Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά τώρα η συνέχεια που θα δούμε σε 10μήνες πιο βιβλίο ειναι ?

Θύελλα απο Ατσάλι, Β' Τόμος ?

ναι το υπόλοιπο του Storm of Swords θα είναι...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επικό!!! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν νομίζω το επόμενο να το φτάσει καν οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη ίσως να του άξιζε ένα season finale.

Ωστόσο κάτι με χάλασε στο σημερινό τηλεοπτικό επεισόδιο.....

Το κενό από την ώρα που κλείνει η πόρτα και παίζει το τραγούδι των Λάνιστερ μέχρι να ξεκινήσει η σφαγή θεωρώ πως είναι τεράστιο. Η Kαιτλιν το ψιλιάζεται αλλά κάθεται στο τραπέζι....; Ο Ρόμπ θέλει να γίνει βασιλιάς και δεν παίρνει είδηση; Δεν ξέρω πως είναι γραμμένο, ακόμα στο 2ο βιβλίο είμαι, αλλά τηλεοπτικά οι Σταρκ έπεσαν πολύ στα μάτια μου. Sorry αλλά όταν είσαι εκτός των τοιχών, σε έναν οίκο που έχεις ατιμάσει, ακόμα και για ένα χαρμόσυνο γεγονός συμφιλίωσης, πρέπει να είσαι fully prepared για εκπλήξεις. Ιδίως όταν αντίπαλος σου είναι το number one γατόνι ονόματι Ταίγουιν. Παίζει λοιπόν ο ύμνος του εχθρού σου και συ συνεχίζεις την γιορτή. Ε sorry αλλά ψόφα!!!

Γάτες - Λύκοι, σημειώσατε μπόμπα άσσο.

Υπάρχει ο άγραφος νόμος στον Westeros ότι αν βάλεις κάποιον σπίτι σου και του δώσεις ψωμί και αλάτι, δεν μπορείς να τον ακουμπήσεις. Θα είσαι καταραμένος εσύ και τα παιδιά σου αν τον σκοτώσεις. Εκεί πανω είχαν πατήσει οι Starks, νόμιζαν ότι ήταν ασφαλείς και για αυτό ήταν χαλαροί.

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα με φίλους μου Τούρκους σήμερα και μου είπαν ότι ο κόσμος εκεί είναι πολύ εκνευρισμένος με τα spoiler στο Game of Thrones.

:lol:

• Like 4
Δημοσ.

http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/game-of-thrones/game-of-thrones-oi-antidraseis-sto-9o-epeisodio.2282450.html

Τροφή για σκέψη το σχόλιο που ακλουθεί από την παραπανω σελίδα

Nikos Chrysohoidis • 

Εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω, ειδικα για αυτους που το κανουν στα σχολια...Δηλαδη οταν γραφεται ενα σποιλ τι σκεφτεστε? "χααα, διαβαζω τα βιβλια , ειμαι μαγκας, ας τους δειξω ποσο μαγκας ειμαι γραφοντας τι ξερω, γινεται αυτο, αυτο και αυτο , παρτα καρ...λη για να μαθεις να μην διαβαζεις τα βιβλια και να μην εισαι οσο μαγκας ειμαι εγω" γιατι για σοβαρο λογο σε μερος που ζητανε να μην κανεις σποιλ δεν μπορω να βρω το λογο γιατι να το κανεις

Δημοσ.

αυτο με τα βιβλιοσποιλερ το επαθα χτες στη δουλεια οπου εμαθα σχεδον ολη την ιστορια του μπολτον, απο δω και περα...

Δημοσ.

Επειδή το Σάββατο ήμουν σε σπιτι, κάποιος είχε διαβάσει τα βιβλία, μου λέει που να δεις ποιος είναι ο αρχηγός των whitewalkers και ένας πετάγεται

διαβασα οτι είναι το φάντασμα του Νεντ Σταρκ

κι ο άλλος δεν απάντησε, ας μου πει κάποιος αν ισχύει (αν δεν ισχύει ένα όχι φτάνει, δεν είναι ανάγκη να μάθω και την απάντηση)

Δημοσ.

Επειδή το Σάββατο ήμουν σε σπιτι, κάποιος είχε διαβάσει τα βιβλία, μου λέει που να δεις ποιος είναι ο αρχηγός των whitewalkers και ένας πετάγεται

διαβασα οτι είναι το φάντασμα του Νεντ Σταρκ

Κοσμά εσύ? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελευταίο επισόδειο νομίζω έιναι ότι ποιο συγκλονιστικό έχει παίξει στην σειρά. Μιλάμε όλοι όσους γνωρίζω και βλέπουν την σειρά έχουν πάθει πλάκα με το τραγικό τέλος. 

Οι περισσότεροι μου λέγανε ότι δεν πίστευαν στα μάτια τους για το συμβαίνει. Δεν ήταν μόνοι βέβαια καθώς στο internet έχει εξαπλωθεί κύμα θυμού, αγανάκτησης, έκπληξης για τα γεγονότα του red wedding

ενώ υπάρχουν και ακρέες αντιδράσεις με γράμματα μίσους προς τον συγγραφέα και γράμματα μίσους και προς την HBO.

BMEGqmJCYAEekWR.jpg

Και εγώ δεν πίστευα στα μάτια μου με το τι έγινε στο red wedding και με τον σχεδόν ολοκληρωτικό αφανισμό της οικογένειας ήθους και τιμής των Stark αλλά στον κόσμο του R.R.Martin το παραμικρό πολιτικό λάθος στοιχίζει και την ζωή των χαρακτήρων.

Ο Robb μάλλον λόγο το άπειρο της ηλικίας του είχε κάνει φοβερά πολιτικά λάθη όπως και το τελευταίο με την αθέτηση των όρκων του προς έναν ισχυρό βασιλιά.

Αν και διαβάζω παράλληλα και τα βιβλία είμαι ακόμα στο δεύτερο και δεν μπορώ να φανταστώ πια μπορεί αν είναι η συνέχεια. Πάντως η anubis σήμερα που μεταφράζει τα βιβλία έβγαλέ στο twitter τo παρακάτω twitt

Παρά τις πρόσφατες συγκλονιστικές εξελίξεις στο Game of Thrones, ξαναλέμε με αισιοδοξία: Stark γερά εμείς θα ξαναφέρουμε το θρόνο στο Βορρά!

Πραγματικά λυπήθηκε για τον χαμό των Stark και για την σίγουρη πλέον επικράτηση των Lannister.

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...