Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ενα επεισόδιο που γίνονται γεγονότα καθοριστικα και φαντασμαγορικά. Δεν μ'αρεσουν τα spoilers  οπότε το μόνο που εχω να πώ ειναι μη το δείτε στα πεταχτά..στον υπολογιστή. απολαυστε την επεισοδιάρα σε μεγάλη οθόνη..ειδικά το τέλος του επεισοδίου...Μετά απο καιρό δηλαδή από το επισοδιο με τη μάχη στο μαύρο νερό η δράση επανέρχεται για τα καλά..καθηλωτικό φανταστικό...με ερμηνείες απίστευτες από ευνούχους ...αποκηρυγμένους υιους, κόρη με πατέρα, κουνιάδων και μέλουσων πεθερών..οτι και να πώ είναι λίγο...απλά το βράδυ θα το ξαναδώ για άλλη μια φορά.!! Μαγεία!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ω ρε μάνα μου!  :confused:

Η κλαψομούνα δρακομάνα φαντάζει ασταμάτητη τώρα

Εdit: Στήθος δεν έπαιξε

Δημοσ.

Σιριουσλι; :confused:  Ενω ξερω γω οταν επαιζαν τις κουμπαρες η Σανσα με την Μαργιωρη ησουν καρφωμένος καρφωμενη στην οθονη; :P

fixed.

βασικα ναι μου αρεσει το σαπουνοπερα στυλακι. :P

βλεπω ενα μινι ενθουσιασμο για το επομενο

και για τον snow.φανταζομαι τα "αξιος,αξιος" που θα πεσουν την επομενη εβδομαδα

tumblr_mgidn6jJDu1r2z7n1o1_400.gif

Δημοσ.

το πιστεύετε ότι δεν έχω δει τα τελευταία 2 επεισόδια?

Σε πιστεύουμε αλλά σου δίνουμε άφεση για το έγκλημα σε περίπτωση που ασχολείσαι με καμιά εγχώρια μαργιωρή :lol:

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις: BUUUUUUUURN!!!!

Δημοσ.

το τουιστ που ελεγα την προηγουμενη εβδομαδα, αφορουσε τον θιον ετσι...ο ραμσει δε θα ελεγε  winter is coming αν ηταν απο τα σιδερενια νησια...αυτο ειναι μοτο των σταρκς ετσι...με αυτη τη φαση αρχιζει μια πολυ ωραια ιστορια με το θιον,εμενα μου αρεσαν πολυ τα κεφαλαια του στα βιβλια απο εδω και περα...μακαρι να παρουσιαστουν σωστα...

νομιζω οτι ηταν προφανες οτι η συνομιλια της μαρτζορι με τη σανσα, ακολουθησε τη συνομιλια του βαρυς με την ολενα...δειχνει ποιος κινει τα νηματα για τους ταιρελ...ρομποτακι η μαρτζορι...

νταξ η ντανι πορωση, αλλα εχει πολυ δρομο(θαλασσα) μπροστα της...ασε που δεν τη χωνευω...ενα μικρο βημα μπροστα στις σφαλιαρες που τις επιφυλασονται...

ο μανς θα τα πατησει κατω τα προδοτοκορακα...κριμα για το μορμοντ, r.i.p

στις σκηνες του μπραν στη σειρα, στο 80% κοιμαται....

o τυριον δεν φαινεται να εχει επιλογες, οδηγειται σε αδιεξοδο...

Δημοσ.

Εάν γίνει λαλακία με την ξανθιά με τους δράκους, θα είναι τρομερό ηθικό χτύπημα. Δίκαιη, στο πλευρό των "αδυνάτων" και χειριστής primal magic. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Λολ βάλε κανα σποιλερ ντε

πράγματι, να μην βλέπουμε τα τρισάθλια engreek...

/spit

Δημοσ.

and the "WTF of the day" award goes to:

jhtylj.jpg

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλο το επεισοδιο..

αυτο με τον μορμοντ πραγματικα δεν το περιμενα..... και δεν το ηθελα..

η ντανι εσπειρε...

επισης ισως ειμαι απο τους λιγους που δε θελουν να πεθανει ο κλιγκειν (το σκυλι)..

επισης, ποιος ειναι αυτος που τον προκαλεσε σε ξιφομαχια και γιατι κοντζαμ κλιγκειν κολωσε λιγακι..; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...