Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το "you know nothing Jon Sn-ooooooooH!!!! Θ-Ε-Ι-Λ-Α ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

Θεός για άλλη μια φορά ο Tywin, μαλάκας για άλλη μια φορά ο Rob. Τέτοιες μαλακίες έκανε και ο πατέρας του και είδαμε τι έγινε. Μα καλά έχασε τον μισό στρατό για 2 μούλικα; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ:

Ανάσταση νεκρών από τον God of Light βλέπω και μου αρέσει, και περίμενα κανά φιλάκι Arya με Gendry αλλά μπαααα πολύ μικροί για τέτοια πράματα.

Τρομερή η σκηνή με την ξενέρα στην μάπα της Cercei αφού γέλαγε με τον Tyrion :lol:

Και όπως το περίμενα σχεδόν καθόλου Danaerys, αναμενόμενο

-Guards! The Kingslayer!

-Jaimie... My name is Jaimie

:cry:

• Like 2
Δημοσ.

Δεν συγκρίνετε με το προηγούμενο επεισόδιο από άποψη δράσης αλλά από πλοκή και αποκαλύψεις ίσως είναι καλύτερο. Νέοι χαρακτήρες, εμβάθυνση στους υπάρχοντες χαρακτήρες, θεμέλια για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, πρωτόγνωρες εμπειρίες (η  υπηρέτρια στο Πύργο του Downton είναι πολύ εκφραστική...). Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι η απόδοση του Σταρκ. Δεν μου κολλάει στο χαρακτήρα του, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι αν ήταν το παιδάκι δίπλα στο πατέρα του Νεντ Σταρκ στην πρώτη σκηνή της Σειράς στο πρώτο Επεισόδιο του πρώτου κύκλου (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ?)., δηλαδή η εξήγηση είναι κάνω ότι θα κανε και ο πατέρας μου. Επίσης οι δολοπλοκίες στο παλάτι με την έλευση  της συμπεθέρας  τριανταφυλλένιας έχουν απογειωθεί..  Άλλη παρατήρηση είναι ότι στο ερωτικό κομμάτι της σειράς το μόνο που μένει να δούμε είναι λεσβιακή  σκηνή. .και κάτι μου λέει οτι θα δούμε στο μέλλον με πρωταγωνίστρια κάποια που ξέρει πολλές   γλώσσες... Επίσης σήμερα μάθαμε οτι ο Σνόου μιλάει κι αυτό πολλές   γλώσσες ...εντάξει το ξεφτίλισα ..σταματάω εδώ και τα επόμενα αν υπάρξουν τη δεύτερη φορά που θα το δώ αύριο βράδυ.

Υ.Γ. Ο σιδηρουργός και η αρχόντισσα...ήταν λίγο ξενέρωμα αυτή η σκήνή...ακόμα παιδάκι είναι...

Δημοσ.

.  Άλλη παρατήρηση είναι ότι στο ερωτικό κομμάτι της σειράς το μόνο που μένει να δούμε είναι λεσβιακή  σκηνή. .

Αδιαβαστος!

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι και οι τριανταφυλλαίοι παίζουν μπάλα για την εξουσία και, σύμφωνα με τα χρέη των λιονταριών, ίσως έχουν και το πάνω χέρι. Δεν είναι, νομίζω, τυχαίο που η γριά τριαντάφυλλο "χτύπησε" τα όσα έχει δώσει στα λιοντάρια. 

Νομίζω ότι οι λανιστεραίοι θα εξεγερθούν κατά του γέροντά τους και ο νεαρός λύκος κάνει λαλακία που πάει στον τύπο που του έχει δώσει υπόσχεση για παντρειά. 

Καθόλου μικρό λυκάκι με super δυνάμεις δεν μας έδειξε... αν και κάπως νιώθω ότι θα παίξει μάχη θεών, με τους θεούς που είναι κοντά στις μαγείες του μικρού λύκου να είναι ενάντια στον άλλο του φωτός. 

Δημοσ.

Ρε Τάιγουιν να πούμε είσαι λάθος.....

ντάξει η Σέρσει είναι γόνιμη.....την καημένη την αδερφή την Λόρας που ανοίγει τα πόδια με το χαμόγελα στα χείλη "how did you know" (ναι γιατί κρύβεται μωρή φτερού, μπαμ κάνεις να πούμε :lol:) δεν την σκέφτηκες; Εκεί, στείλε τον έμπειρο μπουτάλ Τύριον να του ξηγήσει τ' όνειρο να τους έχεις για πάντα στο τσεπάκι. Έχει κι άλλα παιδιά το Λανιστερέικο εξάλλου για την Σάνσα.

Όπως δε, είδα την φάτσα του βασιλοκτόνου

όταν βγήκε η ladyman από το χαμάμ στάνταρ παίζει να χει spare parts. Το κόπηκε η λαλιά του ανθρώπου!!!

Δημοσ.

Υ.Γ. Ο σιδηρουργός και η αρχόντισσα...ήταν λίγο ξενέρωμα αυτή η σκήνή...ακόμα παιδάκι είναι...

σιγα το ξενερωμα την αληθεια ειπε.απο αυτο το επεισοδιο αγαπημενα σημεια ηταν αυτη η σκηνη και η σκηνη με

τα παντρολογηματα των λανιστερ.πανω που νομιζε η σερσει οτι θα τη φερει στο κοντο αχαχαχα της ηρθε τη κεραμιδα.αντε και στο επομενο επεισοδιο θα δουμε τζειμι χωρις τη μπιχλα.

Δημοσ.

μου αρεσε πολυ το επεισοδειο, ηταν περισσοτερο για τους χαρακτηρες παρα για τις οποιες εξελιξεις αν και συνεβησαν σημαντικα πραγματα...

ο ρομπ δειχνει οτι ειναι γιος του πατερα του, πρεπει ειτε με τον σταννις, ειτε με τους ταιρελ να βρει συμμαχους και γρηγορα, ειναι οι φρει τοσσο ισχυροι για να του κερδισουν τον πολεμο?

τρελη κρυαδα η σκυλα η σερσει, για μια ακομα φορα της εδειξε ο πατερας της οτι δεν ειναι τοσσο εξυπνη οσο νομιζει...

στο κινγκς λαντινγκ μεχρι το τελος της σεζον θα εχει τρελες ανατροπες, χαμος γινεται...

συμπαθεστατη η μικρουλα του σταννις, η γυναικα του παλι εντελως κουκου...

θα ηθελα να δω τι επιφυλασει το μελλον για το σκυλο, δεν εχει να παει πουθενα...

Δημοσ.

ο ρομπ δειχνει οτι ειναι γιος του πατερα του, πρεπει ειτε με τον σταννις, ειτε με τους ταιρελ να βρει συμμαχους και γρηγορα, ειναι οι φρει τοσσο ισχυροι για να του κερδισουν τον πολεμο?

Σύμφωνα μαυτά που είπε, δεν τους χρειάζεται για να κερδίσει τον πόλεμο, αλλα για να πάει στο Casterly Rock

Η Shireen όντως όλα τα λεφτά, την πέτυχαν ακριβώς, και στο τραγούδι στα end credits μέπιασε ανατριχίλα

Δημοσ.

ειναι οι φρει τοσσο ισχυροι για να του κερδισουν τον πολεμο?

Ά, δεν φαντάζεσαι πόσο. Στα επόμενα επεισόδια θα γίνει της...

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο επεισοδιο ειχε πολλες εξελιξεις .. αυτο που μου φανηκε τραγικο ειναι το πως δε χειριστικε ο λυκος διπλωματικα το θεμα με τα παιδακια λαννιστερ. Κρατα τον τραγογερο ζωντανο να χεις τα προβατα του μαζι σου.. Τωρα ρισκαρεις πολυ μαλιστα . Ασχετα αν πιστευω οτι θα τη βρει την ακρη . Δεν εχει παρει απο τη μανα του. Καθολου χοντορ ομως και στεναχωριεμαι.. Γενικοτερα παντως ηταν ενα επεισοδιο που δε με τρελανε.

ΥΓ. Στην αρχη αυτο που ειπε ο φωτιας ηταν spoiler για την Αρυα ;

με αποκαλυψη που εφερε ανατροπη παντως...

Δημοσ.

Ισως το γαμηστεροτερο non-action επεισοδιο μεχρι στιγμης

ΥΓ. Μαλακα μονο ο συγχωρεμενος ο παππους μου που ηταν καθετος σε θεματα "βιτρινας της οικογενειας" θα συμπαθουσε τον Ταιγουιν

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο επεισοδιο ειχε πολλες εξελιξεις .. αυτο που μου φανηκε τραγικο ειναι το πως δε χειριστικε ο λυκος διπλωματικα το θεμα με τα παιδακια λαννιστερ. Κρατα τον τραγογερο ζωντανο να χεις τα προβατα του μαζι σου.. Τωρα ρισκαρεις πολυ μαλιστα . Ασχετα αν πιστευω οτι θα τη βρει την ακρη . Δεν εχει παρει απο τη μανα του. Καθολου χοντορ ομως και στεναχωριεμαι.. Γενικοτερα παντως ηταν ενα επεισοδιο που δε με τρελανε.

ΥΓ. Στην αρχη αυτο που ειπε ο φωτιας ηταν spoiler για την Αρυα ;

με αποκαλυψη που εφερε ανατροπη παντως...

Δεν μπορούσε ρε,

αφου ο ίδιος ο Karstark είπε μπροστά σε όλους πως ο Robb θα τον άφηνε και πως θα την γλύτωνε. Του είπε με λίγα λόγια πως δεν είχε τα κότσια να τον τιμωρήσει, και ο Robb έπρεπε να το κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...