Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κορυφαιο σχολιο το διαβασα στο youtube : Με το ρυθμο που σκοτωνονται οι χαρακτηρες στο GoT αυτος που θα επικρατησει στο

τελος θα ειναι ο Hondor!

• Like 4
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει η σκηνη να ηταν σοκαριστικη αλλα εμενα μου αρεσε και την χειροκροτησα. Μπραβο στον george που το εκανε. Το εχουν μεγαλοποιησει κιολας ετσι 

Ο ρομπ καταντησε αχρηστος χαρακτηρας. Εγω ξαφνιαστικα που πεθανε η κειτλυν. Περιμενα λογω σεβασμου προς το προσωπο της να την αφησουν ελευθερη ή να την φυλακισουν. Το θεμα ηταν οτι πεθαναν 2 σταρκ ταυτοχρονα ενω η αρυα πηγε να τους. Οπως και με τον τζον σνοου που ηταν τοσο κοντα στον μπραν και δεν συναντηθηκαν. Ισως να ηθελε να μας πει οτι μονο στον ταφο τους θα τους δουμε ολους μαζι παλι

Το καλυτερο

Game of throne s03e09 reactions > 2 girls one cup :P

Δημοσ.

Ο Romb μάλλον λόγο το άπειρο της ηλικίας του είχε κάνει φοβερά πολιτικά λάθη όπως και το τελευταίο με την αθέτηση των όρκων του προς έναν ισχυρό βασιλιά.

Ο Frey δεν ήταν βασιλιάς.

Δημοσ.

Mερικές απορίες η οποίες ειναι πιστευω απ τη σειρά και όχι απ τα βιβλία. Αν κάτι δεν έχει φανεί στη σειρά ακόμα, παρακαλώ μην απαντηθεί.

1.Τα άτομα που δικαιωματικά μπορουν να κάτσουν αυτη τη στιγμη στο θρόνο ειναι ο Στάνης και η Νταινέρις?

2. Ο Τζόφρυ τι ακριβως σχέση έχει με τον παράφρονα βασιλιά? Νομίζω οτι οι αιμομιξία ηταν που θεωρητικά τον έκανε παράφρονα. Απο αιμομυξία προέρχεται και ο Τζόφρυ έτσι?

3. Ο τυφλός παππούς που ειναι στο τοίχος, είχε κάποια σχέση με τον θρόνο? Ποιός ειναι ο γιός του?

4. Η red woman με τον μονοφθαλμο που έχασε τη μάχη απ τον σκύλο, πέρα του οτι ανηκουν στην ίδια θρησκεία, έχουν κάποια άλλη σχέση? Ειναι στο ίδιο στρατόπεδο? Επίσης γιατι η red woman βοηθάει τόσο τον Στάνης?

5. Η Άρια δεν έχει ακόμα μια επιθυμία να σκοτώσει κάποιον αν το θέλει? Θυμάμαι έναν τυπο νομίζω στον πρώτο κυκλο που της ειχε υποσχεθει κάτι τέτοιο

6. Ο γέρος πολεμιστής που πήγε μαζί με την Νταινέρης, ειναι ο αρχηγός της Φρουράς του Γουεστερος που τον έδιωξε ο Τζόφρυ? Αν ειναι αυτός, ειναι ο ίδιος που ο Σταρκ του είχε πει οτι "ευτυχώς που δε σε πέτυχα σε μάχη" αναγνωρίζοντας ουσιαστικά την αξία του ως πολεμιστή.

Αυτά και σορρυ αν ρωτάω @@ριες...τα χω μπερδέψει λιγο.

Δημοσ.

2. Ο Τζόφρυ τι ακριβως σχέση έχει με τον παράφρονα βασιλιά? Νομίζω οτι οι αιμομιξία ηταν που θεωρητικά τον έκανε παράφρονα. Απο αιμομυξία προέρχεται και ο Τζόφρυ έτσι?

Καμία.  Ο Παράφρον Βασιλιάς με το όνομα ήταν ο Αίρυς Ταργκάρυεν, απόγονος του Έγκον Ταργκάρυεν, του κατακτήτή από την ανατολή που ήταν ο πρώτος που ένωσε τα βασίλεια και δημιούργησε μία ενιαία επικράτεια υπό τον Σιδερένιο θρόνο.  Ο Τζόφρι είναι "γιος" του Ρόμπερτ Μπαράθεον και της Σέρσει Λάννιστερ.  Οι Ρόμπερτ έγινε βασιλιάς όταν τα (πρώην) βασίλεια επαναστάτησαν με συμμαχία κατά του Αίρυς, τον ξέκαναν, και τερμάτισαν τη γενιά του στον Σιδερένιο Θρόνο.  Μετά τη νίκη ο Ρόμπερτ παντρεύτηκε την Σέρσει και έκαναν τον Τζόφρι.  Βέβαια ο Τζόφρι όπως παραλίγο να αποκαλυφθεί αργότερα ήταν προϊόν αιμομιξίας μεταξύ της Σέρσει και του αδερφού της, του Τζέιμι, αλλά αυτό παραμένει κουτσομπολιό, και επισήμως είναι γιος του Ρόμπερτ.  Η παράνοιά του επίσης μάλλον οφείλεται στην αιμομιξία, αλλά όχι στην ίδια με των Ταργκάρυεν αφού είναι άλλη οικογένεια.

Δημοσ.

1)Σε γενικές γραμμές, ναι.

2)Δεν πρέπει να έχουν κάποια συγγενική σχέση αν αυτό ρωτάς.Τη ευθύνη για τη τρέλα τους μπορείς να την αποδώσεις σε διάφορες αιτίες.Δε νομίζω οτι η αιμομιξία ευθύνεται αποκλειστικά για το αποτέλεσμα.

3)Γιο δεν έχει.Είναι αδερφός του πατέρα του πατέρα του Aerys (holy shit he's old!!!).

4)Δε ξέρουμε πολλά.Νομίζω αναφέρθηκε κάποιος κοινός αρχηγός που μοιράζει αποστολές αλλά τίποτε άλλο.

5)Είχε 3 "ευχές".Τις έχει χρησιμοποιήσει όλες.

6)Ναι.

Δημοσ.

αρχαγγελε ευχαριστω για το κατατοπιστικό ποστ.

3)Γιο δεν έχει.Είναι αδερφός του πατέρα του πατέρα του Aerys (holy shit he's old!!!).

Οπότε η περίπτωση να έχει κάποια σχέση με τον τυπο που ειναι μαζί με την Ντενίρης μάλλον δεν υφισταται. Η κάπου το διάβασα προφανως σαν μουφοspoiler :P :P

Αυτο σημαίνει οτι το τύπος ειναι Ταργκέριαν???

5)Είχε 3 "ευχές".Τις έχει χρησιμοποιήσει όλες.

Αν κάποια στιγμη έχεις τη διάθεση, μπορεις να μου πεις τι τις έκανε? Πως της χρησιμοποιησε?

Eπίσης ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Mερικές απορίες η οποίες ειναι πιστευω απ τη σειρά και όχι απ τα βιβλία. Αν κάτι δεν έχει φανεί στη σειρά ακόμα, παρακαλώ μην απαντηθεί.

1.Τα άτομα που δικαιωματικά μπορουν να κάτσουν αυτη τη στιγμη στο θρόνο ειναι ο Στάνης και η Νταινέρις?

αναλογα απο ποια σκοπια το βλεπεις...και αν θεωρεις νομιμο βασιλια το ρομπερ ή σφαιτεριστη....αν θεωρησουμε πως ολα τα παιδια της σερσει δεν ειναι του ρομπερτ(που δεν το ξερουμε) τοτε ο σταννις ειναι ο νομιμος διαδοχος...η ντανι ειναι η μονη επιζων ταργκαριεν, αρα διαδοχος του αερiς...

ηταν πολυ κοινο για τους ταργκαριεν η αιμομιξια...δεν νομιζω οτι παιζει ρολο στο χαρακτηρα του εκαστοτε κακομαθημενου...

3. Ο τυφλός παππούς που ειναι στο τοίχος, είχε κάποια σχέση με τον θρόνο? Ποιός ειναι ο γιός του?

ειναι αδερφος του παππου του αερις(του τρελου βασιλια), δεν ειχε γιους...

4. Η red woman με τον μονοφθαλμο που έχασε τη μάχη απ τον σκύλο, πέρα του οτι ανηκουν στην ίδια θρησκεία, έχουν κάποια άλλη σχέση? Ειναι στο ίδιο στρατόπεδο? Επίσης γιατι η red woman βοηθάει τόσο τον Στάνης?

δεν ξερουμε. γιατιβαση των οραματων της πιστευει οτι αυτος θα σωσει τον κοσμο απο τα ζομπι...

5. Η Άρια δεν έχει ακόμα μια επιθυμία να σκοτώσει κάποιον αν το θέλει? Θυμάμαι έναν τυπο νομίζω στον πρώτο κυκλο που της ειχε υποσχεθει κάτι τέτοιο

την 3η επιθυμια την ανταλλαξε η αρια με το γιαγκεν με τη βοηθεια που της εδωσε για να τους ελευθερωσει....με αυτο θεωρησαν οτι το χρεος του εκπληρωθηκε...

6. Ο γέρος πολεμιστής που πήγε μαζί με την Νταινέρης, ειναι ο αρχηγός της Φρουράς του Γουεστερος που τον έδιωξε ο Τζόφρυ? Αν ειναι αυτός, ειναι ο ίδιος που ο Σταρκ του είχε πει οτι "ευτυχώς που δε σε πέτυχα σε μάχη" αναγνωρίζοντας ουσιαστικά την αξία του ως πολεμιστή.

ο μπαρισταν σελμι ηταν μελος της βασιλικης φρουρας του αερις οπως και ο τζειμι(οι μονοι που επερζησαν). θεωρειται απο τους σημαντικοτερους πολεμιστες στο βασιλειο, ο ρομπερτ του εδωσε χαρη μετα το πολεμο και τον εκανοδιοικητη της βασιλικης φρουρας...μετα την απαλλαγη του απο τον τζοφρι, πιστος παντα σους ταργκαριεν, πηγε στη ντανι...

Αυτά και σορρυ αν ρωτάω @@ριες...τα χω μπερδέψει λιγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...