chill Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Γενικώς όσο προχωράει η σειρά έχει να διαχειριστεί όλο και περισσότερα πρόσωπα και storylines και είναι αρκετά δύσκολο να αφιερώσει αρκετό χρόνο σε όλα. Ας κάνουν λοιπόν τα επεισόδια 2ωρα και αντί για 10 σε αριθμό 20.....Ιδού η λύση!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μου φαίνεται κάπως δύσκολο ο συγγραφέας να γράφει μία σελίδα για την Άρυα, στην αμέσως επόμενη σελίδα να μας δείχνει τί γίνεται στο στρατόπεδο του Robb, στην αμέσως επόμενη σελίδα να μας ιστορεί τα γεγονότα γύρω από την Daenerys. Γιατί αυτό κάνει η σειρά, μας δείχνει αποσπασματικά μικρά κομμάτια. Ναι, λάθος διατύπωση. Όταν λέω ότι φταίνε τα βιβλία, εννοώ ότι είναι μεγάλα, πολυπρόσωπα και με πολλά γεγονότα και άρα είναι μάλλον δύσκολο για μία σειρά δέκα επεισοδίων να τα μεταφέρει όλα χορταστικά. Και φυσικά η βαρεμάρα σε μία σειρά ελάχιστα έχει να κάνει με τον αν δείχνει δράκους να τα κάνουν όλα λίμπα... στα βιβλία τα κεφάλαια είναι βάση των χαρακτήρων... πχ κεφάλαιο πρώτο, Robb...κεφαλαίο 2ο Daenerys...κεφάλαιο τρίτο Sansa κτλπ κτλπ μέσα σε ένα κεφάλαιο δεν γίνεται μπουρδέλο από major χαρακτήρερες παρά μόνο αν μοιράζονται τις σκηνές... στη σειρά δεν μπορεί να γίνει αυτό imho... 2
BiZi Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ας κάνουν λοιπόν τα επεισόδια 2ωρα και αντί για 10 σε αριθμό 20.....Ιδού η λύση!!! και περιμενε εσυ 3 χρονια για μια σεζον...... δεν ειναι απλο να ανεβαζεις την ωρα του επισοδειου ουτε και το πληθος τους.... θελουν χρημα,ΠΟΛΛΕΣ ωρες γυρισματων και πολλους ανθρωπους να δουλεουν σε αυτα... εδω οι ταινιες των 2 ωρων (ας πουμε δρασης) θελουν γυρω στους 10-12 μηνες γυρισματων.... αυτοι βγαζουν 10 ωρες μεσα σε 10 μηνες δουλειας....
Voodooman Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 στα βιβλία τα κεφάλαια είναι βάση των χαρακτήρων... πχ κεφάλαιο πρώτο, Robb...κεφαλαίο 2ο Daenerys...κεφάλαιο τρίτο Sansa κτλπ κτλπ μέσα σε ένα κεφάλαιο δεν γίνεται μπουρδέλο από major χαρακτήρερες παρά μόνο αν μοιράζονται τις σκηνές... στη σειρά δεν μπορεί να γίνει αυτό... Μωρέ το καταλαβαίνω αυτό. Επίσης καταλαβαίνω πόσο δύσκολο εγχείρημα είναι να μεταφερθεί όλο αυτό το πράγμα, ιδίως στην τηλεόραση. Δεν λέω ότι δεν κάνουν το καλύτερο που μπορούν ή ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι ποιοτικό, αλλά αν το δούμε αντικειμενικά το αποτέλεσμα είναι χαώδες και όχι ευχάριστο σε κάποιον που δεν είναι κολλημένος με τα βιβλία ή αυτό το setting.
zeniath Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Χαώδες μπορεί να είναι για εσένα, εμείς πάντως ούτε χαμένοι είμαστε και αν έχουμε απορίες υπάρχει και το νετ. Επίσης είχα βάλει ένα link με κοντά στα 40 βιντεάκια από την παραγωγή του GoT που ηθοποιοί επεξηγούν επιπλέον την ιστορία για να ξεκαθαρίσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Κάντε ένα κόπο και δείτε τα. Στην τελική θα μπορούσαν να κάνουν την σειρά σε 20 επεισόδια την φορά αλλά όλα θα ήταν γυρισμένα μέσα σε green room και όχι όπως είναι τώρα ΟΛΑ εξωτερικά γυρίσματα... Έχουμε ποιότητα στο μέγιστο βαθμό. Έχουμε υποκριτική επίσης τον μέγιστο βαθμό αλλά πάλι βρίσκετε κάτι να γκρινιάξετε. Στην τελική όπως και στον Άρχοντα που επίσης οι ταινίες είχαν τρελά κενά όποιος ήθελε διάβαζε τα βιβλία, do that then. search youtube for : "history and lore of westeros"
manost Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ας κάνουν λοιπόν τα επεισόδια 2ωρα και αντί για 10 σε αριθμό 20.....Ιδού η λύση!!! Μα ούτως ή άλλως, το 3ο βιβλίο (που είναι και το καλύτερο κατά την άποψη μου, τώρα διαβάζω το 5ο οπότε δεν μπορώ να έχω ακόμη άποψη) θα δοθεί στην τηλεόραση σε 20 επεισόδια. Τα 10 της φετινής και τα 10 επεισόδια της επόμενης σεζόν.
Pitzimpitzidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Επίσης είχα βάλει ένα link με κοντά στα 40 βιντεάκια από την παραγωγή του GoT που ηθοποιοί επεξηγούν επιπλέον την ιστορία για να ξεκαθαρίσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Κάντε ένα κόπο και δείτε τα. search youtube for : "history and lore of westeros" τα λινκ τι σελ. ταχες βαλει; η' ειναι αυτα που βγαινουν με το "history and lore of westeros" ;
zeniath Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 τα λινκ τι σελ. ταχες βαλει; η' ειναι αυτα που βγαινουν με το "history and lore of westeros" ; delivered βγάζουν καινούρια σχεδόν κάθε μέρα να ξέρεις
zeniath Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 νομίζω κάποια έχουν στα αγγλικα αλλά δεν παίρνω και όρκο 1
Kasrith Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δε ξέρουν ακόμα για τους δράκους γιατί ο Ser Jorah σταμάτησε να δίνει ρεπόρτο στον Varys αφού πλέον fapιάζει για την Danaerys κάθε βράδυ (πως να μην το κάνει άλλωστε) από την απόπειρα δολοφονίας της στην season 1 η πλάκα είναι ότι θέλω όσο περισσότερο να δω happy ending με τον Jorah και την Danaerys αλλά κάτι μου λέει ότι με τον μαλάκα τον Μάρτιν @@ θα δω... Ο Varys έχει πολλά 'πουλάκια' Και να σταμάτησε ο Jorah να του γράφει, μαθαίνει αυτός δεν είδες κοτζμάμ sorceror τσίμπησε Εγώ θυμάμαι στην 2η σεζόν πάντως να λέει στον Tyrion πριν το Blackwater πως ξαναεμφανίστηκαν στον κόσμο δράκοι, και του λέει ο Tyrion έναν εχθρό την φορά (εκεί στο "God of Tits and Wine"). Ίσως να μην θυμάμαι την σκηνή σωστά. 1
jokerakias Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εγώ θυμάμαι στην 2η σεζόν πάντως να λέει στον Tyrion πριν το Blackwater πως ξαναεμφανίστηκαν στον κόσμο δράκοι, και του λέει ο Tyrion έναν εχθρό την φορά (εκεί στο "God of Tits and Wine"). Ίσως να μην θυμάμαι την σκηνή σωστά. yes indeed.....
xavier Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 το τουιστ που ελεγα την προηγουμενη εβδομαδα, αφορουσε τον θιον ετσι...ο ραμσει δε θα ελεγε winter is coming αν ηταν απο τα σιδερενια νησια...αυτο ειναι μοτο των σταρκς ετσι...με αυτη τη φαση αρχιζει μια πολυ ωραια ιστορια με το θιον,εμενα μου αρεσαν πολυ τα κεφαλαια του στα βιβλια απο εδω και περα...μακαρι να παρουσιαστουν σωστα... νομιζω οτι ηταν προφανες οτι η συνομιλια της μαρτζορι με τη σανσα, ακολουθησε τη συνομιλια του βαρυς με την ολενα...δειχνει ποιος κινει τα νηματα για τους ταιρελ...ρομποτακι η μαρτζορι... νταξ η ντανι πορωση, αλλα εχει πολυ δρομο(θαλασσα) μπροστα της...ασε που δεν τη χωνευω...ενα μικρο βημα μπροστα στις σφαλιαρες που τις επιφυλασονται...καλη η μαγκια αλλα οι μαγκιες πληρωνονται... ο μανς θα τα πατησει κατω τα προδοτοκορακα...κριμα για το μορμοντ, r.i.p στις σκηνες του μπραν στη σειρα, στο 80% κοιμαται.... o τυριον δεν φαινεται να εχει επιλογες, οδηγειται σε αδιεξοδο...
BiZi Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 το τουιστ που ελεγα την προηγουμενη εβδομαδα, αφορουσε τον θιον ετσι...ο ραμσει δε θα ελεγε winter is coming αν ηταν απο τα σιδερενια νησια...αυτο ειναι μοτο των σταρκς ετσι...με αυτη τη φαση αρχιζει μια πολυ ωραια ιστορια με το θιον,εμενα μου αρεσαν πολυ τα κεφαλαια του στα βιβλια απο εδω και περα...μακαρι να παρουσιαστουν σωστα... νομιζω οτι ηταν προφανες οτι η συνομιλια της μαρτζορι με τη σανσα, ακολουθησε τη συνομιλια του βαρυς με την ολενα...δειχνει ποιος κινει τα νηματα για τους ταιρελ...ρομποτακι η μαρτζορι... νταξ η ντανι πορωση, αλλα εχει πολυ δρομο(θαλασσα) μπροστα της...ασε που δεν τη χωνευω...ενα μικρο βημα μπροστα στις σφαλιαρες που τις επιφυλασονται...καλη η μαγκια αλλα οι μαγκιες πληρωνονται... ο μανς θα τα πατησει κατω τα προδοτοκορακα...κριμα για το μορμοντ, r.i.p στις σκηνες του μπραν στη σειρα, στο 80% κοιμαται.... o τυριον δεν φαινεται να εχει επιλογες, οδηγειται σε αδιεξοδο... δεν το ειχες ξαναποσταρει?? ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΟ dracarys ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ για οσους εχουν δει το episode 4 σας παραθετω το "inside the episode 4" με σχολιασμο του επεισοδιου απο τους σκηνοθετες και παραγωγους της σειρας... (βγαζουν καθε βδομαδα και κατα τη γνωμη μου βοηθαει γενικα να καταλαβεις τι παιζει πισω απο major θεματα σε καθε επεισοδιο...) 1
NoisePollution Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αφου φεύγει, τι να πας να κάνεις? Πόσο μακριά να φτάσουν χωρίς πλοία? Υ.Γ αν είσαι book reader η ερώτηση ήταν ρητορική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα