DKNI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Α τοσο συντομα? BIΒΛΙΟ ΣΠΟΙΛΕΡ Δοξα τω θεω!! (του φωτος). Αν καθυστερουσε πολυ η ανασταση της Κειτλυν τοτε θα ξενερωνα πραγματικα. Τουλαχιστον στα καπακια ειναι "οκ παιδια, δεν εγινε τιποτα"
epir21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ρε σοβαρευτείτε τραβήξτε στο άλλο θρεντ και πείτε τι πιστεύετε οτι θα γίνει στις επόμενες seasons ή τι έχετε διαβάσει. Στην συγκεκριμένη φάση που είμαστε δεν θέλουμε να ξέρουμε ποιανού γιος είναι ειναι Γιάννης του χιονιά ούτε τι θα γίνει με την sansa ούτε τίποτα άλλο. ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΤΊ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ. Δηλαδή τοσο δύσκολο είναι; Ελεος. "λυκο του Βορρά". Σε τι αναφέρεσε ως λύκο του βορρά; Δεν είδα κάτι να μου κινήσει την υποψία στο τρειλερ.
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τωρα που το λες my bad μάλλον. Ειδα μια φωτογραφία σε αυτο το φόρουμ και θεώρησα οτι ηταν από το επόμενο τρέιλερ. Τωρα που ειδα το τρέιλερ πάλι, δεν περιεχει αυτη τη σκηνη μέσα.
michael92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά γιατί όμως εμείς που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία να μην μπορούμε να κάνουμε δικές μας προβλέψεις; Δεν νομίζω να θεωρείται spoiler.
epir21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τωρα που το λες my bad μάλλον. Ειδα μια φωτογραφία σε αυτο το φόρουμ και θεώρησα οτι ηταν από το επόμενο τρέιλερ. Τωρα που ειδα το τρέιλερ πάλι, δεν περιεχει αυτη τη σκηνη μέσα. Λεω και εγω Ρε παιδιά γιατί όμως εμείς που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία να μην μπορούμε να κάνουμε δικές μας προβλέψεις; Δεν νομίζω να θεωρείται spoiler. Ούτε εγω εχω διαβάσει τα βιβλία Προφανώς και μπορείς να κάνεις προβλέψεις, ο καθένας πιστεύω κάνει μεσα στο κεφάλι του για το τι μπορεί να γίνει. Απλα πχ μπορεις να τις βάλεις σε ενα σποιλερ και να γράψεις απο πάνω "δικιά μου πρόβλεψη" εγώ οταν το δω αυτό θα το ανοίξω διότι θα ήθελα να δώ τι σκέφτηκες και να αρχίσω να σκέφτομαι και εγω για την σείρα, ενας αλλος ομως μπορει να να μην θέλει να διαβάσει τι σκέφτηκες εσυ, γιατι ίσως χαλαστεί ή μπορεί αν του μπουν ψύλοι στα αυτία, να ψαχτεί παραπάνω και να φάει mega spoiler. Γενικά είμαι της άποψης (όπως και πολλοι άλλοι) οταν βάζουμε spoiler να γράφουμε απο πάνω τι περιέχει. Κάποιοι πχ βάζουν μέσα σε spoiler αστείες φώτο, βίντεο, quotes με βάση την σείρα και δεν γράφουν τίποτα, έτσι κάποιος μπορει να μην το ανοίξει και να "χάσει" το γέλιο 1
kirileman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Α τοσο συντομα? BIΒΛΙΟ ΣΠΟΙΛΕΡ Δοξα τω θεω!! (του φωτος). Αν καθυστερουσε πολυ η ανασταση της Κειτλυν τοτε θα ξενερωνα πραγματικα. Τουλαχιστον στα καπακια ειναι "οκ παιδια, δεν εγινε τιποτα" Ε ναι, φινάλε σεζόν!
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Καλά μας γαμ..ελεος ρε...πειτε οτι βάζετε το φινάλε σε σποιλερ ...Kαι δεν άνοιγα επιτηδες το σποιλερ... Aλλη προβλεψη ειχα κάνει πάντως... (κοντά βγηκε)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ούτε εγω εχω διαβάσει τα βιβλία κανείς δεν έχει διαβάσει το 6ο βιβλίο που ανέφερε αστειευόμενος ο gnsX, δεν έχει βγει...
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 RT για να δούμε ποιος θα κάνει αύριο πρώτος σπόιλερ για το GOT. και ποιο θα είναι το δώρο του. χριστοπαναγία; ευχές για τη μάνα του; αγωνία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 1st world problems...
epir21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 κανείς δεν έχει διαβάσει το 6ο βιβλίο που ανέφερε αστειευόμενος ο gnsX, δεν έχει βγει... Γενικά μιλάω μωρέ , οχι για το 6ο Btw νιόθω χαρούμενος που δεν εχω καταλάβει όλα όσα έχετε γράψει για το φινάλε. Μάλλον δεν θέλω να κάτσω να δω σοβαρά τα πόστ που αναφέρονται σε αυτό. Και ναι δεν εχω ανοίξει εκείνο το spoiler του DKNI, όσο και αν με τρώει χαχαχα
liakos18 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τι ώρα ανεβαίνει συνήθως; Λέω να το δω τώρα για να γλιτώσω τον χαμό spoilers που θα ακολουθήσει αύριο; Σε ποιο site μπορώ να το βρω για streaming (αν είναι εκτός κανόνων, παρακαλώ με ΡΜ);
zeniath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αναμενόμενο τέλος μου φαίνεται. Άντε από του χρόνου πάλι λοιπόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα