Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δηλαδη η πρόταση σου για μια σειρά που λες οτι κυλάει αργα είναι να αυξηθουν τα επεισοδια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 είμαι της άποψης, όλα ή τπτ
Cossutius. Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δηλαδη η πρόταση σου για μια σειρά που λες οτι κυλάει αργα είναι να αυξηθουν τα επεισοδια; Oχι. Λέω οτι αν θέλουν να εμβαθυνουν στους χαρακτηρες πρέπει να αυξησουν τα επεισοδια, διοτι νιωθω έναν αρπακολισμό τώρα...
xavier Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 καλα νταξ εξαρχης ειχα την απορια για τη δυνατοτητα οσων δεν εχουν διαβασει τα βιβλια να παρακολουθησουν τοσσους πολλους χαρακτηρες...εδω εγω που τα εχω διαβασει και τρεχω συνεχεια στα wiki... παντως δενεχω ακουσει παραπονα απο αναγνωστες και σιγουρα θελει πολυ προσοχη στην παρακολουθηση της
skiabox Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Η σειρά έχει τους πιο ανόητους διαλόγους ever! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 τρέμε Revolution!
xavier Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Η σειρά έχει τους πιο ανόητους διαλόγους ever! αμα τους προσεχες ομως στο τελευταιο επεισοδειο θα επιανες ενα σημαντικο τουιστ
Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 αμα τους προσεχες ομως στο τελευταιο επεισοδειο θα επιανες ενα σημαντικο τουιστ Για πες.
gavros10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 με τρομαζει το γεγονος οτι δεν σχολιασατε την sex scene με τον newbie edit: στην σκηνη με τα αλογα, επρεπε να ειναι το ικεα και τα mc donalds εκει κοντα 1
skiabox Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Για τη σκηνή που σέρνει ο νάνος την καρέκλα δε το συζητάω. Πιο τραγική σκηνή σε ξένη σειρά ever. Ούτε στις ελληνικές σειρές δε ρίχνουν τόσο το επίπεδο. Έλεος. 1
hashashin Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Εγω εχω μια απορια γιατι δεν μπορει να σκοτωσει η γκομενα του Σταννις τους αλλους βασιλιαδες οπως εκανε με τον Ρενλυ?Εχει ξεμεινει απο μανα? 5
Voodooman Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Πάρα πολλοί χαρακτήρες, πάρα πολλά πράγματα να συμβαίνουν σε πολλά μέρη και δεν γίνεται να φτιάχνουμε σειρά συρράπτοντας 5λεπτα σκετσάκια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα