zeniath Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ε, η μάχη του Dondarion με τον Hound θα είναι λογικά, αφού είναι παπάς του R'llhor δε νομίζω να έχει και πολύ (έως καθόλου) Danaerys σήμερα, μακάρι να βγω λάθος βέβαια αλλά θέλω Snow & Jaimie & Tyrion/Tywin & Rob να δω που δεν έδειξε σχεδόν καθόλου στο προηγούμενο
ms13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ε, η μάχη του Dondarion με τον Hound θα είναι λογικά, αφού είναι παπάς του R'llhor δε νομίζω να έχει και πολύ (έως καθόλου) Danaerys σήμερα, μακάρι να βγω λάθος βέβαια αλλά θέλω Snow & Jaimie & Tyrion/Tywin & Rob να δω που δεν έδειξε σχεδόν καθόλου στο προηγούμενο Καλα ποιος δεν θα ηθελε να τους δει ολους? Στο promo δειχνει λιγο Ντανυ...
zeniath Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Το πιο σημαντικό είναι ότι πηδάει ο Snow (απ'όσο είδαμε στο preview) 2
Rabican Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ρε δε θελω να ψοφησει ο Hound...! ειναι ΠΟΛΥ bad-ass......... η αν ειναι να πεθανει, ας πεθανει οπως ο Captain στους 300, σε μαχη και αφου εχει καθαρισει καμμια 15αρα αντιπαλους..
ms13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Το πιο σημαντικό είναι ότι πηδάει ο Snow (απ'όσο είδαμε στο preview) Ε καλα εννοειται 10 επισοδεια το περιμενουμε. Ας ελπισουμε οτι θα δειξει τιποτα...
zeniath Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δείξει πολύ βυζοκωλαράκια αυτή την σαιζόν και πρέπει να μας ανταμείψει σε αυτό το θέμα.
ms13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δείξει πολύ βυζοκωλαράκια αυτή την σαιζόν και πρέπει να μας ανταμείψει σε αυτό το θέμα. 8 βυζια συνολο, αν τα μετραω καλα! Ενας φιλος μου που του προτεινα την σειρα, ειδε τα πρωτα 2 και μου λεει τι ειναι αυτο τσοντα με εβαλες να δω... Τουλαχιστον μας δειχνουν πιο "σοβαρα" πραγματα.
zeniath Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 εδώ μέχρι και τις τσουτσούνες του Theon & Hodor μας έβαλαν να δούμε εκεί κολλάει πες του; 1
Kasrith Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Το πιο σημαντικό είναι ότι πηδάει ο Snow (απ'όσο είδαμε στο preview) Σαυτό αναφέρεται ο τίτλος πάντως. Στο βιβλίο είναι πασίγνωστο πως οι κοκκινομάλλες αποκαλούνται (τουλάχιστον στον Βορά) Kissed by Fire. Βεβαια, πολύ έξυπνα, αναφέρεται επίσης στην μάχη που λέτε, και ίσως κάτι με την Dany (ie "Fire and Blood") κτλ
ZAKKWYLDE Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 8 βυζια συνολο, αν τα μετραω καλα! Ενας φιλος μου που του προτεινα την σειρα, ειδε τα πρωτα 2 και μου λεει τι ειναι αυτο τσοντα με εβαλες να δω... Τουλαχιστον μας δειχνουν πιο "σοβαρα" πραγματα. 8 Ζευγάρια ή 8 ξεχωριστά;
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δεν έπαιξε προβολή χτες; Δεν το βρίσκω...... Άκυρο, κάποιο πρόβλημα παίζει με τους s/l και τους δείχνει μηδενικούς γι'αυτό δεν εμφανιζόταν. Όλα καλά
ms13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 8 Ζευγάρια ή 8 ξεχωριστά; Ξεχωριστα ενα-ενα Δεν ξερω μπορει να μου διαφευγει και καποιο ζευγαρι...
noasgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί.. http://www.wherehaveallthewildlingsgone.com/ 2
Armored Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Απολαυστικο επεισοδιο. Χορτασαμε εξελιξεις σε ολα τα μετωπα. AΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα