conkal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Καλά σιγά μην δώσει κανά δράκο, ή και να δώσει θα του έχει πάρει όλους τους Unsullied οι οποίοι λέει υπακούν ότι εντολή και να τους δώσεις οπότε simple "kill that bastard" ή θα του πετάξει κανα dracaris αν πάρει κανά δράκο όπως και με τον Warlock of Qarth and be done with him. Btw έχουν κάνει και μινι βίντεο (δίνοντας την φωνή τους) οι ηθοποιοί και μιλάνε για την ιστορία του Song of Ice and Fire Υ.Γ. ΟΧΙ ΤΟ ΧΕΡΙ!!! ΟΧΙ ΤΟΝ JAIMIE!!! ΟΧΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ Τελικά το "the climb" είχα κάνει λάθος σπέκουλα όταν είδα το όνομα του επεισοδίου, μάλλον θα εννοεί τον Snow με τον άλλο τον κοκκινοτρίχη που θα το σκαρφαλώσουν? Και κάτι άλλο που βρήκα και το είχα στο μυαλό μου, είναι εντελώς βλαμμένος ο Rob; Με τον Tywin στο Kings Landing γιατί δε πάει να καταλάβει Casterly Rock, Lannisport και τα gold mines των Lannister και να σταματήσουν να έχουν λεφτά που είναι και το ατού τους;;;; και γιατί σώνει κ ντε να περάσει από τα Twin Towers και να μην πάει παραδίπλα που είναι το Kings Road;; Να απαντησω κανονικα ή θα το θεωρησεις σποιλερ?? Στα βιβλια: 1. ο χαρτης ειναι λαθος. ο λαιμος ειναι πολυ πιο λεπτος και η περιοχη γυρω γυρω απο τα twins ειναι γεματη βουρκους και ποταμια και ειναι απροσπελαστη απο στρατο τετοιου μεγεθους. μονο με καραβια μπορουσε να αποφυγει το σημειο. και δεν εχει τετοια (+σκεψου τους greyjoy) 2.δεν ακολουθει αυτην την διαδρομη. Αν διαβασεις τα βιβλια θα δεις οτι στο harrenhall δεν παει ποτε απλα στελνει τον (μαλακα τον ) bolton οπως επισης και στα αλλα σημεια δεν παει καθολου απο αυτα που εχεις στον χαρτη. Επιχειρησεις εκει κανουν οι συμμαχοι του. Αρα η διαδρομη ειναι Twins (ως μονη διοδος προς νοτο) και μετα απο καποιες περιφερειακες μαχες παει στο riverrun. Πανω απο το kings landing βρισκονται οι μισοι λανιστερ+Dorne + highgarden και οι αλλοι μισοι ειναι αριστερα πανω απο το casterly rock. τεχνικα οι βορειοι ειναι αποκλεισμενοι στο riverrun και παλευουν με αντιπερισπασμους και ανταρτικο πολεμο. μήπως η τράπεζα του Braavos χρηματοδοτήσει ή συνταχθεί μαζί με τον Stark...υποθέσεις κάνω.... ΥΓ.πώς στο καλό βάζουμε spoiler ακόμα δεν έχω μάθει.... ή την daenerys ...γκουχ γκουχ...
zeniath Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Το μόνο πάντως που μου έχει μείνει σαν απορία είναι γιατί αυτός που σώνει τον Theon από το butt fuck του λέει "Come my lord, you are far away from home and winter is comming, δλδ το μότο των Stark. Οι bolton δεν έχουν πιάσει τον Theon btw; Τα banners τους δείχνουν τον skinned man στο ίδιο possition όπως έχουνε δεμένο τον Theon άρα τι μαλακίες παίζει... Και αυτός που τον έσωσε φαίνεται αυτός που του κάρφωσε το arrow στο δόξα πατρί ότι τον ξέρει όταν του λέει "You little bastard", μου έρχεται στο μυαλό το μπάσταρδο του Bolton (που το είχε στείλει να ανακαταλάβει το winterfell αλλά δεν έχει νόημα να βοηθάει τον Theon) Υ.Γ. ρε μπας και το μπάσταρδο του bolton έβαλε φωτιά στο winterfell? τώρα μου ήρθε αυτό! εφόσον ο theon δε μπόρεσε να ξεφύγει πάει να πει ότι τους έπιασαν όλους πριν την κάνουν, να βάλεις φωτιά στο κάστρο ενώ είσαι μέσα χωρίς να μπορείς να ξεφύγεις δεν έχει λογική. γκκκρρρρρρ θέλω τα επόμενα επεισόδια ΤΩΡΑ!!!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2013 από zeniath
DKNI Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αυτο με την Καλησι ειναι twist δλδ? Γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιος που δεν θα το θεωρησει plot hole αν ΔΕΝ γινει Ειναι απλη λογικη 1
t3llis Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ^^^Spoilers για το τι έχει συμβεί στο πρόσφατο επεισόδιο, spoilers γιατί θα συμβεί σε καρέ του επόμενου, spoilers παντού... edit: μπήκε spoiler, εν τέλει. For the web is Dark and full of Spoilers 3
BiZi Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αυτο με την Καλησι ειναι twist δλδ? Γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιος που δεν θα το θεωρησει plot hole αν ΔΕΝ γινει Ειναι απλη λογικη ποιο??? γιατι χαθηκα....
DKNI Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 οτι θα δωσει τον δρακο, θα παρει τους Ασπιλους, που πλεον θα κανουν οτι λεει και μετα ο δρακος θα τους σκισει τον πατο, δεν θα εχουν και Ασπιλους οι αλλοι, και θα γυρισει στην Καλησι που θα εχει πλεον και τα κομμαντα και τους 3 δρακους
xavier Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δεν έχει σχέση με την Dani το πιθανό twist απο το 3χ3 οντως δεν εχει σχεση με την ντανι αυτο στο οποιο αναφερομουν....
BiZi Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 θελω να γινει δημοψηφισμα για το ποιος θα πεθανει σε αυτη τη σεζον (απ'ότι εχω δει δεν κρατανε μια απολυτη σειρα με τα βιβλια οποτε οι υποθεσεις θα ποικιλουν) τα ρεστα μου στον snow
Voodooman Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 οτι θα δωσει τον δρακο, θα παρει τους Ασπιλους, που πλεον θα κανουν οτι λεει και μετα ο δρακος θα τους σκισει τον πατο, δεν θα εχουν και Ασπιλους οι αλλοι, και θα γυρισει στην Καλησι που θα εχει πλεον και τα κομμαντα και τους 3 δρακους Μα δεν εννοείται αυτό; Δεν το σκέφτηκα καν την ώρα που το έβλεπα, το θεωρώ δεδομένο.
hashashin Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 θελω να γινει δημοψηφισμα για το ποιος θα πεθανει σε αυτη τη σεζον (απ'ότι εχω δει δεν κρατανε μια απολυτη σειρα με τα βιβλια οποτε οι υποθεσεις θα ποικιλουν) τα ρεστα μου στον snow no Snow no party . Δεν πιστευω εινια πολυ νωρις ακομα.
KREATOR13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ενταξει ωραιο επεισοδιο αρχιζει και βρισκει ρυθμο η σειρα παλι δεν ηταν λιγο τραβηγμενο που του εκοψε το χερι απο διαπραγματευτικης αποψης μιλαω και αυτη η γρια Σταρκ δενυπολογιζε οτι μπορει να τους πιασουν στο δρομο,να μου πεις αυτηολο μ...ιες λεει και κανει ολη τη ωρα!!
Pa0ki Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Βασικά πολλοι περιμένουν να δουν πράγματα που δεν πρόκειται να δουνε και ειναι λογικό να απογοητεύονται! Δεν ειναι Σπαρτακους να έχει συνεχή δράση και να προσπαθει να ευχαριστήσει το κοινο, δεν ειναι σειρά που γράφεται τώρα για να αλλάξει η πλοκή, όπως κύλησε μέχρι τώρα θα συνεχίσει να κυλάει, με κάποιες κορυφώσεις φυσικά αλλά δεν προκειται ποτέ να υπάρξει καταιγιστική δράση ή να γίνει πιο γρήγορη η πλοκη. E όταν μας δείχνουν λίγο από εδώ, λίγο από εκεί παλεύοντας να τα χωρέσουν όλα και από την άλλη χώνουν περιττές σκηνές όπως εκείνη με τις καρέκλες ή την άλλη με τις πουτάνες λογικό είναι να απογοητευόμαστε Ειδικά όταν αφήνουν έξω πράγματα που αξίζουν πολύ περισσότερο(από ό,τι μου λένε άλλοι που το διάβασαν)
Chrisxxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Mια χαρα σκηνη ήταν αυτη με την καρέκλα, θα υπάρξει αρκετο παρασκήνιο μεταξύ των Λανιστερ στο Κινγκς Λαντινγκ, εβγαλε και γέλιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα