Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ήταν φυσικά εισαγωγή όπως λες αλλά φοβερή εισαγωγή και η κάθε σεζόν είχε και 22 επεισόδια και όχι 10 και μέτρια 

Kοιτα, GoT fan boy δεν ειμαι, ουτε τα βιβλια δεν εχω διαβασει, αλλα αν μετα απο τα 20 πρωτα,10+10, λες οτι ειναι "10 επεισοδια και μετρια" σορρυ αλλα...γιατι το βλεπεις και τι νοημα εχει να παρακολουθεις το τοπικ?

Εκτος αν εννοεις οτι πχ εχεις διαβασει τα βιβλια, τα βρηκες επικα και η σειρα σε ξενερωνει, οποτε το συζητατε με τα αλλα παιδια που εχουν διαβασει and I'm out

Ειδικα στη 2η σεζον, μεχρι και την τιτανοτεραστια μαχη του Blackwater εδειξαν που γκρινιαζαμε οτι δεν ειχε μαχες

Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να περιμενεις κατι "ανωτερο", η σειρα εχει φτασει το pick της σε ποιοτητα (οχι ολα αλλα αμφιβαλλω αν θα δουμε κατι ανωτερο)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδικα στη 2η σεζον, μεχρι και την τιτανοτεραστια μαχη του Blackwater εδειξαν που γκρινιαζαμε οτι δεν ειχε μαχες

Και κάτι μου λέει πως θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά αυτό... ή μάλλον πολύ φθηνά!

Δημοσ.

Το ότι έχει 22 επεισόδια και όχι 10 ρίχνει άκυρο στο ποστ με το intro του House σαν επιχείρημα και όχι στο δικό μου που το κάνω counter γιατί τα 2 δεν είναι συγκρίσιμα και άρα δεν υπάρχει λόγος να αναφερθεί καν η εισαγωγή του House θαρρώ... 

ε τι να σου πω.. δεν εχω δει αλλη σειρα 10eps/season για να σου βρω αλλο παραδειγμα..

μονο το Band of Brothers, αλλα εκει προσπαθουσα σε ολοκληρο το πρωτο επεισοδιο να πεισω τον εαυτο μου να παρει στα σοβαρα τον "Ross" :lol:

Δημοσ.

με καλύψατε μόνοι σας, όπως είπατε η 2η σεζόν ήταν ένα τίποτα απολύτως φτάσαμε στα 2 τελευταία επεισόδια να λέμε ότι είδαμε κάτι σε αυτή την σειρά και ας μην είμαι φαν το μεγάλων μαχών και του πολύ ξύλου...στην πρώτη σεζόν είχε μία α΄ ιστορία και συνέχεια και κάθε επεισόδιο είχε κάτι να προσφέρει στην δεύτερη σεζόν είχε 8 επεισόδια που και να μην τα έδειχνε no problem και επειδή ξέρω τι γίνεται στην συνεχεία ελπίζω να το κάνουν καλά και να μην έχουμε την σούπα του δεύτερου κύκλου...

όλα αυτά είναι προσωπική άποψη, σε κάποιον θα του αρέσει και σε κάποιον άλλο όχι, είναι απόλυτα λογικό γιατί αλλιώς δεν θα είχε ενδιαφέρον η ζωή...

Και φυσικά βλέπω το Game of Thrones Kasrith και για μένα δεν είναι η απόλυτη η σειρά όπως κάνουν οι περισσότεροι και δεν είμαι τρελός γιατί ξέρω πολλά άτομα που θεωρούν το ίδιο οι λένε και χειρότερα αλλα εγώ ακόμα την παρακολουθώ ελπίζοντας να δω κάτι καλύτερο  

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε μια σειρα 10 επεισοδιων θεωρείς τα 8 το απολυτο τιποτα και το 10ο να φανταστώ επίσης σκουπίδι πρέπει να ήταν τότε ισως ειναι καλό να σταματήσεις να τη βλέπεις, δεν προκειται να δεις κατι διαφορετικό. Δεν ειναι λοστ να γίνονται 100 ανατροπες σε 1 επεισόδιο, ουτε εχει δράση, στο αργο χτυσιμο των χαρακτηρων της βασιζεται και στις αλληλεπιδρασεις που εχουν μεταξύ τους για να φτασει καποτε σε μια κορύφωση. Δεν εχει γραφτεί για να γίνει σειρά και ουτε εισάγει filler χαρακτηρες που μπορει να ειναι αστείοι ή να προσδιδουν καποιο μυστηριο παραμονο ακολουθει την πορεία των βιβλιων και μας την παρουσιαζει με όσο καλύτερο τρόπο μπορεί. 

Δημοσ.

Και φυσικά βλέπω το Game of Thrones Kasrith και για μένα δεν είναι η απόλυτη η σειρά όπως κάνουν οι περισσότεροι και δεν είμαι τρελός γιατί ξέρω πολλά άτομα που θεωρούν το ίδιο οι λένε και χειρότερα αλλα εγώ ακόμα την παρακολουθώ ελπίζοντας να δω κάτι καλύτερο  

Το ερωτημα ειναι απλο

Γιατι περιμενεις να δεις κατι καλυτερο?

Θεωρεις οτι το source material γινεται καλυτερο στην συνεχεια?

Γιατι συμφωνα με ratings, internet buzz, εσοδα κτλ δεν τους βλεπω να νιωθουν στο ΗΒΟ οτι εχουν προβλημα αρα αν δεν υπαρχει διαφορα εμφανης μεταξυ των 2 πρωτων βιβλιων και των επομενων, σε τι βασιζεις τις ελπιδες σου να δεις κατι καλυτερο?

Εγω προσωπικα αν ειχα γνωση μιας ιστοριας που μεταφερεται στην τηλεοραση και δεν ημουν happy με την μεταφορα, αν εβλεπα ότι γενικά υπάρχει αποδοχη σε οτι εχει μεταφερθει θα το σταματαγα αφου και την ιστορια ξερω και δεν ειμαι happy με αυτο που βλεπω και δεν εχω την αισθηση οτι και το δικτυο δεν ειναι happy και θα κοιταξει να το διορθωσει

Δημοσ.

ετσι παει και παραπερα, η μεταφορα ειναι αψογη, αν δεν σας αρεσει οτι βλεπετε μεχρι τωρα, οντως δεν εχει νοημα να συνεχισετε..και το εχουμε πει χιλιες φορες, ο καθενας εχει δικαιωμα να γουσταρει οτι του αρεσει...

Δημοσ.

Ακούω μέτριο το 1ο επισόδιο, μάπα το πρώτο επεισόδιο, βαρετό το πρώτο επεισόδιο...κτλ Δηλαδή ρε μάστορες τι περιμένατε να γίνει στο 1ο επεισόδιο, να πάνε οι δράκοι και να βάλουν φωτιά το κώλο του Joffry και της μάνας του? Κρίμα δεν είναι τέτοιος κώλος?

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ το έχω βάλει τελευταίο στη λίστα πάντως. Το κάθε επεισόδιο μπορείς να το δεις άνετα και σπασμένο στα 4 κομμάτια. Εγώ έχω δει το 1ο μέχρι τη μέση και κάποια στιγμή θα δω και το υπόλοιπο.Πιστεύω ότι είναι σειρά που πρέπει να τη δεις μαζεμένη αφού τελειώσει.

Δημοσ.

Εγώ το έχω βάλει τελευταίο στη λίστα πάντως. Το κάθε επεισόδιο μπορείς να το δεις άνετα και σπασμένο στα 4 κομμάτια. Εγώ έχω δει το 1ο μέχρι τη μέση και κάποια στιγμή θα δω και το υπόλοιπο.Πιστεύω ότι είναι σειρά που πρέπει να τη δεις μαζεμένη αφού τελειώσει.

Ε, λογικα τοτε θα έχεις και χρόνο αφού θα είσαι στη σύνταξη όταν τελειώσει

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι, πρώτο στη λίστα αυτόν τον καιρό έχω το Bates Motel.

οχι ρε γμτ και το ειχα στη watching list μου... Τοσο χαλια ειναι; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...