Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γκραιτζούηδες και Λανιστερέοι σε μια παραγωγή της Φίνος Φίλμ 

Μπορεί να είναι και 2 σελίδες πίσω... παραπάνω δεν δίνω.

4 μηνύματα πίσω είναι τελικά....

Υ.Γ. Γμτο... δηλαδή κάποιος μπαίνει σε ένα thread και κοιτάει μόνο την τελευταία σελίδα; Θέλει πολύ μυαλό να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό που θα παραθέσει να το έχει βάλει ΑΜΕΣΩΣ πιο πριν κάποιος άλλος;. 

Δημοσ.

ναι συγνώμη που δεν ψάξαμε και όλα τα πόστ, κατευθείαν όλοι, μες την ειρωνεία.

Τελικά δεν είναι να ποστάρει κανείς τίποτα, οι ξερόλες τα ξέρουν όλα

Δημοσ.

ναι συγνώμη που δεν ψάξαμε και όλα τα πόστ, κατευθείαν όλοι, μες την ειρωνεία.

Τελικά δεν είναι να ποστάρει κανείς τίποτα, οι ξερόλες τα ξέρουν όλα

"Συγνώμη που δεν ψάξαμε και όλα τα ποστ" = ΔΕΝ ΕΙΔΑ 4 POST ΠΙΟ ΠΙΣΩ.

ΤΕΣΣΕΡΑ POST

ΤΕΣΣΕΡΑ POST

ΤΕΣΣΕΡΑ POST

Αν είναι δυνατόν... το θράσος μερικών είναι απαίσιο... Αντί να πει "μλκία μου, δεν είδα ΤΕΣΣΕΡΑ POST πιο πίσω", ζητάει και τα ρέστα λέγοντας ότι "Συγνώμη που δεν ψάξαμε και όλα τα ποστ". Για ΤΕΣΣΕΡΑ POST!!!!

Και αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν, είναι σε υπηρεσίες, ζουν ανάμεσά μας....

Δημοσ.

"Συγνώμη που δεν ψάξαμε και όλα τα ποστ" = ΔΕΝ ΕΙΔΑ 4 POST ΠΙΟ ΠΙΣΩ.

ΤΕΣΣΕΡΑ POST

ΤΕΣΣΕΡΑ POST

ΤΕΣΣΕΡΑ POST

Αν είναι δυνατόν... το θράσος μερικών είναι απαίσιο... Αντί να πει "μλκία μου, δεν είδα ΤΕΣΣΕΡΑ POST πιο πίσω", ζητάει και τα ρέστα λέγοντας ότι "Συγνώμη που δεν ψάξαμε και όλα τα ποστ". Για ΤΕΣΣΕΡΑ POST!!!!

Και αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν, είναι σε υπηρεσίες, ζουν ανάμεσά μας....

Πρώτον:

Συγνώμη που δεν μύρισα τα νύχια μου να ανοίξω το LINK Που ποστάρει εδώ μέσα ο καθένας, για να δω τι έχει.

Και κατα δευτερον.

ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τον καθένα? κράτα την κριτική για τον εαυτό σου. ποιος εισαι εσυ που θα επιβαλεις για το ποιος θα εχει δικαιωματα?

Δημοσ.

off topic:

Πρώτον:

Συγνώμη που δεν μύρισα τα νύχια μου να ανοίξω το LINK Που ποστάρει εδώ μέσα ο καθένας, για να δω τι έχει.

Και κατα δευτερον.

ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τον καθένα? κράτα την κριτική για τον εαυτό σου. ποιος εισαι εσυ που θα επιβαλεις για το ποιος θα εχει δικαιωματα?

Πρώτον

Για αυτό το πόσταρε ο άνθρωπος, για να το ανοίξουν. Πόσο μυαλό θέλει αυτό; Να μου πεις, εδώ πήγες να "περάσεις" το 4 post πιο πίσω για "όλα τα posts"... εκεί θα κωλώσεις; 

Δεύτερον

Forum = δημόσια κριτική. Αλλά, προφανέστατα, το όρια της αντίληψής σου εξαντλούνται σε εξυπνάδες τύπου: "Συγνώμη που δεν ψάξαμε και όλα τα ποστ" = ΔΕΝ ΕΙΔΑ 4 POST ΠΙΟ ΠΙΣΩ.

Και συνεχίζεις...! Πόσο fail ακόμα; Δεν λυπάσαι την κακομοίρα την κοινή λογική; Τον εαυτό σου; Κάνε σε κάποιον από όλους αυτούς την χάρη και σταμάτα. 

Kisses. 

• Like 1
Δημοσ.

Ντανι θα εχουμε σε αυτο το επεισοδιο;; η ειχαμε αρκετη για ολακερη σεζον στο προηγουμενο;;;

Δημοσ.

Ντανι θα εχουμε σε αυτο το επεισοδιο;; η ειχαμε αρκετη για ολακερη σεζον στο προηγουμενο;;;

Δεν ξερω παντως ο τιτλος του επομενου λεγεται "Kissed by fire"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...