zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Με 8 χιλιάδες Unsullied που είναι απ'ότι έχω καταλάβει οι πιο δυνατοί στρατιώτες και 3 full grown δράκους δεν νομίζω να την νοιάζει και πολύ να πάρει κι άλλους. Οι δράκοι καίνε τους μισούς από τον αντίπαλο στρατό, οι άλλοι μισοί χέζονται πάνω τους και τρέχουν για να σωθούν, και οι Unsullied σκοτώνουν όποιον έμεινε. Μην ξεχνάς ότι όσο μεγάλο στρατό και αν έχεις, αν 3 δράκοι με ένα ρέψιμο σκοτώνουν καμια χιλιάρα ανθρώπους το σκατό πάει στην κάλτσα και όπου φύγει φύγει. Έχουν όλοι να δουν δράκους και κάμποσους αιώνες οπότε να πεις ότι έχουν ξανασυναντήσει στην μάχη και ξέρουν πως είναι, πάει στο διάλο αλλά όλοι όσοι θα τους αντιμετωπίσουν θα τρέχουν να βρουν καταφύγιο στο night's watch με το που τους δουν. Αλλά το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένει να μεγαλώσουν. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2013 από zeniath 2
BiZi Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Με 8 χιλιάδες Unsullied που είναι απ'ότι έχω καταλάβει οι πιο δυνατοί στρατιώτες και 3 full grown δράκους δεν νομίζω να την νοιάζει και πολύ να πάρει κι άλλους. Οι δράκοι καίνε τους μισούς από τον αντίπαλο στρατό, οι άλλοι μισοί χέζονται πάνω τους και τρέχουν για να σωθούν, και οι Unsullied σκοτώνουν όποιον έμεινε. Μην ξεχνάς ότι όσο μεγάλο στρατό και αν έχεις, αν 3 δράκοι με ένα ρέψιμο σκοτώνουν καμια χιλιάρα ανθρώπους το σκατό πάει στην κάλτσα και όπου φύγει φύγει. Έχουν όλοι να δουν δράκους και κάμποσους αιώνες οπότε να πεις ότι έχουν ξανασυναντήσει στην μάχη και ξέρουν πως είναι, πάει στο διάλο αλλά όλοι όσοι θα τους αντιμετωπίσουν θα τρέχουν να βρουν καταφύγιο στο night's watch με το που τους δουν. Αλλά το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένει να μεγαλώσουν. Οσο οι δρακοι μεγαλωνουν θα χρειαζονται φαγητο... και ας πουμε οτι τα ψαρια δεν θα ειναι αρκετα if you know what i mean.... το ταξιδι στη θαλασσα πιθανοτατα θα διαρκεσει πολυ και οι δρακοι,οταν θα γινει, θα ειναι σε μεγεθος αλογου οταν θα κανει οτι πρεπει να κανει για να παρει τα πλοια που θελει και το στρατο που αρμοζει για μια targaryen... Στις μαχες που θα παρουν μερος οι δρακοι (ΟΤΑΝ με το καλο) θα ειναι σε κανονικα για δρακους επιπεδα (μεγαλυτεροι απο αλογο μπορει και ελεφαντα <--- χοντρικα στο λεω να καταλαβεις μια κλιμακα)
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Σιγά μωρέ την απόσταση που είναι το Braavos/Pentos (θέλω να ελπίζω από εκεί θα ξεκινήσει για να πάει στο Westeros). Δε θα ξεκινήσει το ταξίδι από το Astapor που είναι στου διαόλου την μάνα (θέλω να ελπίζω). Το πρόβλημα είναι να περάσει από το Smoking Sea όχι το τι θα τρώνε οι δράκοι στους στρατούς εκτός από τα πλοία επίθεσης/απόβασης υπάρχουν και τα πλοία υποστήριξης που είναι συνήθως περισσότερα. Όσο για το μέγεθος μια χαρά ξέρω πόσο θα είναι. καλά τα πήγες Το έφτιαξα μωρέ και συ όσο για το σπόιλερ που μου ξέφυγε σπέκουλα είναι δε τρέχει τίποτα αμάν πια όλοι σας
xavier Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 νταξ ολο το θεμα με την νται ειναι καθαρα θεμα timing...ποτε θα μεγαλωσουν οι δρακοι, αν θα αντεξει μεχρι τοτε, τι θα βρει οταν και αμα περασει στην αλλη πλευρα, δλδ ενα διχοτομημενο βασιλειο ή ήδη ενα ενωμενο βασιλειο με εναν βασιλια...και επειδη μπορει να το ξεχνατε ο χειμωνας ερχεται.... επισης η μελισανδρη και ο στανις εχουν τα φοντα να αποκτησουν δρακους μελλοντικα, οποτε τα δρακακια της ντανι μπορει να εχουν αντιπαλο δεος...
st2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 επισης η μελισανδρη και ο στανις εχουν τα φοντα να αποκτησουν δρακους μελλοντικα, οποτε τα δρακακια της ντανι μπορει να εχουν αντιπαλο δεος... xavier τι εννοείς;;
xavier Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 λες να μπερδευομαι μετ βιβλια και να μην εχει αναφερθει ακομα στη σειρα? ε τοσσα επεισοδεια δεν λεει η μελισανδρη οτι αν θυσιασει καποιον με βασιλικο αιμα μπορει να δημιουργησει δρακους...
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 xavier δεν το λέει "καθαρά"... ανέφερε κάτι αλλά απέξω - απέξω... και τώρα με αυτό που είπες έλυσες μία απορία μου. Άρα παίζει να γίνει πολύ χαμός. Αυτό που αναρωτιέμαι... Η Daenerys είναι Dragonblood Sorcerer (μάλλον). Η άλλη, η ιερέας, λογικά είναι Cleric/Wizard. Πώς στην ευχή θα χειριστή primal magic; Εκτός και εάν είναι και αυτή Sorcerer....
Rabican Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 λετε να δουμε dragons vs whitewalkers;;;;;;; επικο!!!!!!!!
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Επίσης... Οι τύποι "Valar Morghulis", μάλλον είναι κάτι σαν Rogue/Wizard - Illusionist. Τι alignment όμως έχουν;
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μλκς δε παίζουμε DnD αλλά αν ήταν να κάνω guess Lawfull Neutral ή Lawfull Evil. Assasins είναι που σκοτώνουν μόνο αυτούς που πρέπει ή θυσιάζουν κόσμο στον R'lhor (έτσι γράφεται για να του επιστρέψουν τις ψυχές που θα έπρεπε να έχει. Απ'ότι έχω καταλάβει τον θάνατο τον θεωρούν δώρο και όχι τιμωρία 1
st2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 παιδιά το asoiaf δεν ειναι DnD με καμία δύναμη ο Martin αρχισε να γράφει με βάση τον Τριακονταετη Πόλεμο στην Αγγλία όποιος έχει κάποια επαφή με αυτην την ιστορική περίοδο θα δει πολλες αναφορές βεβαίως η ιστορία στο asoiaf ξεφεύγει προς αλλου (δράκοι, πολλα βασίλεια κλπ) Οι χαρακτήρες δεν αναβαθμίζονται το μόνο μαγικό ανεξηγητο είναι η γεννηση των δρακων όλοι οι υπόλοιποι αντλούν δύναμη από την παρουσία τους
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 μια χαρά PnP RPG το έκαναν δε ξέρω τι λες εσύ
Kasrith Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 λες να μπερδευομαι μετ βιβλια και να μην εχει αναφερθει ακομα στη σειρα? ε τοσσα επεισοδεια δεν λεει η μελισανδρη οτι αν θυσιασει καποιον με βασιλικο αιμα μπορει να δημιουργησει δρακους... Δεν το χει πει αυτό, είπε πως με βασιλικό αίμα θα του δημιουργήσει "γιο" για να διεκδικήσει τον θρόνο ντε ούτε στο βιβλίο θυμάμαι να του λέει κάτι τέτοιο βασικά... μια χαρά PnP RPG το έκαναν δε ξέρω τι λες εσύ Πλάκα πλάκα όταν τα διάβαζα σαν RPG το παιρνα που και που, η Dani απο το τίποτα επέκτησε δράκους, όσο ταξιδεύει συναντάει άλλους και τους παίρνει στο party - πχ warrior types (Baristan, Jorah) κτλ
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 και λίγη ιστορία του τι πάει να πει Unsullied (είναι πριν τα βιβλία υποτίθεται) no spoilers but what the hell i put the tag Βαριέμαι για γράψω ακριβώς την ιστορία διαβάστε την εδώ, δεν έχει καθόλου spoilers http://awoiaf.westeros.org/index.php/Battle_of_Qohor tl;dr 50.000 Dothraki vs 3000 Unsullied -> 12.000 Dothraki Dead -> 2400 Unsullied Dead -> Με τον Khal dead meat οι υπόλοιποι Dothraki έκοψαν μόνοι τους τις κοτσίδες τους και τις πέταξαν στα πόδια των Unsullied δεχόμενοι την ήττα. Και μετά μου λετε για τους 8000 που έχει η Danaerys + 3 Δράκους. ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα