δωσει για σας. ΖΩΑ!"
Chrisxxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 1. O Robb ειναι γιος του πατερα του. ΦΥΣΙΚΑ και θα διαλεγε το "τιμιο" και οχι το "συμφερον". Η μονη συναισθηματικη αποφαση σε αντιθεση με την τιμη του, ειναι οταν παντρευτηκε την Ταλισα αλλα αυτο ισως δειχνει οτι οι Σταρκ μονο για την παιδια και τη γυναικα βαζουν το συναισθημα πανω απο την τιμη 2. Ο τυπος που παιζει τον Τζειμι εδωσε μια απο τις καλυτερες σκηνες στη σειρα απο αποψη ηθοποιιας. Ηταν πολυ ευκολο να βγει cheesy και μελο αλλα δεν νομιζω οτι βγει. Πραγματικα εβγαλε το συναισθημα "εγω ρε και την ψυχη μου εχω δωσει για σας. ΖΩΑ!" Οντως ο Jaime επελεξε να μην αντιδράσει οταν αρχισαν να τον φωνάζουν kingslayer και κρατουσε μέσα του τόσα χρόνια την αγανακτηση του για την αδικία προς το πρόσωπο του χωρις να αποκαλύπτει τι έγινε και οδήγησε στο φόνο του Βασιλια. Πιθανότατα την αλαζονική συμπεριφορά (Το λιοντάρι δεν το νοιαζει τι λένε οι αλλοι κλπ) την υιοθέτησε μετά απο υποδειξεις του Ταιγουιν (1η σεζόν, σκηνη με το ελάφι) αλλά μετά την αιχμαλωσία του από τον Robb και κυριως απο τη στιγμή που του κόβουν το χέρι και αφου καταλαβαίνει ότι δεν θα ειναι πια ο ίδιος καταλαβαίνει οτι χαθηκε και ο Jaime του παρελθόντος.
NoisePollution Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Tyrion και Jaime τίποτα δηλαδή? Τον Τύριον δεν τον λες Λάνιστερ...μόνο το όνομα έχει.
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Οι Σταρκ είναι αξιοαγάπητοι επειδή είναι πολύ κοντά στο "θα κάνω το τίμιο". Όμως, για βασιλιάδες θα προτιμούσα την Daenerys. Έχει σκοπό πέρα από το απλά να συντηρήσει εξουσία, κοιτάει τους άλλους στα ίσια και δεν εκμεταλλεύεται την θέση της για να διαφεντεύει άλλους. Κάτι που δεν κάνουν οι Lannisters, με αποκορύφωμα τον γερό-Lannister. Απορώ γιατί μερικοί συμπαθούν αυτό τον χαρακτήρα... Ο Imp είναι πολύ ΟΚ. Outcast που κατάφερε να σταθεί ψηλά στα πόδια του (όσο και να είναι αυτό το "ψηλά") μέσω των ικανοτήτων του και μόνο. Αλλά μόνο ο Imp από τους Lannisters.
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) εδω δεν εχουν δειξει αλλους χαρακτηρες τι να πω. βιβλιοκουβεντα δεν με εχει χαλασει κατι μεχρι τωρα...οι ταιρελ, οι μαρτελ και οι γκρειτζοι θα εμφανιστουν πιο μετα...συνεχεια προσθετουν χαρακτηρες και ειναι ηδη περισσοτεροι απο οσοι μπορει να αντεξει η πλειοψηφια του τηλεοπτικου κοινου... το κοψιμο του σερ ντοντος, δεν με πολυενοιαξε, αλλα ο patchface ηταν μια πολυ σκοτεινοτρελη φιγουρα που προσθετε πολυ ατμοσφαιρα στα βιβλια, θα ενωσουν το ρολο του με την μικρουλα?και αυτο μπορει να δουλεψει καλα, ισως ο patchface να εβγαινε πολυ κιτς στην τιβι, ισως ακομα να της δωσουν και το ρολο του ελντρικ, που επισης βγαζει νοημα... τον μπελβας μπορει να τον προσθεσουν αργοτερα οταν η ντανι φτασει στη μιριν, δινοντας του ενα ψιλοδιαφορετικο background Επεξ/σία 30 Απριλίου 2013 από xavier
avacan23 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Το επόμενο μάλλον θα ναι απογοήτευση...δεν βλέπω να γίνεται τίποτα συγκλονιστικό.. 1) Λογικές Προβλέψεις. Αγάπη ή καθηκον-τιμή Αν Σνόου -Σταρκ είπε ψέμματα και παίζει διπλό παιχνίδι τότε σύντομα θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη και στο καθήκον (κλασσικό δίλλημα) Επειδή είναι κι αυτός παιδί που εχει υποδειγμα το πατέρα του θα διαλέξει το καθήκον. Άρα θα πουλήσει την αγαπημένη του και τους Άλλους και θα σώσει το τοίχος. Μάλλον το ίδιο θα κάνει και ο Ρομπ. Θα πουλήσει την αγαπημενη του απο το Βολαντις για να σώσει την εκστρατεία. Δεν νομίζω να δεχτει ο θείοσ του την προσβολή και να τον συγχωρήσει τόσο εύκολα. Θα ναι χαζόσ να πιστευει οτι θα πάει αφου΄αθέτησε το λόγο του και θα τον συγχωρήσει χωρίς να θυσιάσει κάποια που αγαπάει. Η ιστορία με το Θίον με ξεπερνάει δεν ξέρω σεναρικά τι εξυπηρετεί και γιατί τον βασαν'ιζουν-το κρατάνε ζωντανό. Αυτά που έκανε δικαιολόγούν το θάνατο του... Ο αγαπημένος νάννος προσπαθεί να ευχαριστήσει απεγνώσμενα το πατέρα του για αυτό και ήθελε να γλιτωσει λεφτά από το βασιλικό γάμο. Από την άλλη δεν θα ξεχάσει ποτέ οτι παντρεύτηκε και ο μπαμπάς του χάλασε το γάμο..Επίσης αν πανρευτεί το κλειδί του Βορρά τότε θα απατήσει την αγαπημενη του πόρνη που σαν να το ήξερε οταν εκανε σκηνή για τη Σανσα,,, άρα πάλι δίλημμα άγάπη-τιμή... Ο σωματοφύλασς της Ξανθιάς-δρακομάνας θα ζήσει κι αυτός το δίλλημα να μείνει μαζί της από καθήκον η να φύγει για να την προστατέψει από κακκές φήμς -παρεθλόν του, αφού την αγαπάει.... Η Βασιλλομάνα Σερσει τι θα κανει στο ίδιο δίλημμα με τηο καθήκον να παντρευτεί την κραγμένη τριανταφυλλού ή να πουλήσει το αδερφό της- βασιλοκτόνο-λέγε με με το ονομα μου- ... Ο Μέγας Δολοπλοκος Μπέιλι θα διαλέξει την επιθυμία του για κατλακτηση εξουσίας ή την αγαπάη γτου για την Κατλύν-σανσα Σταρκ.....Τελικά σε όλους κολάει αυτό το δίλλημα..... Τέλος νομμίζω οτι ο τίτλος του επόμενου επεισοδίου, φιλημένος από τη φωτιά θυμίζει το χαρακτηρισμό οτι ετσι λένε τουσ κοκκινομάλληδες ή κοκκινομάλλες και με αυτό το χαρακτηριστικό μόνο τη ΜΕλισσάνδερη και τη Σανσα ξέρω στη σειρά... Επίσης πριν να μάθουμε οτι η Δρακομάννα ήξερε Βαλυριανά νόμιζα ότι αγο΄ρασε τη σκλάβα Μεταφράστρια για τις γνώσεις της αλλά τώρα μάλλον έχει άλλους σκοπούς.... Η καλύτερη σκήνη μέχει τώρα στη σειρά....υοκλινομαι ,,,ΕΠΟΣ...Οταν είπε ντοβαγκέιντις...πάγωσα,,,στο Ντρακάρις...ανατρίχιασα... http://www.youtube.com/watch?v=celaWXVh4Sw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα