παπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 έτσι και δώσει αλήθεια τον 1 δράκο η καλίσι ... μεγάλη βλακεία [σποιλερ]Πηρε ομως και γαμο τα πουτανακια[/σποιλερ]
Kasrith Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Για τη σκηνή που σέρνει ο νάνος την καρέκλα δε το συζητάω. Πιο τραγική σκηνή σε ξένη σειρά ever. Ούτε στις ελληνικές σειρές δε ρίχνουν τόσο το επίπεδο. Έλεος. Κόψε τα ναρκωτικά Εγω εχω μια απορια γιατι δεν μπορει να σκοτωσει η γκομενα του Σταννις τους αλλους βασιλιαδες οπως εκανε με τον Ρενλυ?Εχει ξεμεινει απο μανα? Θέλω τώρα βίντεακι με ελληνικό dub το sex scene μεταξύ Stannis και Mel απο την 2η σεζόν και να φωνάζει αυτός "Τι σου κάνω mana μου" 2
viper2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Κόψε τα ναρκωτικά Θέλω τώρα βίντεακι με ελληνικό dub το sex scene μεταξύ Stannis και Mel απο την 2η σεζόν και να φωνάζει αυτός "Τι σου κάνω mana μου" 'πικασσο ο πουστης' το ελληνικο sub για το 3Χ03 evolve 2
Rabican Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 αμα τους προσεχες ομως στο τελευταιο επεισοδειο θα επιανες ενα σημαντικο τουιστ στειλε ενα ΠΜ αν θες με τον ποιο διαλογο θα επρεπε να προσξεω!
romanticp Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 στειλε ενα ΠΜ αν θες με τον ποιο διαλογο θα επρεπε να προσξεω! ε πεστε μας και εμας να καταλαβουμε...
Kasrith Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ήταν ενα πολύ μικρό clue, το οποίο εαν δεν διαβάζεις τα βιβλία λογικό να μην το πιάσεις. Υπομονή μέχρη την Κυριακή-Δευτέρα ντε
Phoenix7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 για πες το σιγα...βαλτο σε σποιλερ να το διαβασει οποιος θελει
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 The long lost "Hodor Chapters" that George R. R. Martin removed from his A Song of Ice and Fire Series...AKA "The Game of Thrones" 18
ZAKKWYLDE Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 The long lost "Hodor Chapters" that George R. R. Martin removed from his A Song of Ice and Fire Series...AKA "The Game of Thrones" Εντάξει έλιωσα
st2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 για το 3ο επεισόδιο της 3ης σεζόν “Game of Thrones” "αυτό που παρακολουθούμε είναι λιγότερο μια εστιασμένη εξέλιξη μυθολογίας και περισσότερο ένα ψηφιδωτό ωραίων χαρακτήρων σε συναρπαστικές καταστάσεις" Site: http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/game-of-thrones/game-of-thrones-walk-of-punishment-kamia-troika.2214637.html">σωστός 1
jokerakias Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 για πες το σιγα...βαλτο σε σποιλερ να το διαβασει οποιος θελει μήπως η τράπεζα του Braavos χρηματοδοτήσει ή συνταχθεί μαζί με τον Stark...υποθέσεις κάνω.... ΥΓ.πώς στο καλό βάζουμε spoiler ακόμα δεν έχω μάθει....
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 [ spoiler ] blabla [ / spoiler ] χωρις κενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα