zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Kάποιο σάιτ για να διαβάσουμε τι γινεται στη συνέχεια των βιβλίων υπάρχει (μέχρι εκει που έχουν γραφτει βασικά) Δε θα σου το πρότεινα μαν, έφαγα 2-3 spoiler για την season που παίζεται (μπορεί και για την επόμενη) και πραγματικά το να τα δεις αντί να τα ξέρεις από πριν θα σε κάνουν να σου φύγει λιγάκι κάτουρο στο βρακάκι. Αξίζει να περιμένεις.
georgeadams Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Σιγά μωρέ την απόσταση που είναι το Braavos/Pentos (θέλω να ελπίζω από εκεί θα ξεκινήσει για να πάει στο Westeros). Δε θα ξεκινήσει το ταξίδι από το Astapor που είναι στου διαόλου την μάνα (θέλω να ελπίζω). Το πρόβλημα είναι να περάσει από το Smoking Sea όχι το τι θα τρώνε οι δράκοι στους στρατούς εκτός από τα πλοία επίθεσης/απόβασης υπάρχουν και τα πλοία υποστήριξης που είναι συνήθως περισσότερα. Όσο για το μέγεθος μια χαρά ξέρω πόσο θα είναι. Βλέποντας το χάρτη, η απόσταση Astapor - Pentos μου φαίνεται γύρω στα 3000 *αραιοκατοικημένα* μίλια (4800χλμ) σε ευθεία και ακόμα περισσότερα αν πάνε γιαλό-γιαλό. Πως και πότε θα τη διασχίσουν 8000 άτομα περπατώντας και τί θα τρώνε στη διαδρομή; Τόσα πλοία που να τους χωράνε όλους δεν παίζουν (και να έπαιζαν, πάλι η απόσταση είναι μεγάλη και πάλι θα είχαν πρόβλημα φαγητού στη διαδρομή).
BiZi Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Βλέποντας το χάρτη, η απόσταση Astapor - Pentos μου φαίνεται γύρω στα 3000 *αραιοκατοικημένα* μίλια (4800χλμ) σε ευθεία και ακόμα περισσότερα αν πάνε γιαλό-γιαλό. Πως και πότε θα τη διασχίσουν 8000 άτομα περπατώντας και τί θα τρώνε στη διαδρομή; Τόσα πλοία που να τους χωράνε όλους δεν παίζουν (και να έπαιζαν, πάλι η απόσταση είναι μεγάλη και πάλι θα είχαν πρόβλημα φαγητού στη διαδρομή). Κατι μου λεει οτι θα τους χωρεσουν και τους 8000 πλοια και οτι η αφιξη τους θα περιεχει πλανα με ατελειωτα πλοια προς τα πισω {βλ. ταινια "Τροια"} (η επιστροφη αυτη ειναι οτι αρμοζει για την επιστροφη της τελευταιας targaryen)....Απλα η φημη της θα εξαπλωθει και οσες πολεις παραθαλασσιες θα την υποδεχονται με τιμες θα της δινουν τροφιμα και οσες δεν την υποδεχτουν θα εχουν ασχημο τελος καθως οι δρακοι θα τις εξαφανιζουν σε μερικα λεπτα...Η μεταφορα με τα πλοια ειναι η μονη λογικη αυτη τη στιγμη και η πιο γρηγορη γενικοτερα εκτος αμα το γαμησουν τοσο και βρουν sorcerer και τους μεταφερει καπου (που αμα το δω αυτο θα τον κοψω στεγνα) επισης δεν ειναι αναγκη να φτασει στο Pentos μπορει να παρει πλοι απο τη Volantis με σταση στο νησι Lys + οτι η αποσταση pentos-astapor σε ευθεια ειναι γυρω στα 2400 μιλια (το πολυ) δηλαδη μιλαμε για ~3800 χλμ...
st2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ωραίος χάρτης πρέπει να είναι ο πιο αναλυτικός για τις χώρες περα απο την θάλασσα αλλά και πέρα απο την "θαλασσα των ντοθρακι"
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλα προς το τελος στο τελευταιο επεισοδιο χτυπιομουνα. Εκανε μπαμ οτι παει εκει, αλλα και παλι ηταν τρομερο.
Kasrith Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Βλέποντας το χάρτη, η απόσταση Astapor - Pentos μου φαίνεται γύρω στα 3000 *αραιοκατοικημένα* μίλια (4800χλμ) σε ευθεία και ακόμα περισσότερα αν πάνε γιαλό-γιαλό. Πως και πότε θα τη διασχίσουν 8000 άτομα περπατώντας και τί θα τρώνε στη διαδρομή; Τόσα πλοία που να τους χωράνε όλους δεν παίζουν (και να έπαιζαν, πάλι η απόσταση είναι μεγάλη και πάλι θα είχαν πρόβλημα φαγητού στη διαδρομή). Την απόσταση Qarth-Astapor την κάναν στο πι και φι πάντως 1
Kasrith Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ωραίος χάρτης πρέπει να είναι ο πιο αναλυτικός για τις χώρες περα απο την θάλασσα αλλά και πέρα απο την "θαλασσα των ντοθρακι" http://awoiaf.westeros.org/index.php/The_Lands_of_Ice_and_Fire 5
xavier Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Την απόσταση Qarth-Astapor την κάναν στο πι και φι πάντως μπορεις να πεις οτι καναν ενα χρονο ή ενα επεισοδειο...εξαρταται απο ποια πλευρα το βλεπεις... 1
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Όντως πως ελέγχει κανείς ένα full grown δράκο? Λέτε να παίρνουν από λόγια? Τι είναι ο δράκος? Σκύλος? teasers από κάποιον που τα έχει διαβάσει τα βιβλία.
xavier Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Όντως πως ελέγχει κανείς ένα full grown δράκο? Λέτε να παίρνουν από λόγια? Τι είναι ο δράκος? Σκύλος? teasers από κάποιον που τα έχει διαβάσει τα βιβλία. μπουκ σποιλερς δει ντον'τ...
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Παντως ο James Cosmo πρέπει να πεθαίνει σχεδόν σε ολες τις ταινιες του που έχω δει και τον θυμαμαι, SoA, braveheart, troy, GoT...
BiZi Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936397_580816865281937_1339552787_n.jpg 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα