Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός που έστειλε πίσω τον Theon στην αίθουσα βασανιστηρίων μήπως απλά ήθελε κάποιου είδους αναγνώρισης/reward που τον έπιασε; Ούτως ή άλλως κανείς δεν θα πιστέψει τον Theon ότι αυτός τον ελευθέρωσε.

Περίμενε και θα δεις :P

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία, με ξανακέρδισε η σειρά, τρία επεισόδια τώρα μου έκλειναν τα μάτια από τη νύστα. Δεν πρέπει να είχε ούτε ένα βαρετό "σκετσάκι" σήμερα. Σίγουρα η σειρά πάσχει από συνοχή και προφανώς τα βιβλία φταίνε για αυτό, αλλά πρέπει να βρουν μία λύση.

Πάντως αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αποκαλέσω ξανά τις σκηνές σκετσάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα ξεκινήσω τώρα για Ασταπόρ προλαβαίνω?

Υ.Γ θα πάω με οτοστόπ γιατί δεν έχω λεφτά για βενζίνες.

Αφου φεύγει, τι να πας να κάνεις?

Ωραία, με ξανακέρδισε η σειρά, τρία επεισόδια τώρα μου έκλειναν τα μάτια από τη νύστα. Δεν πρέπει να είχε ούτε ένα βαρετό "σκετσάκι" σήμερα. Σίγουρα η σειρά πάσχει από συνοχή και προφανώς τα βιβλία φταίνε για αυτό, αλλά πρέπει να βρουν μία λύση.

Πάντως αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αποκαλέσω ξανά τις σκηνές σκετσάκια.

Για σένα είναι προφανές και σίγουρο. Για μένα δεν πρέπει να βρουν καμία λύση, και τα βιβλία δεν φταίνε σε τίποτα λολ

Εαν περιμένετε δράκους να τα κάνουν όλα λίμπα για να ευχαριστηθείτε σειρά, sorry αλλα θα απογοητεύτείτε γενικά... Απέχει πολύ το Astapor απο το Westeros.

• Like 2
Δημοσ.

παίδες το λέτε και το ξαναλέτε, καταλάβετε όμως κάτι απλό και σταματήστε την γκρίνια. Έτσι πάει το story στα βιβλία έτσι θα πάει και το story στην σειρά, αν θέλετε action movie υπάρχουν πολλές αλλά μην περιμένετε η σειρά να αλλάξει ταυτότητα.

• Like 3
Δημοσ.

Ξερει κανενας αληθεια οτι ειναι ζωντανη μια Targaryen? Ξερουν τι δυναμη εχει?

Πιστευω αυτη θα συμμαχησει με τους βορειους για να νικησουν τα zombie και τα λιονταρια

Δημοσ.

Ξερει κανενας αληθεια οτι ειναι ζωντανη μια Targaryen? Ξερουν τι δυναμη εχει?

Πιστευω αυτη θα συμμαχησει με τους βορειους για να νικησουν τα zombie και τα λιονταρια

Ξέρουν αλλα όποτε τους λέει ο Varys νέα τον γράφουνε

Δημοσ.

Για σένα είναι προφανές και σίγουρο. Για μένα δεν πρέπει να βρουν καμία λύση, και τα βιβλία δεν φταίνε σε τίποτα λολ

Εαν περιμένετε δράκους να τα κάνουν όλα λίμπα για να ευχαριστηθείτε σειρά, sorry αλλα θα απογοητεύτείτε γενικά... Απέχει πολύ το Astapor απο το Westeros.

Μου φαίνεται κάπως δύσκολο ο συγγραφέας να γράφει μία σελίδα για την Άρυα, στην αμέσως επόμενη σελίδα να μας δείχνει τί γίνεται στο στρατόπεδο του Robb, στην αμέσως επόμενη σελίδα να μας ιστορεί τα γεγονότα γύρω από την Daenerys. Γιατί αυτό κάνει η σειρά, μας δείχνει αποσπασματικά μικρά κομμάτια.

Ναι, λάθος διατύπωση. Όταν λέω ότι φταίνε τα βιβλία, εννοώ ότι είναι μεγάλα, πολυπρόσωπα και με πολλά γεγονότα και άρα είναι μάλλον δύσκολο για μία σειρά δέκα επεισοδίων να τα μεταφέρει όλα χορταστικά.

Και φυσικά η βαρεμάρα σε μία σειρά ελάχιστα έχει να κάνει με τον αν δείχνει δράκους να τα κάνουν όλα λίμπα...

Δημοσ.

Γενικώς όσο προχωράει η σειρά έχει να διαχειριστεί όλο και περισσότερα πρόσωπα και storylines και είναι αρκετά δύσκολο να αφιερώσει αρκετό χρόνο σε όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σας πω μονο οτι οτι οι σκηνοθετες (νομιζω) εχουν υπογραψει και για 5η σεζον οποτε αραξτε στις καρεκλες απολαυστε την 4η γιατι θα ερθει και 5η......

• Like 1
Δημοσ.

Ακούγεται και ότι ετοιμάζουν ταινία με το Robert's Rebellion για να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα με το lore και εννοείται να βγει περισσότερο χρήμα :D

Εγω θα σας πω μονο οτι οτι οι σκηνοθετες (νομιζω) εχουν υπογραψει και για 5η σεζον οποτε αραξτε στις καρεκλες απολαυστε την 4η γιατι θα ερθει και 5η......

Στην τρίτη είμαστε για την ώρα πάντως :D

• Like 1
Δημοσ.

ξεχαστηκα σωστο...

Ακούγεται και ότι ετοιμάζουν ταινία με το Robert's Rebellion για να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα με το lore και εννοείται να βγει περισσότερο χρήμα :D

Στην τρίτη είμαστε για την ώρα πάντως :D

Δημοσ.

Ξέρουν αλλα όποτε τους λέει ο Varys νέα τον γράφουνε

δεν νομιζω ότι σε αυτη την φάση στην σειρά ο ευνούχος να έχει μάθει για τους δράκουs και σίγουρα όχι για τους ασπιλους

οπότε στο westeros παιζουν τις κουμπάρες ποιος θα κάτσει στον θρόνο

νόμιζω ότι εχουν την εντύπωση ότι πέθανε ο Drogo και ότι έμεινε τους λίγους Dothraki

επισης, ποιος ειναι αυτος που τον προκαλεσε σε ξιφομαχια και γιατι κοντζαμ κλιγκειν κολωσε λιγακι..; 

Berick Dodarion

πιστος όπως είπε στον Eddard Stark και τον Robert Barathion

στο πρωτο βιβλιο τον λεει μαζι με τον Thoros of Myr οταν εκαναν τους αγώνες οι ιπποτες προς τιμη του νεου χεριου Eddard Stark

καλό παλικάρι :) τωρα έχει γίνει κατι σαν τον ρομπεν τον δασων 

Αυτός που έστειλε πίσω τον Theon στην αίθουσα βασανιστηρίων μήπως απλά ήθελε κάποιου είδους αναγνώρισης/reward που τον έπιασε; Ούτως ή άλλως κανείς δεν θα πιστέψει τον Theon ότι αυτός τον ελευθέρωσε.

Περίμενε και θα δεις :P

αυτά τα μάτια σου οταν τα βλέπω με ζαλίζουνε...

Δημοσ.

Πολύς χαβαλές με τις αντιδράσεις όλων όσων δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία και είδαν το σκηνικό με τους unsullied. Δικαιολογημένα βέβαια μιας και είναι από τις απολαυστικότερες σκηνές και στο βιβλίο! :)

Είχα ρίξει μια ματιά στους τίτλους των επεισοδίων του 3ου κύκλου, οπότε χωρίς να σποιλεριάσω κάνω tease πως η μεγαλύτερη καφρίλα της σαιζόν (και του 3ου τόμου βέβαια) είναι απ' ότι κατάλαβα στο φετινό #9... απο τώρα φαντάζομαι αντιδράσεις! :P

• Like 2
Δημοσ.

Δε ξέρουν ακόμα για τους δράκους γιατί ο Ser Jorah σταμάτησε να δίνει ρεπόρτο στον Varys αφού πλέον fapιάζει για την Danaerys κάθε βράδυ (πως να μην το κάνει άλλωστε) από την απόπειρα δολοφονίας της στην season 1

η πλάκα είναι ότι θέλω όσο περισσότερο να δω happy ending με τον Jorah και την Danaerys αλλά κάτι μου λέει ότι με τον μαλάκα τον Μάρτιν @@ θα δω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...