BiZi Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 μαλισταααααα....... btw πεθανα με το καυλοραπανο...
zeniath Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Έγινε leak το επεισόδιο btw αλλά δε το βρίσκω πουθενά ακόμα
hashashin Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Εψαξα και εγω αλλα δεν εχω βρει κατι μεχρι στιγμης.
zeniath Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Υποτίθεται ότι έγινε κατά λάθος leak από το On Demand πρόγραμμα ενός cable καναλιού στον καναδά 12 ώρες πριν το air time. Κανονικά σε 1μιση ώρα ξεκινάει η προβολή σε 2μιση ώρες ξεκινάει το κατέβασμα 1
zeniath Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Πότε πρόλαβες και το είδες ρε; Σε livestreaming;
zeniath Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Σχεδόν μου έφυγε μια τσιρίδα (χαράς) σαν κοριτσάκι στην τελευταία σκηνή πάμε στα spoiler τώρα... ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! όχι τον Lord Commander! ΟΧΙ! ΓΙΑΤΙ?ΟΧΙ!!!!! Τουλάχιστον είναι ακόμα ο Ser Jorah που αν πεθάνει κ αυτός ξαφνικά δε ξέρω κ γω τι θα γίνει μιλάμε, ελπίζω να την βγάλει την season. Τουλάχιστον ψόφησε ο μπασταρδιάρης ο Κράστερ και το καταευχαριστήθηκα μιλάμε, ήθελα να ψοφήσει τόσο πολύ αυτό το αρχίδι που δε φαντάζεστε. Για Sansa δε μπορώ να μιλήσω αφού έχω φάει κάποια spoiler και ξέρω χοντρικά τι θα συμβεί. Αχχχ ρε Jaimie αγόρι μου... Θα γυρίσει ο τροχός που θα πάει... Brotherhood without banners OP αν και μαλακούληδες, σφάχτε τον κατευθείαν να τελειώνουμε. Αλλά από την άλλη μου αρέσει ο Hound και δε θέλω να ψοφήσει... Varys πάρ'του τα παπάρια!! Ά ρε Theon τι έχεις να τραβήξεις μου φαίνεται... Ανατριχίλα με την Danaerys πάντως και ξεκινάει το death count... 3 so far Best Episode by far μέχρι στιγμής όμως. Αλλά από την άλλη αυτό λέω μετά το κάθε καινούριο που βγαίνει... oh well Episode 5 Preview Ρε ξεπαρθενιάζεται ο John Snow στο επόμενο;;;;; Καλή φάση! Ελπίζω να μην τους διακόψει κανείς... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2013 από zeniath 8
michael92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Οκ το επεισόδειο ήταν nerdgasm Στο σημείο με τον Theon είπα WTF και άρχισα να γελάω Daenerys Kicked some f***ing a** baby
zeniath Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Να μην ανοίγεις spoilers ήδη μας την είπαν μια φορά και κοίτα πόσα spoilers έφτασα να βάλω. Και έχω ακόμα...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν ειναι για τα σποιλερς, εχω διαβάσει τα βιβλία αλλωστε, αλλά το έχω στο pc και έχω δουλιτσα, παιζει να ριξω τη δουλιτσα για να το δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα