Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ισως το γαμηστεροτερο non-action επεισοδιο μεχρι στιγμης ΥΓ. Μαλακα μονο ο συγχωρεμενος ο παππους μου που ηταν καθετος σε θεματα "βιτρινας της οικογενειας" θα συμπαθουσε τον Ταιγουιν Γαματος ειναι ο Ταιγουιν, αρκει να μην εισαι της οικογένειας και έχεις αντιθετη γνώμη απο αυτόν ή να μην εισαι εχθρός του. 2
MostDef Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 τι διάολο γιατί στο πειρατικόλιμάνι δεν το έχει ρε; 0 s/l
zvarthangalos Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 τι διάολο γιατί στο πειρατικόλιμάνι δεν το έχει ρε; 0 s/l Δεν είναι τίποτα και σε μένα 0 L/S όμως κατεβάζει με όλη την ταχύτητα
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πολύ κώλος σήμερα πάντως, και λίγο αρχιδοσακούλα Jaimie και μια τσουτσούνα. Τα έδειξε μαζεμένα ότι δεν έδειξε στα προηγούμενα.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Με αφησε με ενα μεγάλο ερωτηματικό το σημερινό επεισόδιο "does the carpet match the drapes?" Επίσης αυτό το επεισόδιο το έγραψε ο Bryan Cogman που έγραψε απο 1 επεισόδιο για καθε μια απο τις προηγουμενες σεζόν που επίσης ήταν καλά! Δεν κουρασε και με πολλες εναλλαγές σκηνών αλλά έμενε περισσότερη ώρα σε καθεμια απο αυτές.
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 ναι όντως ήταν ποιο περιεκτικό χωρίς να έχει καθόλου δράση, εμβάθυνε στους χαρακτήρες αρκετά και ο μονόλογος του Jaimie όπως και η στεναχώρια της Arya είναι από τα highlights μαζί με το ξέσπασμα της Sansa όταν την ρώταγαν για τον Joffrey, όχι μόνο αυτής της σαιζόν αλλά και γενικά όλης της σειράς
ZAKKWYLDE Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι κάτι παίζει με τη κόρη του Στάνις; Αυτό στη φάτσα της δεν το λες κάψιμο...αλλά κάτι άλλο ...ερπετοειδές. Αν σκεφτείς ότι ο Στάνις ουσιαστικά βρέθηκε στο Dragonstone γιατί πήγε εκεί στο τέλος του Robert's Rebellion να αποτελειώσει τους τελευταίους εναπομείναντες Targaryen...παίζει να λυπήθηκε το κοριτσάκι και να το κράτησε. Όλως τυχαίως πήγαινε και διάβαζε και στον Davos για τον Aegon the Conqueror...Βέβαια δεν είναι ξανθό, αλλά κάτι περίεργο παίζει. 1
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι κάτι παίζει με τη κόρη του Στάνις; Αυτό στη φάτσα της δεν το λες κάψιμο...αλλά κάτι άλλο ...ερπετοειδές. Αν σκεφτείς ότι ο Στάνις ουσιαστικά βρέθηκε στο Dragonstone γιατί πήγε εκεί στο τέλος του Robert's Rebellion να αποτελειώσει τους τελευταίους εναπομείναντες Targaryen...παίζει να λυπήθηκε το κοριτσάκι και να το κράτησε. Όλως τυχαίως πήγαινε και διάβαζε και στον Davos για τον Aegon the Conqueror...Βέβαια δεν είναι ξανθό, αλλά κάτι περίεργο παίζει. Πολύ ενδιαφέρον...
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Και νομίζω ότι κάτι πρέπει να παίζει και με αυτά που ήταν στις γυάλες, σχετικά με το σχόλιο του ZAKWYLDE.
Cryptic Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι κάτι παίζει με τη κόρη του Στάνις; Αυτό στη φάτσα της δεν το λες κάψιμο...αλλά κάτι άλλο ...ερπετοειδές. Είναι από ένα είδος πανούκλας που λέγεται grayscale.
NoisePollution Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ο Τάιγουιν είναι ο μόνος που με κερδίζει από τους Λανιστερέους. Πολύ badass...
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ο Τάιγουιν είναι ο μόνος που με κερδίζει από τους Λανιστερέους. Πολύ badass... Tyrion και Jaime τίποτα δηλαδή?
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Παίζει να είμαι από τους λίγους σε αυτό το thread που δεν συμπαθεί τα λιοντάρια. Προτιμώ τους δράκους και τα ρόδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα