zeniath Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τα έσπασε κ αυτό, no Danaerys αλλά παρ'όλα αυτά είχε την θεά την Μαργιωρή (τι πλάσμα θεέ), βέβαια σήμερα υπήρχε καλύτερο επεισόδιο στο Vikings
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Episode 2 spoilers Ελπίζω στα επόμενα να έχουν ρίξει λίγο παραπάνω χρήμα στις σκηνές north of the Wall.Δε μου βγάζουν την απελπισία που διάβασα στο βιβλίο.Τι να κάνω τα γυρίσματα στην Ισλανδία αν απο την (imo) πιο επική μάχη της σειράς ακούμε 2 κραυγές και βλέπουμε 20 ανδρες με μπογιές στα προσωπά τους να προχωράνε άνετοι με τα πόδια. Αλλά το επεισόδιο ήταν πολύ ωραίο.Η γιαγιά ήταν καταπληκτική και ο Thoros ήταν πολύ καλός,αν και τελείος διαφορετικός απο οτι τον φανταζόμουν.
viper2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 what? you never seen a warg before? ελα νταξει, της την σκαγατε κανονικοτατα
Armored Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Νταξει ακομα αργει η δραση μου φαινεται. Πολλοι νεοι χαρακτηρες,wargs,ο Jaime απο κει που ηρθε, ο Θεον καλοπερναει . Ευχομαι κ γω να κρατανε λεφτα για επικα επεισοδια. Οχι παλι ενα μπλακγουοτερ και καθαρισαμε what? you never seen a warg before? ελα νταξει, της την σκαγατε κανονικοτατα Χαχαχ..πραγματικα αυτη η ατακα δεν χρειαζοταν. Ειναι συμπαθεια πολλων η κοπελιτσα, μην μας το χαλατε.
patrickdrd Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δεν το χω δει ακομα, αλλα ειχα διαβασει απο την προηγουμενη βδομαδα οτι απο το 3ο ξεκινανε τα καλα, αντε να δουμε
viper2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Νταξει ακομα αργει η δραση μου φαινεται. Πολλοι νεοι χαρακτηρες,wargs,ο Jaime απο κει που ηρθε, ο Θεον καλοπερναει . Ευχομαι κ γω να κρατανε λεφτα για επικα επεισοδια. Οχι παλι ενα μπλακγουοτερ και καθαρισαμε Χαχαχ..πραγματικα αυτη η ατακα δεν χρειαζοταν. Ειναι συμπαθεια πολλων η κοπελιτσα, μην μας το χαλατε.
manost Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 no Targaryen this week Αν θυμάμαι καλά, δεν πρέπει να υπάρχει άλλο επεισόδιο που δεν έχει παίξει.. Τα έσπασε κ αυτό, no Danaerys αλλά παρ'όλα αυτά είχε την θεά την Μαργιωρή (τι πλάσμα θεέ), βέβαια σήμερα υπήρχε καλύτερο επεισόδιο στο Vikings Επειδή βλέπω είσαι fan της Natalie Dormer, να υποθέσω ότι έχεις δει Tudors ή σου έχει ξεφύγει; Άσχετο: περιμένω υπότιτλους για Vikings, να το δω κι εγώ. Τρελή σειρά..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αν θυμάμαι καλά, δεν πρέπει να υπάρχει άλλο επεισόδιο που δεν έχει παίξει..νομίζω ότι έχει γίνει τουλάχιστον άλλη μια φορά... 1
zeniath Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Επειδή βλέπω είσαι fan της Natalie Dormer, να υποθέσω ότι έχεις δει Tudors ή σου έχει ξεφύγει; Εννοείται
chill Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ψιλο βαρετο το δευτερο Βαρετό; Blasphemy!!!! Δεν νομίζω ότι αυτή η λέξη είναι πρέπουσα για να περιγράψει τη συγκεκριμένη σειρά.....
manost Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 νομίζω ότι έχει γίνει τουλάχιστον άλλη μια φορά... Λάθος μου τότε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα